
Nikola Mandić, Barcaffe: „Uskoro ćemo lansirati novi izvrsni espresso blend“
Još jedna uspešna godina je iza jednog od najznačajnijih regionalnih brendova u espresso biznisu. Naravno, radi se o brendu Barcaffe. Pored brojnih...
pročitaj jošDa li ste spremni za neodoljivo kremasto osveženje u pokretu? Topli dani polako dolaze, a sva vaša omiljena mesta u gradu, ali i u prirodi čekaju na vas. Da bi uživanje u njima bilo potpuno – za vas smo pripremili jedinstveni spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike, mleka i crne čokolade – Barcaffé Lattiato Dark Choco! Novi, neodoljivi ukus Barcaffee Lattiato hladne kafe sadrži 50 odsto manje šećera i predstavlja bogat izvor proteina, a njegova uzbudljiva aroma donosi poseban ugođaj za sva čula.
Od sada će i Barcaffé Lattiato Dark Choco biti vaš nezamenljivi pratilac u svim prilikama – tokom jutarnjeg razbuđivanja, popodnevne užine ili osveženja na poslu.
Pružite sebi osećaj novih mogućnosti i uživajte u vrhunskom Lattiato iskustvu koje vas pokreće i pomaže vam da pobedite sve dnevne izazove. Osvežite se, osetite energiju i provedite nezaboravne trenutke uz najukusniju hladnu kafu! Pored neodoljivog ukusa crne čokolade, možete takođe da se odlučite za već dobro poznato kremasto zadovoljstvo uz Lattiato Vanilla ili za istinski užitak sa neponovljivim ukusom Lattiato Irish Cream-a.
Dobro rashladite svoj novi, omiljeni ukus i jednostavno se prepustite uzbudljivoj aromi koja golica vaša čula i donosi novi talas osveženja – jer sve je lako uz Barcaffé Lattiato!
Barcaffé Lattiato Dark Choco je već u prodaji i možete ga naći u svim većim supermarketima širom zemlje.
Serbian Barrels Series No.8 je jedinstveni hibrid koji spaja kraft umeće Dogma i oragnsko grožđe Vinarije Bikicki. Spajanje piva i vina, ili popula...
pročitaj jošPoslednjih godina, ona je postala i stil života, tema ozbiljnih diskusija, zvezda društvenih mreža, a sve više i povod ljudima da uspore i opuste s...
pročitaj jošDa li vaša karta pića nudi nešto što gosti ne očekuju, ali pamte? U eri kada se sve više traže ukusi koji odskaču od proseka, crna ribizla se vraća...
pročitaj još