Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora, g...
pročitaj jošSada je potvrđeno ono što se dugo pričalo u kulinarskim krugovima. Legenda TV kuvanja Marta Stjuart otvara svoj prvi restoran početkom sledeće godine.
Lokalni magazin VitalVegas piše da će joj partner u poslu biti najbolji prijatelj i partner u šou Poltuck Dinner, Snup Dog, ali on se u dokumentaciji o restoranu ne spominje. Budući da Marta ne želi da komentariše vest o restoranu, prenosimo vam samo glasine. A one kažu da će restoran raditi u kazinu hotela Pariz, na lasvegaškom Stripu, tako da će restorani Gordona Remzija, Gaja Savoja i Nobua dobiti novog „komšiju“. Kako navode dobro obavešteni Marta planira da to bude tipičan francuski restoran visoke kuhinje.
Marta Stjuart je najpoznatija kao naslednica Džulije Čajld, žene koja je pedesetih i šezdesetih godina naučila Ameriku da kuva. Martini kuvari iz osamdesetih su postigle senzacionalan uspeh, a pre toga ova Poljakinja je vodila uspešan ketering biznis. Za mnoge bi otvaranje prvog restorana u osamdesetoj godini bila nemoguća misija, ali, svakako ne i za Martu Stjuart.
U septembru 2022. godine Zemun je postao bogatiji za nesvakidašnji gastronomski eksperiment. Tri chefa, tri musketara, Nikola Rosić, Nenad Atanasko...
pročitaj jošNikola Šorak, jedan od najtalentovanijih kuvara koje Srbija trenutno ima, priprema se ovih dana za Međunarodno takmičenje San Pellegrino Young Chef...
pročitaj jošMolekularni momenat je temelj promišljanja u novom restoranu Delirium Silence. Bez obzira što je ovaj koncept u Srbiji prilično neistražen, chef Vl...
pročitaj još