Probali smo: Italicus Rosolio izlazi na crtu Aperolu
Italicus Rosolio di Bergamoto je još jedan iz porodice italijanskih likera koji se ponovo vraća u modu. Bartender i miksolog Giuseppe Gallo je zasl...
pročitaj jošPorodica svetski omiljenog amaretta Disaronno ima novog člana porodice – odlični Disaronno Velvet koji ima nešto manji procenat alkohola i savršen je ukoliko ga pijete „samo preko leda“.
Kremast, pun ukus, satenski osećaj i bademasta završnica je ono što ćete sigurno primetiti. Verujemo da će vas nova italijanska ikona inspirisati na nova iskustva. Disaronno Velvet se može služiti čist, sa dodatkom leda ili kao deo koktela pomešanog sa drugim alkoholnim napicima. Preporuka – začinite svakodnevnicu – dodajte ga i svojoj omiljenoj kafi i uživajte u potpuno novom ukusu.
Jedinstveni dizajn boce delo je majstora sa ostrva Murano u blizini Venecije.
Disaronno Velvet: 0,7l Alk. Vol. 17%
Disaronno Velvet
Vrsta: Liker od slatke pavlake
Boja: Krem bela
Na nosu: Blagi miris badema i vanile
U ustima: Ukus fine kajsije i badema
Servira se: Sam, preko leda ili kao dodatak nekom od koktela.
Danas počinje ASI takmičenje za najboljeg sommeliera u Evropi, Africi i Bliskom istoku. Ovaj događaj se održava svake tri godine i organizuje ga As...
pročitaj jošAsocijacija međunarodnih sommeliera (ASI), neprofitna globalna organizacija koja upravlja sommelierskom strukom, sa zadovoljstvom je objavila imena...
pročitaj jošNa drugom Holavino sajmu oranž vina u dalekoj Kini, crveni traminac vinarije Bikicki ostvario fantastičan rezultat. Đorđe Bikicki je predstavio sv...
pročitaj još