
10 godina posvećenosti kafi: Antico Sapore proslavio jubilej uz Latte Art takmičenje
U distributivnom centru u Novom Sadu, kompanija CORP JVJV počela je sa obeležavanjem deset godina postojanje brenda Antico Sapore na tržištu Srbije...
pročitaj jošSa gospodinom Aleksandrom Manojlovićem, Nilfisk brend menadžerom u okviru kompanije Hygiene systems smo takođe razgovarali o protekloj godini, kao i izazovima u novoj godini koji se postavljaju ispred HoReCa sektora.
„Samo najstabilniji su mogli da odgovore izazovu i održati poslovanje i tim na okupu. Trebalo je finansirati ceo sistem koji je poslovao sa gubicima. Verujem da je veliki uspeh ako se poslovalo dovoljno dobro da se pokriju troškovi. Izgledalo je da se stvari lagano vraćaju u normalu, ali po ovome što vidimo, možda i nismo blizu kraja”.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji u prošloj godini.
Definitivno su tu vodeći profesionalni i industrijski usisivači proizvođača Nilfisk. Izuzetan kvalitet, dugotrajnost, visok stepen filtracije i higijene, tehnologija i ergonomija kao i renomirani brend rezultirali su velikim uspehom.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu
Ako su loše stvari iza nas u narednoj godini mi očekujemo oporavak tržišta i nastavak povećane potražnje proizvoda za profesionalnu higijenu. Jedan od izazova će biti uspostavljanje saradnje sa novim klijentima i onima kojima možda nismo bili dostupni jer definitivno svi traže pouzdanog i konstantno prisutnog partnera.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili
U poslednje vreme se trudim da slobodno vreme provedem na mirnijim i intimnijim mestima. Toplo bih preporučio restoran „Splav“ na reci Velikoj Moravi u Velikoj Plani. Kvalitet hrane kao i higijena su na visokom nivou, ambijent prirodan i opuštajući, a blizina auto-puta olakšava posetu.
U distributivnom centru u Novom Sadu, kompanija CORP JVJV počela je sa obeležavanjem deset godina postojanje brenda Antico Sapore na tržištu Srbije...
pročitaj jošU svetu u kojem se sve meri vremenom, retki su trenuci koji nas istinski usporavaju, poput doručka uz savršeno pečeno pecivo. Kompanija Vandemoort...
pročitaj jošU trenutku kada letnje temperature pređu granicu prijatnog, ugostiteljski objekti suočavaju se sa dvostrukim izazovom: održati prostor osveženim i ...
pročitaj još