Le Gavroche se zatvara nakon 54 godine rada
Nakon 54 godine rada zauvek se zatvara jedan od najboljih francuskih restorana svih vremena. Le Gavroche će biti transformisan u pop-up projekat ...
pročitaj jošEpidemiolog Darija Kisić Tepavčević rekla je, nakon sednice Kriznog štaba, da će u kafićima i restoranima, u zatvorenim prostorima, radno vreme biti produženo do 23 sata, uz poštovanje svih propisanih mera. Kulturne i sportske manifestacije nisu još dozvoljene.
Ovu meru ćemo pratiti i ukoliko se primeti i najmanje povećanje učestalosti obolevanja, biće korekcije, dodala je. Udaljenost između gostiju mora da bude najmanje 1,5 m, osim ukoliko su članovi porodice u pitanju, kazala je, dodajući da je to propisano prethodnim merama. Svako od nas treba individualno da proceni rizik za zdravlje svoje porodice kad odluči da ode u kafić ili restoran, ističe.
Iako je povoljna epidemiološka situacija, smatramo da kulturne i sportske manifestacije još ne treba dozvoliti, jer ne želimo da se naprave bilo kakvi preduslovi da se situacija pogorša, dodala je Kisić Tepavčević.
Epidemiološkinja je rekla da je situacija u zemlji stabilna, ali dodala da svakodnevno imamo na desetine zaraženih i bar po jednog preminulog, pa je pozvala na dalje odgovorno ponašanje.
Nakon serije izlaganja u drugoj polovini 2023. i u prvim mesecima 2024, što na svetskim sajmovima (Milano, Longarone, Rimini) tako i na domaćim reg...
pročitaj jošPandemija i klimatska kriza doveli su do strožijih očekivanja od strane kupaca u smislu higijene restorana i održivosti. Istraživanja pokazuju da n...
pročitaj jošOvaj naslov nikad nikog ne bi naveo da je u pitanju kuhinjska krpa, ali ovaj novi proizvod MCO je upravo to – ljubav na prvi dodir. Španski proizvo...
pročitaj još