
Monte Vino 2024. Raport sa Festivala u slavu vina
Tradicionalna manifestacija Monte Vino je najveći vinski događaj koji je okupio najbolje vinarije iz Crne Gore i Evrope u kristalnoj dvorani hotela...
pročitaj jošTe večeri se osetilo nešto što se do sada nigde nije moglo videti i oseti, neverovatan spoj tradicionalnog i modernog je bio svuda oko nas. I da, to sve je omogućila istinska rakija revolucija – Šamar!
Svi koji su se našli u Savamali, centru beogradskog noćnog života i posetili neke od najpopularnijih prestoničkih klubova kao što su Mladost, Ludost, Gadost, Gajba ili Radost u četvrtak 21.04. znaju o čemu je reč. Svaki klub je bio obeležen Šamarom, jedinom rakijom koja miluje i pruža autentično iskustvo užitka šljive, blago ošamarenom notom dunje!
Tokom „Milovanja“ kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje. A kad smo već kod prkosa pravilima, tu je Šamar na svom terenu jer je to deo njegove recepture i tajna 100% prirodnog i autentičnog ukusa. Prvi put ikada šljiva i dunja se sreću u istoj boci i donose neočekivano nežan ukus.
Spoj tradicionalnog i modernog se ogledao i u izgledu hostesa – neke su bile u modernoj interpretaciji tradicionalne narodne nošnje, a druge u ultramodernom outfitu kao na najprestižnijim modnim revijama. Šamar rakija stoji rame uz rame sa najpoznatijim svetskim brendovima. Posetioci su mogli da uzivaju i u zvucima naših najpoznatijih DJeva kao što su: Genesis, Lea Davogić, Marko Milosavljević, Peppe, Malina & Dooshan, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević i Sonja Pavlica.
A ukoliko vam je žao što niste uspeli da bude deo Šamar ekipe te večeri, pokušajte da osetite delić atmosfere preko ovih fotki!
Adnan Kovačević je svoju profesionalnu karijeru započeo 2018. godine u kompaniji Coca-Cola HBC, na poziciji marketing specijaliste, gde je stekao s...
pročitaj jošGrand kafa pokrenula je edukativni video serijal pod nazivom „Grandov vodič kroz svet kafe“, sa ciljem da ljubiteljima približi kompleksni i zaniml...
pročitaj jošDa li vaša karta pića nudi nešto što gosti ne očekuju, ali pamte? U eri kada se sve više traže ukusi koji odskaču od proseka, crna ribizla se vraća...
pročitaj još