Novo u Burrito Madre ponudi 100% prirodni, hladno ceđeni, sokovi
Burrito Madre restorani pored sjajne hrane obogatili su ponudu hladno ceđenim sokovima. Sokovi ne sadrže hemiju i ne obrađuju se termički Svi sok...
pročitaj jošBurrito Madre restorani imaju jedinstven koncept kad je u pitanju napredak i razvoj karijere zaposlenih. Konstanta u kvalitetu jeste prioritet, ali poseban akcenat stavlja se na brigu o zaposlenima. Svakom pojedincu pruži se prilika da proširi i usavrši svoje znanje.
Squadra Group doo, bazična firma, organizuje treninge, obuke, aktivno motiviše i edukuje sve u grupaciji. Edukacija se ne svodi samo na što bolju pripremu i plasiranje proizvoda već i na komunikaciju sa klijentima.
Sjajan primer je mladi menadžer proizvodnje i vešt kuvar grupacije, Lazar Nešić koji je od starta pokazivao interesovanje, a naravno, firma je to prepoznala i širom otvorila vrata. Lazar je uz podršku brzo napredovao i usavršio poprilično zahtevne i napredne tehnike kuvanja.
Ekskluzivno za naše čitaoce Lazar Nešić prezentuje 2 specijaliteta Burrito Madre restorana: Burrito barbacoa i kesadilju sa glaziranim pečurkama.
Meso juneće plećke zatvara se prženjem sa svih strana na zagrejanoj tavi. Potom se kuva 12 sati u sopstvenom soku i moči od prženja. Prilikom kuvanja dodaju se standardni začini kao što su so, biber i dodaci koji ovom jelu daju sav šarm (hoisin sos, crni i beli luk, ačiote pasta, guajillo paprika). Kako je ovo meso samo po sebi ukusno, za najbolji burrito predlažemo da je u kombinaciji sa podlogom od pirinča kuvanog na pari i crnog pasulja. Zatim dodati kukuruz, miks zelenih salata, kačkavalj, piko de galjo, mokahete salsu i čipotle ajoli.
Glazura za pečurke pripremljena je od soja sosa, balzamiko sirćeta, čipotle paprike, kao i začina, soli i bibera. Nakon glaziranja, pečurke se kratko griluju. Za osnovu svake naše kesadilje (queso = španski, značenje sir), koristi se gauda sir. Ostali sastojci su crni pasulj i bebi spanać.
Podsećanja radi, sva jela se pripremaju po tradicionalnim meksičkim recepturama. Izbalansirana su na moderan način i telo snabdevaju svim potrebnim hranljivim sastojcima. Kompletna ideja je da se u moderan život vrati prava hrana, koja se kuva, secka, sprema i živi u svojim sopstvenim sokovima.
* barbacoa se svaki dan priprema za 15 burrito madre objekata (oko 4.000 gostiju dnevno)
* burrito madre mesečno obradi 13 tona junećeg mesa
Burrito Madre familija nastavlja da raste…
www.burritomadre.com
fb/ig @burritomadre [email protected]
U delu Beograda gde vas na svakom koraku pozdravljaju spoj tradicionalnog, starosedelačkog i novog, urbanog duha smestila se pizzeria Settimana. ...
pročitaj jošU pitanju je evergrin koji je prešao dug put od tzv. radničkog ručka, preko kralja street fooda do zlatom prekrivenog fine dining zalogaja – burger...
pročitaj jošU vremenu kada sve više ljudi teži različitim opcijama ishrane, Walter u svoj asortiman donosi potpuno novi proizvod - Vege ćevape. Izrađeni od org...
pročitaj još