
Probali smo: Italicus Rosolio izlazi na crtu Aperolu
Italicus Rosolio di Bergamoto je još jedan iz porodice italijanskih likera koji se ponovo vraća u modu. Bartender i miksolog Giuseppe Gallo je zasl...
pročitaj jošPorodica svetski omiljenog amaretta Disaronno ima novog člana porodice – odlični Disaronno Velvet koji ima nešto manji procenat alkohola i savršen je ukoliko ga pijete „samo preko leda“.
Kremast, pun ukus, satenski osećaj i bademasta završnica je ono što ćete sigurno primetiti. Verujemo da će vas nova italijanska ikona inspirisati na nova iskustva. Disaronno Velvet se može služiti čist, sa dodatkom leda ili kao deo koktela pomešanog sa drugim alkoholnim napicima. Preporuka – začinite svakodnevnicu – dodajte ga i svojoj omiljenoj kafi i uživajte u potpuno novom ukusu.
Jedinstveni dizajn boce delo je majstora sa ostrva Murano u blizini Venecije.
Disaronno Velvet: 0,7l Alk. Vol. 17%
Disaronno Velvet
Vrsta: Liker od slatke pavlake
Boja: Krem bela
Na nosu: Blagi miris badema i vanile
U ustima: Ukus fine kajsije i badema
Servira se: Sam, preko leda ili kao dodatak nekom od koktela.
Na donjem Dorćolu, u Carigradskoj 18, otvorena je vinoteka koja već na prvi pogled pokazuje da ima drugačiju ambiciju. Grand Crew donosi osveženje ...
pročitaj jošPotencijalno najveći vinski skandal potresa Italiju. Naime, na trećem kanalu državne televizije u serijalu emisija na RAI3 iznešeno je niz optužbi ...
pročitaj jošZa magazin CafeBar & Restoran, razgovarali smo sa Džonom Šatom, potpredsednikom za strateška partnerstva, Michter’s Distillery, LLC nakon borav...
pročitaj još