Probali smo: Italicus Rosolio izlazi na crtu Aperolu
Italicus Rosolio di Bergamoto je još jedan iz porodice italijanskih likera koji se ponovo vraća u modu. Bartender i miksolog Giuseppe Gallo je zasl...
pročitaj jošRadi se o relativno novom koktelu koji je kreacija barmena Džekija Patersona iz San Franciska. Kao inspiracija poslužile su mu krvavo crvene narandže sa Sicilije, koje su glavni sastojak likera Solerno.
Solerno je u prodaji već nekih desetak godina, a može se opisati kao kompleksnija verzija Cointreaua i osvežena verzija Grand Marniera. Savršen je u trojci sa tekilom i Angostura Bitterom. Naravno i sveže isceđenim sokom od lajma.
SASTOJCI:
* 30 ml likera Solerno od crvenih narandži
* 30 ml tekile
* 15 ml sirupa Grenadin
* 30 ml svježe iscijeđenog soka od lajma
* 2-3 ml Angostura Bittera
PRIPREMA:
Pomešajte sve sastojke, pa ih prelijte u čašu ispunjenu ledom.
Ugostitelji su po prirodi posla upućeni na svakodnevne nabavke različite robe, pa im mogućnost online kupovine izuzetno olakšava rad. Umesto odlask...
pročitaj jošNa koji način da se ugostiteljski sektor HoReCa u Srbiji izbori sa izazovima dinamičnog tržišta, kako da privuče adekvatnu radnu snagu i prilagodi ...
pročitaj jošGeneralni menadžer SIRVIS aplikacije, Lazar Živković, pojašnjava kako će ovo inovativno rešenje doneti svežinu i efikasnost u HoReCa sektor. Danas ...
pročitaj još