CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Chef Dragomir: Ako misliš da je kulinarstvo romantična priča o kreativnoj slobodi, vreme je za hladan tuš

11.05.2025 Chef

Chef Đorđe Dragomir je iskusan i rezultatima vođen profesionalac u ugostiteljstvu sa više od 18 godina iskustva u upravljanju hranom i pićem, strat...

pročitaj još
con te apple spirit

Con Te Apple Spirit, vilin duh jabuke

10.05.2025 Drink

Con Te je porodična destilerija nastala nakon duže tradicije amaterskog bavljenja proizvodnjom vina i voćnih destilata. Verujući da imaju šta da po...

pročitaj još
Srđan Blagojević Coca-Cola HBC Srbija

Srđan Blagojević, Coca-Cola HBC Srbija, otkriva snagu i strategiju premium spirits brendova

09.05.2025 Drink Horeca oprema

Kako bi odgovorila na sve izraženiju potrebu potrošača za praktičnim, a istovremeno kvalitetnim i autentičnim proizvodima, kompanija Coca-Cola HBC ...

pročitaj još
bacardi rum i coca cola

Legendarni duo: BACARDÍ & Coca-Cola ujedinjeni u novom RTD koktelu

09.05.2025 Drink Horeca oprema

Pripremite se da isprobate istorijski ukus. Bacardi Limited i The Coca-Cola Company udružili su snage da predstave BACARDÍ & Coca-Cola, klasiča...

pročitaj još
Koordinata u hotelu Beograd

Trenutak za stolom: Koordinata u zgradi hotela Beograd

08.05.2025 Chef Restoran

Rodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...

pročitaj još
cafebar & restoran

Izašao je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Upravljanje ljudskim resursima, fleksibilnost u ponudi i pažljivo osluškivanje potreba tržišta

07.05.2025 Restoran

Ugostiteljstvo je grana privrede u kojoj je jedina konstanta neprestana promena i evolucija. U industriji gde opstanak i uspeh zavise od sposobnost...

pročitaj još
Aquaphor voda za ugostiteljstvo

Pravo osveženje! Akvafor, savršena voda za vaš objekat

06.05.2025 Horeca oprema

Akvafor voda je premium rešenje za ugostitelje koji žele da gostima ponude vrhunski kvalitet. Bezbedna, sveža i uvek dostupna, idealna je za restor...

pročitaj još
Niske kafane

CafeBar & Restoran vodič kroz niške kafane, ovde i dalje živi merak

05.05.2025 Restoran

Jedan od najstarijih gradova na Balkanu, Niš, nezamisliv je bez bogatog kulturnog i gastronomskog nasleđa. Niške kafane su pravo mesto ako želite d...

pročitaj još
Važnost komunikacije u restoranskom poslovanju

Značaj autentične komunikacije u ugostiteljstvu: Ključ koji menja sve

05.05.2025 Restoran

U svetu ugostiteljstva, gde su kvalitet usluge i ukupni utisak gosta na prvom mestu, komunikacija često ostaje nevidljiv, a ipak najznačajniji alat...

pročitaj još
Meni Ana Roš Hiša Franko

Gastronomija u službi destinacijskog turizma: Valamar i Ana Roš u zajedničkom poduhvatu

04.05.2025 Chef Restoran

Ana Roš, čiji restoran Hiša Franko nosi tri Michelinove zvezdice, uskoro otvara nov restoran. Naime, krajem 2025. godine, u partnerstvu s Valamar h...

pročitaj još
Nenad Atanaskovic Chef

Alhemičar u kuhinji: Chef Nenad Atanasković, jedan od sudija Master Chefa

03.05.2025 Chef

Chef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...

pročitaj još
5 ključnih veština savremenog hotelijera

Nije dovoljno biti menadžer, današnji hotelijer je Yoda: Ovih 5 veština mora da poseduje

02.05.2025 Hoteli

U savremenom hotelijerstvu iskustvo više nije jedina odrednica za uspeh. Mnogo važniji postaju sposobnost prilagođavanja, razumevanje potreba, upra...

pročitaj još
prvomajski praznici, putovanja za prvomajske praznike, YUTA

Seničić: Građani za 1. maj najviše putovali u evropske gradove, broj putovanja manji za 5 do 10%

01.05.2025 Hoteli

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je da su za prvomajske praznike građani najčešće bi...

pročitaj još
Bacardi lounge bar Smederevo

Bacardi lounge bar u Smederevu nudi koktele koji će razmrdati vaša čula

01.05.2025 Cafe Bar

Da se Kolumbo nije zaputio u Novi svet i otkrio Dominikansku republiku ne bi bilo ni ruma, te savršene osnove za koktele. A i ovaj novi lokal bi mo...

pročitaj još
Uparivanje hrane i vina Corso Ancora

Restoran Corso Ancora: Maštovina jela Uroša Ivkovića i uzbudljiva selekcija vina sommeliera Stefana Mladenovića

30.04.2025 Drink Restoran

Kada restoran u ponudi ima nepunih 50 vina na čašu, onda znate da vas čeka gastronomski užitak. Još kad znate da hranu sprema talentovani chef Uroš...

pročitaj još
Cafe Bar & Restoran preporuka

Cafe Bar & Restoran preporuka: Nova jela na meniju poznatih restorana, od predjela do deserta

29.04.2025 Restoran

Ako tražite nove ukuse, poznati restorani imaju šta da ponude. Od svežeg kruda od školjki u Vera Cafeu, preko aromatičnog karija sa kokosovim mleko...

pročitaj još
Pavle Gordić Kajmak i Brie

Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie

28.04.2025 Cafe Bar Chef

Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...

pročitaj još
Bialetti prelazi u kineske ruke

Kraj jedne ere: Italijanski Bialetti, sinonim za autentičnu kafu, prešao u kineske ruke

27.04.2025 Drink

Italijanski brend Bialetti, sinonim za tradicionalnu pripremu kafe i nezaobilazan u brojnim ugostiteljskim objektima, prodat je kineskom fondu Nuo ...

pročitaj još
1 2 3 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Coca-Cola HBC Srbija

Lazar Živković i Ivan Jeftić: Coca-Cola HBC Srbija uspešno prati potrebe HoReCa tržišta

14.08.2023 Drink

Lazar Živković, menadžer za premium alkoholna pića i Ivan Jeftić, menadžer za kafu, obojica eksperti u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, u razgovoru ...

pročitaj još
MIO ristorante gosti

MIO Ristorante u srcu Vračara za vaše posebne užitke

15.12.2023 Restoran

MIO Ristorante je mesto koje biramo za svaki dan i za posebne trenutke. Ovde užitak postaje deo udobnosti svakodnevnice i mesto gde uspomene nižemo...

pročitaj još

Da li ste spremni za opasno dobru kafu?

11.05.2021 Drink

Grand kafa je ovog proleća pripremila novitete koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pravo je vreme da se spremite za opasno dobru kafu, jer u bog...

pročitaj još

#cafebarrestoran

📢 Coca-Cola HBC Srbija jača ARTD segment! 🍸 📢 Coca-Cola HBC Srbija jača ARTD segment! 🍸🚀

U skladu sa savremenim potrošačkim navikama, @mi_smo_cocacolahbcsrbija ulazi u Al*ohol Ready to Drink (ARTD) kategoriju, spajajući snagu globalnih brendova sa inovativnim rešenjima za praktičnu konzumaciju.

🗣 Srđan Blagojević, Premium Spirits Brand Manager u intervjuu za @cafebar_restoran, između ostalog, rekao je: “ARTD kategorija je odgovor na sve sofisticiranije zahteve tržišta - autentičan ukus, vrhunski kvalitet i lakoća konzumacije”.

Jack & Coca-Cola već beleži odlične rezultate – potrošači prepoznaju kvalitet i vrednost praktičnih formata.
Sledeći korak❓
Već je načinjen 👉 Bacardi & Coca-Cola, od marta i na srpskom tržištu.

📦 ARTD je budućnost u rastućem segmentu pića, a Coca-Cola HBC Srbija postavlja nove standarde. Pratite inovacije koje redefinišu Fast-Moving Consumer Goods, spoj tradicije i modernog lifestyle-a.

#CocaColaHBC #ARTD #PremiumSpirits #fmcgtrend2025  #JackAndCoke #BacardiAndCoke #HORECA #B2Bnews #GotovaPića
📢 U ugostiteljstvu danas ne prodaješ samo hran 📢 U ugostiteljstvu danas ne prodaješ samo hranu i piće, već doživljaj, atmosferu, priču. Zato je važno kako pričaš o svom poslu. 

Budi iskren, dosledan i prisutan, jer gosti ne dolaze samo zbog menija, već i zbog ukupnog osećaja koji ponudiš.
Dobra komunikacija nije luksuz, to je strategija. I to ona koja puni lokale.

📌 Više o ovome, čitaj na @cafebar_restoran portalu

📸 Freepik/Drazen Zigic
Portal CafeBarRestoran.rs je jedan od najuticajnij Portal CafeBarRestoran.rs je jedan od najuticajnijih B2B medija u oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma na prostoru Srbije i regiona. Sa više od 25 godina tradicije, magazin i portal služe kao ključni izvor informacija za profesionalce u HoReCa sektoru.

🔍 Šta nudi CafeBarRestoran.rs?

| Aktuelne vesti i analize |
Redovno objavljuje najnovije informacije iz sveta ugostiteljstva, uključujući trendove, inovacije i poslovne prilike. 

| Intervjui sa stručnjacima |
Donosi razgovore sa renomiranim chefovima, menadžerima i vlasnicima restorana, pružajući uvid u njihove strategije i iskustva.

| Prezentacije opreme i tehnologija | 
Predstavlja nove proizvode i rešenja za opremanje ugostiteljskih objekata, uključujući recenzije i preporuke.

📢 Ako ste profesionalac u ugostiteljstvu, hotelijerstvu ili turizmu, @cafebar_restoran je izuzetno koristan resurs za praćenje industrijskih trendova, umrežavanje i unapređenje poslovanja. Mrežna pokrivenost i fokus na B2B segment čine naš magazin i portal vrednim alatom za svakog ko želi da ostane konkurentan i informisan u dinamičnom HoReCa sektoru. Javite nam se 🤝 da poslujemo zajedno.
Fine and Deli proizvodi od pažljivo odabranih, na Fine and Deli proizvodi od pažljivo odabranih, najkvalitetnijih sastojaka, s ciljem pružanja pravog užitka u hrani. 😋
Uz visok nutritivni sadržaj i pristupačnu cenu, ovi proizvodi donose radost za sva čula. ❤️

#FineandDeli #Silbo
💡 Beogradski sajam 2025: Mesto gde biznis raste 💡 Beogradski sajam 2025: Mesto gde biznis raste!

Tokom prošle godine Beogradski sajam je zabeležio više od 500.000 posetilaca i 1.200 izlagača iz zemlje i inostranstva. 

Pratite @cafebar_restoran i ne propustite ključne događaje koji slede:

🗓 20-23. maj 
67. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća
👉 Digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti

🗓 8-12. oktobar 
👉 31. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme 
Mašine i pribor za kancelarijsko poslovanje, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovna galanterija i pokloni, dekorativni i foto program 
👉 4. Sajam pakovanja
Specijalizovana manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.
👉 61. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Pod okrilje ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja

🗓 22-25. novembar
👉 4. Wine Vision by Open Balkan 

Beogradski sajam nije samo prostor, to je platforma za poslovne uspehe i inovacije. 

#BeogradskiSajam #Biznis2025 #SajamskiKalendar #Beograd

📸 Shutterstock
Na uzvišenju iznad Vršca, tik uz obronke planina Na uzvišenju iznad Vršca, tik uz obronke planina, nalazi se Hotel Villa Breg mesto gde se sreću luksuz, priroda i poslovni duh.

🌄 Pogled koji inspiriše
Spoj vrhunske usluge i jedinstvene lepote Vršačkog brega.

🛎️ Smeštaj koji odmara
Komforne sobe i apratmani, restoran, kamin bar i Wellness & SPA sa sadržajima na svetskom nivou.

📊 Konferencije koje ostavljaju utisak
Prostorni i tehnički kapaciteti hotela omogućuju organizaciju svih vrsta poslovnih događaja. 

#BusinessAndNature #MICE #LuksuzniOdmor #businesssupport

📍 Vršac 
📸 @hotelvillabreg
🔔 Velika promena u svetu kafe! Ikona italijansk 🔔 Velika promena u svetu kafe!
Ikona italijanskog dizajna i sinonim za autentičnu pripremu kafe #Bialetti moka pot prešla je u ruke kineskog fonda Nuo Octagon.

Za sektor ugostiteljstva, ovo je važan trenutak:
➡️ da li će Bialetti ostati garant poznatog iskustva koje gosti očekuju? 

Budući razvoj događaja biće ključan za odluke o očuvanju standarda u ponudi vrhunske ☕

Posetite portal i saznajte šta se dešava sa moka potom, sinonimom za #madeinitaly🇮🇹 

📸 Freepik/freepik
Top 3 mesta za savršen brunch i opušteno uživan Top 3 mesta za savršen brunch i opušteno uživanje: Otkrijte nove tačke na beogradskoj mapi

Beograd je grad koji diše kroz svoje restorane, kafiće i barove. Za uživaoce u dobroj hrani, novim ukusima i atmosferi koja mami na još jedno piće ili koji zalogaj više, @cafebar_restoran pripremio je nekoliko adresa koja zaslužuju vašu pažnju.

Bilo da ste raspoloženi za egzotične 🍣🍢🍤 specijalitete, savršeno pripremljen doručak ili lagani brunch sa prijateljima, ovi lokali kombinuju vrhunsku ponudu sa toplim ambijentom.

Ako volite mesta koja vas inspirišu da ostanete duže nego što ste planirali, sledi pravo malo gurmansko otkriće.

Od ranih jutarnjih ☕ do kasnih doručaka koji se pretvaraju u lenje ručkove, otkrivamo 📌 koja redefinišu kako Beograd brunchuje.

👉 Posetite naš portal i saznajte više

📸 Freepik/drobotdean
🥂 Gault&Millau 2025: najbolji ukusi Srbije! Na 🥂 Gault&Millau 2025: najbolji ukusi Srbije!

Na svečanosti u hotelu Hajat dodeljena su prestižna priznanja najboljim restoranima i kuvarima Srbije. 🇷🇸🍽

✨ 4 kape:
@langousterestoran | @salon_1905 | Fleur de Sel @ateljevinasapat 

✨ 3 kape:
@delirium.silence, @homa_restoran, @restoranmagellan, @project72_winendeli 72... (i drugi!)

🏆 Šef godine: @djericmarko Đerić (Langouste)
🍰 Najbolji poslastičar: @isakovicmartinov Jelena Isaković Martinov (Magellan)
🍷 Najbolji somelijer: Dušan Vranić (Fleur de Sel)

Posetite portal za više informacija i saznajte gde su najbolji ukusi Srbije! 

#gaultmillauserbia #gaultmillau2025 #serbia #tasteofserbia #serbiatourism 

📸 TOS (Jelena Vučinić i Ivan Vuković)
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja