CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

Vladimir Simić, Bartender's Circle Forum 2025
Bar 19.11.2025

Uspešno održan Bartender’s Circle: Novi iskorak za beogradsku barsku scenu

planinarski dom jedinstvo, restoran, fruska gora
Restoran 19.11.2025

Fruška gora dobija novu referentnu gastro tačku: Planinarski dom Jedinstvo

Rakia Bar by Branko, brankoni koktel, bartender Zoran Budimirović
Bar 18.11.2025

Srpska miksologija sve jača na globalnoj sceni: Zoran Budimirović učestvuje na World Cocktail Championship 2025

Restoran 17.11.2025

Saznajte šta CaféBar & Restoran donosi u novom broju!

Nedelja italijanske kuhinje 2025
Trend 16.11.2025

Nedelja italijanske kuhinje u Srbiji 2025: Praznik tradicije, inovacija i ukusa

Prvi kongres hotelijera i restoratera Srbije
Hotel 15.11.2025

Prvi kongres hotelijera i restoratera Srbije: Play for hospitality, 24-25. novembra

A1, Partnering Program
Oprema 14.11.2025

A1: Tehnološki partner koji menja pravila ugostiteljstva

Kajgana sa škampima, spanaćem i biskom, fresca restoran
Restoran 14.11.2025

Fresca poziva na brunch: Novi meni za jutarnji comfort food, vino ili prijatan početak vikenda

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Coke Academy za ugostitelje
Menadžment 13.11.2025

Coca-Cola HBC Srbija pokreće digitalnu Coke Akademiju za ugostitelje

puter bistro, novi meni
Restoran 13.11.2025

Puter lansira sezonski meni koji podiže standarde lokalne gastronomije

pizza bez kvasca
Trend 13.11.2025

Pizza bez kvasca – ozbiljan zaokret u ponudi modernih restorana

Davide Oldani restoran DO
Restoran 12.11.2025

Michelin chef Davide Oldani menja pravila i redefiniše visoko ugostiteljstvo

nezavisni hoteli, budućnost hotelijerstva
Hotel 11.11.2025

Struka saglasna: Nezavisni hoteli su budućnost hotelijerstva

Oscar Garcia Baluarte
Trend 10.11.2025

Nakon skoro dve decenije, Óscar García zatvara čuveni Baluarte i vraća se korenima

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

vina za zimu
Menadžment 08.11.2025

Vina za zimu: Kako izabrati vina za hladnu sezonu i privući goste

Lindstrom
Oprema 07.11.2025

Lindström: Uredna, profesionalna i uvek spremna radna odeća – baš kao vaš najbolji konobar

  • 1
  • 2
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.