
Pastry chef Kristina Radosavljević ovako priprema savršeni mus od lešnika
Kristina Radosavljević nikada nije želela sebe da ističe u prvi plan, već njen rad, kao što je to slučaj i sa ovom kreacijom od lešnika, kafe i mar...
pročitaj jošKristina Radosavljević nikada nije želela sebe da ističe u prvi plan, već njen rad, kao što je to slučaj i sa ovom kreacijom od lešnika, kafe i mar...
pročitaj jošMichel Husser, čuveni francuski kuvar, nosilac Michelin zvezdice i vlasnik restorana Le Cerf u francuskoj pokrajini Alzas, stiže na Kopaonik 1. mar...
pročitaj jošPopularna stranica za gastronomiju, TasteAtlas je objavila tradicionalnu godišnju listu najboljih kuhinja i jela sveta. Lista je, kako navode na st...
pročitaj jošU svetu ugostiteljstva i poslovanja sa hranom i pićem, naročito vinom, poznavanje pravilne tehnike držanja čaše za vino nije samo stvar estetikete,...
pročitaj jošTraveler's Choice nagrade su vrlo cenjene u turističkoj industriji, jer predstavljaju odraz mišljenja stvarnih putnika, a ne samo profesionalnih kr...
pročitaj jošU okviru ovogodišnje proslave Svetog Trifuna – praznika vinogradara i vinara, ambasador Italije, Njegova ekselencija Paolo Palminteri, uručio je pr...
pročitaj još21grams - Urban Balkan Bistro se našao među 50 najboljih restorana kojim je predstavljena gastronomska scena Dubaija... Dubai Restaurant Week 2024 ...
pročitaj jošKompanija Winterhalter - specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će poset...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj jošNiš je bogatiji za još jedan, dobro poznati, ugostiteljski objekat. Naime, nakon nekoliko godina pauze usled pandemije korona virusa, ponovo radi š...
pročitaj jošSofija Vujasinović, pastry sous chef njujorškog restorana Per Se, otkriva kako se oseća kao prva Srpkinja koja ima važnu ulogu u jednom restoranu s...
pročitaj jošKvarner se Beogradu predstavio kao destinacija izuzetnih prirodnih lepota, bogate istorijsko-kulturne baštine i uslova za zdravstveni turizam, ali ...
pročitaj jošOd svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošKristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj jošKompanija Lesaffre Srbija sa ponosom najavljuje početak prijava za petu „Pekarijadu“, nacionalno takmičenje koje okuplja najbolje pekare iz cele Sr...
pročitaj jošJedan od najpriznatijih svetskih ocenjivača vina Džejms Sakling je na vrh svoje liste Top 100 World Wines 2024 stavio Bertani Amarone della Valpoli...
pročitaj jošAleksander Boltjan, zaljubljenik u motore, burgere, pivo i rokenrol, podario nam je Supertramp Bar Belgrade za oslobođenje od stega komformizma i p...
pročitaj jošKompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...
pročitaj još