CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

Kikkoman recepti
Proizvodi 25.10.2025

Tri lica kimchija: KIKKOMAN inspiracija za profesionalce i eksplozija ukusa na vašem stolu

najbolji hotelski dorucak, portrait milano
Hotel 24.10.2025

Kako je najbolji hotelski doručak postao ključ uspeha milanskog hotela Portrait

Nikola Milijašević, Head sommelier St. Regis Belgrade
Wine & Spirits 23.10.2025

Nikola Milijašević: Nova vinska filozofija hotela St. Regis Beograd

eilles tea logo
Proizvodi 22.10.2025

Eilles Tee – tradicija, održivost i kvalitet u svakoj šoljici

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

farma bela reka, metro aktivnosti, odrzivo ugostiteljstvo
Menadžment 20.10.2025

METRO u poseti farmi Bela Reka – nastavak aktivnosti na temu održivosti u ugostiteljstvu

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

plavia rakija od borovnice
Wine & Spirits 18.10.2025

Zašto ugostitelji sve češće pitaju za Plaviju – prvu srpsku rakiju od borovnice?

fresca restoran italijanske kuhinje beograd
Restoran 17.10.2025

Restoran Fresca počeo sa radom! Italijanska elegancija u savremenom beogradskom izdanju

BuildUp2025-Horecatura: Arhitektura ugostiteljstva
Trend 16.10.2025

Konferencija BuildUp 2025: Horekatura – kako prostorni dizajn oblikuje uspeh u ugostiteljstvu

nedelja meksicke kuhinje u metropolu
Trend 16.10.2025

Nedelja meksičke kuhinje u hotelu Metropol Palace: Noches de la Cucaracha

Julius Meinl kampanja s ugostiteljima
Menadžment 16.10.2025

Kafa kao partner: Julius Meinl i snaga zajedničkog rasta u ugostiteljstvu

hotel divine park svilajnac enterijer
Hotel 15.10.2025

Hotel Divine Park Svilajnac: Kada lokalni ukusi postanu vrhunsko iskustvo

Challenge Rekonstrukcija 2025 finalisti i pobednik
Trend 14.10.2025

Evo kako je izgledalo finale treće Rekonstrukcije – tradicija i inovacija za istim stolom

Michelin Key 2025 hotel Bristol
Hotel 13.10.2025

Michelin Key 2025: The Bristol Belgrade zasluženo na svetskoj mapi luksuza

Monin kokteli za jesen sa ukusom koji greje i telo i dušu
Proizvodi 13.10.2025

MONIN – kokteli za jesen donose inovaciju i ukuse koji greju

  • 1
  • 2
  • …
  • 139

Magazin

Magazin 2025

CafeBar & Restoran #76

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

Bojana Bukvić pastry chef u ljubičastoj uniformi nagnute glave sa pojedinačnim desertom na dlanu prikazuje svoju veštinu
Restoran 03.10.2025

Priča Bojane Bukvić, pastry šefice koja je zasladila Beograd a zatim i svet

salt bae nusr-et 2025
Trend 11.10.2025

Salt Bae u 2025: Kad zlato izgubi sjaj

hangar food market novi beograd
Restoran 04.10.2025

Otvoren Hangar Food Market! Novi gastro-centar Beograda sa 30 restorana na 5000 kvadrata

Aleksandar Mihajlovic
Bar 29.09.2025

Negroni je i dalje No.1 – Aleksandar Mihajlović otkriva zašto

hotel za solo putnike now now njujork
Hotel 26.09.2025

Hotel za solo putnike: Now Now u Njujorku nudi nov doživljaj putovanja

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.