CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

jovana mikic, hotel moskva
Menadžment 26.11.2025

Jovana Mikić: Kako izgleda savremeni sales u hotelijerstvu kroz Moskvu, Tonanti i Klub A

la liste 2026, najbolji restorani na svetu
Trend 26.11.2025

La Liste gastronomski vodič 2026: Nova globalna geografija ukusa

Vranac Pro Corde 2021, Decanter zlatna medalja
Wine & Spirits 25.11.2025

Plantaže Vranac Pro Corde osvojio 95 bodova i zlatnu medalju na Decanteru 2025

monin, kokteli za zimu,
Bar 25.11.2025

Dočekajmo zimu uz MONIN: Recepti za utešne napitke kao beg od hladnoće

zlatna rakija
Wine & Spirits 24.11.2025

Zlatna Rakija: „Za one koji znaju šta piju“

trening nepca, kako zaciniti jelo
Restoran 24.11.2025

Umetnost servisa: Kako kuvari treniraju nepce za vrhunski ukus

vinska vizija otvorenog balkana 2025
Wine & Spirits 22.11.2025

Počela Vinska vizija: Četiri dana najboljeg vina i hrane na jednom mestu

google AI turizam, putovanja
Hotel 21.11.2025

Otkrivamo kako napredni Google AI sistem za putovanja oblikuje turizam 5.0

kako ispeći ramstek, tehnika naopakog pečenja mesa, grilovano meso
Restoran 21.11.2025

Kako ispeći ramstek? Naopako pečenje je proverena tehnika za savršen zalogaj

bigz 011 otvaranje
Trend 20.11.2025

BIGZ 011, nova beogradska atrakcija: Od štamparije do premium gastronomije

technopek servis, pekarska oprema
Oprema 20.11.2025

Dani francuskog pekarstva by Bongard u organizaciji firme TechnoPek

Vladimir Simić, Bartender's Circle Forum 2025
Bar 19.11.2025

Uspešno održan Bartender’s Circle: Novi iskorak za beogradsku barsku scenu

planinarski dom jedinstvo, restoran, fruska gora
Restoran 19.11.2025

Fruška gora dobija novu referentnu gastro tačku: Planinarski dom Jedinstvo

Rakia Bar by Branko, brankoni koktel, bartender Zoran Budimirović
Bar 18.11.2025

Srpska miksologija sve jača na globalnoj sceni: Zoran Budimirović učestvuje na World Cocktail Championship 2025

CaféBar & Restoran broj 77
Restoran 17.11.2025

Saznajte šta CaféBar & Restoran donosi u novom broju!

Nedelja italijanske kuhinje 2025
Trend 16.11.2025

Nedelja italijanske kuhinje u Srbiji 2025: Praznik tradicije, inovacija i ukusa

Prvi kongres hotelijera i restoratera Srbije
Hotel 15.11.2025

Prvi kongres hotelijera i restoratera Srbije: Play for hospitality, 24-25. novembra

A1, Partnering Program
Oprema 14.11.2025

A1: Tehnološki partner koji menja pravila ugostiteljstva

  • 1
  • 2
  • …
  • 142

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

kako ispeći ramstek, tehnika naopakog pečenja mesa, grilovano meso
Restoran 21.11.2025

Kako ispeći ramstek? Naopako pečenje je proverena tehnika za savršen zalogaj

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

Rakia Bar by Branko, brankoni koktel, bartender Zoran Budimirović
Bar 18.11.2025

Srpska miksologija sve jača na globalnoj sceni: Zoran Budimirović učestvuje na World Cocktail Championship 2025

Cape of Senses
Hotel 29.10.2025

Hotel Cape of Senses na jezeru Garda – utočište italijanskog luksuza

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.