CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Nakon samo 60 dana! PRVA Michelinova zvezdica za Lilo i chefa Dušana Todića

26.06.2025 Gastro News

Samo dva meseca od otvaranja, restoran Lilo u San Dijegu, u kojem je jedan od ključnih članova tima naš chef Dušan Todić, dobio je izuzetno priznan...

pročitaj još
samba kafa

Samba kafa: Porodična priča u zrnu najfinijeg ukusa

26.06.2025 Drink

Samba kafa svoj kvalitet zasniva na pažljivo odabranim prvoklasnim sortama kafe, a radi se o blendu 90% Arabike i 10% Robuste. Sve je počelo sponta...

pročitaj još
marina dorcol

Luksuzni kvart sjajna prilika za ugostiteljstvo i hotelijerstvo: Prva faza projekta Marina Dorćol

26.06.2025 Novo

Na svečanosti održanoj u Ambasadi Češke Republike u Beogradu, ozvaničen je početak prve faze izgradnje jednog od najiščekivanijih stambeno-poslovni...

pročitaj još

Gastro spektakl: Vodimo vas u YSL Sushi Park Paris

26.06.2025 Novo

Kada se haute couture susretne sa vrhunskom japanskom gastronomijom, rezultat je koncept koji nadilazi restoranske okvire. Saint Laurent Sushi Par...

pročitaj još
freezanz, sistem protiv komaraca

Freezanz, automatski sistem protiv komaraca

25.06.2025 Horeca oprema

Za ugradnju Freezanz sistema dovoljno je imati na raspolaganju jednu električnu utičnicu i jednu slavinu. Kada je reč o ostalim aspektima instalaci...

pročitaj još
najmanji restorani na svetu

Još jedan oblik iskustvenog turizma: Mikro-restorani za personalizovani doživljaj

24.06.2025 Restoran

Dok su nekada hoteli i restorani svoju vrednost merili širinom ponude i brojem gostiju, danas se intenzivno razvija sasvim nov i drugačiji trend ko...

pročitaj još
trendovi u gastronomiji 2025

Gastro trendovi 2025: Inovacija, specijalizacija i digitalizacija kao ključ uspeha

23.06.2025 Restoran

Uprkos izazovima, poput nedostatka radne snage, rastućih troškova i administrativnih prepreka, ugostiteljski sektor pokazuje prilagodljivost. Prem...

pročitaj još
najbolji restoran na svetu, miado lima

Proglašen najbolji restoran na svetu za 2025: Peruanski Maido zauzeo prvo mesto

23.06.2025 Restoran

Restoran Maido u Limi proglašen najboljim na svetu, prema prestižnoj listi World’s 50 Best Restaurants za 2025. godinu. Dve nedelje nakon objave p...

pročitaj još
Vandemoortele, kroasani, silbo

Vandemoortele kroasani: Zalogaj koji budi dan

23.06.2025 Horeca oprema

U svetu u kojem se sve meri vremenom, retki su trenuci koji nas istinski usporavaju, poput doručka uz savršeno pečeno pecivo. Kompanija Vandemoort...

pročitaj još
Utopia Design, luksuzni turizam

Nova destinacija za kapital: Luksuzni turizam i klijenti sa specifičnim afinitetima

21.06.2025 Hoteli

Porodična investicija Nikolaja Storonskog, suosnivača Revoluta, usmerena je u sektor luksuznog turizma - lansiranjem projekta Utopia Design, mreže ...

pročitaj još
Svetski dan odrzive gastronomije, metro,

Svetski dan održive gastronomije i budućnost domaćeg ugostiteljstva

20.06.2025 Gastro News

Povodom Svetskog dana održive gastronomije, METRO HoReCa centar okupio je partnere i stručnjake iz oblasti hotelskog i restoranskog poslovanja, kak...

pročitaj još
tipovi restorana, italijanski restorani

U čemu je razlika: Osteria, trattoria i pesceria?

20.06.2025 Restoran

Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...

pročitaj još
Restoran Radgost, Kremna Koncept

Kremna Koncept: Projekat na kom chef Nemanja Janković sarađuje s prirodom

19.06.2025 Chef Restoran

Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...

pročitaj još
Hygiene Systems, Nilfisk Dryft

Revolucija u čišćenju malih prostora: Nilfisk Dryft

19.06.2025 Horeca oprema

Olakšajte i najteže poslove čišćenja uz Nilfisk Dryft. Hygiene Systems predstavlja prvi štapni mikro perač – Nilfisk Dryft lako čisti sva teško dos...

pročitaj još
Salaš Kovač 1920 front

Vojvođanski fine dining: Salaš Kovač 1920

18.06.2025 Restoran

Oskar Kovač je sa 13 godina znao da će biti kuvar. Nakon stažiranja u Michelinovim restoranima u inostranstvu, prošle godine je sa roditeljima i br...

pročitaj još
hotel, expo 2027, hotelijerstvo

Hotelijerska utakmica počela: Ko će ugostiti posetioce na EXPO 2027?

17.06.2025 Hoteli

Više od 400 delegata iz preko 150 zemalja okupilo se u Beogradu na pripremnom sastanku za EXPO 2027, a domaći hotelijeri iskoristili su priliku da ...

pročitaj još
Coca Cola i Bambi, Izvestaj o odrzivom poslovanju za 2024

Coca-Cola HBC Srbija i Bambi prestavili Izveštaj o održivom poslovanju: Posvećenost održivosti kroz konkretne rezultate

17.06.2025 Horeca oprema

Kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Bambi predstavile su Izveštaj o održivom poslovanju, sumiraju i 2024. godinu u kojoj su stabilnost, agilnost i str...

pročitaj još
megaoprema, qbo sistem

Novo! QBO, univerzalni procesni sistem

17.06.2025 Horeca oprema

Prekretnica u inovacijama procesnih sistema. Uređaji četvrte generacije. Qbo je kompletan, kompaktan i patentirani sistem za obradu koji integriše ...

pročitaj još
1 2 3 … 130 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Šarkutri 1

Charcuterie, meze na francuski način!

16.01.2021 Chef

Šarkutri, drvena daska ispunjena delikatesima, u Francuskoj je sinonim za druženje. Šef Aurelijen Dufor, za Cafe Bar & Restoran, donosi neka pr...

pročitaj još
Monin liker od jabuke

Monin je pouzdan partner za HoReCa profesionalce

06.09.2023 Food

Monin je porodična kompanija osnovana 1912. godine u Bourgesu u kom je i danas. Prepoznata je kao vrhunski francuski brend koji je ujedno i kreator...

pročitaj još
Rižoto karbonara

Šef Luiđi Biskonti je napravio rižoto u slavu karbonare

19.04.2021 Chef

Mišljenja o poreklu karbonare su podeljena – dok je jedni smatraju rimskim jelom, drugi je vezuju za Umbriju i tvrde da je bila omiljena hrana tamo...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja