CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

kissa10 , tiki kokteli, kissa10 kokteli
Bar 24.07.2025

Evo gde se u Beogradu pije Pina Colada s “morskom“ penom, jede poke i bao s sladoledom

zornica kuca sadrzaj za decu
Restoran 23.07.2025

Zornića kuća: Čuvar kulture, tradicije i dečjih osmeha

pizzeria da luca
Restoran 23.07.2025

Da Luca, više od picerije: Mesto gde se ukusi susreću

pivnica axiom
Bar 22.07.2025

Skuša na tanjiru, pivo u čaši: Axiom menja pravila igre

vinarija coka
Wine & Spirits 21.07.2025

Čoka: Vina koja pričaju, ljudi koji osluškuju, vizija koja traje

novi broj cafebar & restoran
Restoran 21.07.2025

Pročitajte novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Hrabri ljudi i ugostiteljski objekti koji ne pristaju na kompromise

restoran ljubica
Restoran 20.07.2025

Posetili smo restoran Ljubica i osetili šarm Marakeša i Kazablanke u modernom duhu

hotelijerstvo, budućnost hotelijerstva
Hotel 19.07.2025

Hotelijerstvo sutra? Hotel kao inovativno središte za posao, odmor i život

Stefano Miocci, restoran savant, savant st regis,
Restoran 18.07.2025

Strast je stvaralački element: Stefano Micocci u restoran Savant donosi vrhunski fine dining

Paragon Monin
Proizvodi 17.07.2025

Paragon: Jedinstvena linija biljnih cordiala s retkim i smelim ukusima

kajmak i brie, burek, pavle gordic
Restoran 17.07.2025

Srebro za burek chefa Pavla Gordića: Kajmak & Brie je revolucija ukusa

Schweppes Mixology
Bar 16.07.2025

Bartending bez granica: autentičnost, znanje i miksologija kao stil života

cilim bar, cilim bar kokteli
Bar 15.07.2025

Ćilim x Ming Dynasty Food: Ukus Kine u srcu Beograda

fisti, brita, proguard gastronomy 200
Oprema 15.07.2025

Rešenje za sve profesionalne izazove: BRITA PROGUARD Gastronomy 200

kompanija jaf, jaf furnir
Oprema 14.07.2025

Snaga kvaliteta i liderstva: JAF furniri za profesionalce koji ne pristaju na kompromis

Stassen cajevi, cejlonski caj, zeleni caj
Proizvodi 14.07.2025

Stassen, kad čaj znači više: Zdravlje, energija i umetnost u šoljici čaja!

luksuzni hoteli, hospitality
Hotel 13.07.2025

Selo kao luksuzni hot spot: Najlepši boutique hotel na svetu je dokaz za to

moravka rasa svinja
Gastro News 12.07.2025

Kolumna “Priče iz kafane“: Hadži Jovan Mrđenović predstavlja moravku

  • 1
  • …
  • 9
  • 10
  • 11
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.