CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Branislav Kljajić, Unifrit: Ne štedite na kvalitetu, zadovoljni gosti znače uvećan profit

29.12.2024 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još
CafeBar Restoran 72

Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran

28.12.2024 Restoran

Pred vama je decembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosimo najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora,...

pročitaj još
horeca 2025 anketa cafebar restoran

Igor Mišić, Tork: Viši standardi, održivost i digitalizacija usluga u HoReCa 2025

28.12.2024 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još
Price iz kafane Joca Tabor

Hadži Jovan Mrđenović za CafeBar & Restoran: Jedan dan života

27.12.2024 Restoran

Život čine lepi momenti, koje treba ceniti i čuvati u mislima. U izazovima koji su neminovni treba biti jak, a nakon dobijene borbe život ceniti jo...

pročitaj još
voćna rakija

Otkrivamo: Šta je potrebno da voćna rakija postane svetski trend

26.12.2024 Drink

Večno pitanje je kako je moguće da pića od žitarica, agave, šećerne trske, pa i krompira, budu po popularnosti ispred destilata koji nastaje od voć...

pročitaj još
Vodič za savršenu platu sa sirevima,

Vodič za raskošnu platu sa sirevima, idealno posluženje za svaku priliku

25.12.2024 Food

Plata sa sirevima je sjajan izbor za svečane prilike, intimne večere, ali i opuštene zakuske sa prijateljima. Kombinacija raznolikih sireva, voća, ...

pročitaj još
sampanjac uparivanje

Uparite šampanjac i hranu: Osetite radost trenutka i ne čekajte posebne prilike

24.12.2024 Drink

Novogodišnji praznici donose posebnu čaroliju, a ništa ne oličava slavlje bolje od boce šampanjca ili kvalitetnog penušavog vina. Osim što simboliz...

pročitaj još
Restoran lovacki raj

Preporučujemo: Restoran Lovački Raj, mesto za ukusna i autentična jela od divljači

23.12.2024 Restoran

Kad krenete od centra Aranđelovca prema Bukulji, za desetak minuta vožnje dolazite do restorana Lovački Raj. Na nadmorskoj visini od nepunih 400 me...

pročitaj još
Tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane sa tradicionalnim jelima Srbije 

21.12.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
Art Utopia Studio fotografija i video

Art Utopia Studio, fotografija i video za savršenu prezentaciju

20.12.2024 Horeca oprema

Stručnjaci za fotografiju i video, Art Utopia Studio, pružaju inovativne usluge koje omogućavaju ugostiteljima da svoje prostore predstave u najbol...

pročitaj još
Reduktarijanstvo Chef Nenad Zivkovic

Chef Nenad Živković predstavlja novi model gastronomije: Reduktarijanstvo

20.12.2024 Chef

U autorskom tekstu chef Nenad Živković upoznaje čitaoce magazina CafeBar & Restoran sa terminom reduktarijanstvo, novim pravcem u kulinarstvu, ...

pročitaj još
Restoran Fortunato

Restoran Fortunato: Kultna gastronomska rimska priča sada i u Beogradu

19.12.2024 Restoran

U srcu Rima, nekoliko koraka od Panteona, restoran Da Fortunato nosi unutar svojih zidova dugu porodičnu tradiciju gostoprimstva, strasti i profesi...

pročitaj još
Plazma i Zimska bajka

Plazma i Novak Đoković Fondacija zajedno na Zimskoj bajci

18.12.2024 Novo

Nakon povratka na police u smanjenim količinama, Plazma je ove zime prisutna i na Zimskoj bajci, a ovogodišnja Plazma kućica donela je posetiocima ...

pročitaj još
Tradicionala 2025 izbor za najbolje restorane tradicionalne kuhinje

Izbor za najbolje restorane tradicionalne srpske kuhinje 

18.12.2024 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Hygiene Pro Team

Hygiene Pro Team: Proširen portfolio i nova lokacija

17.12.2024 Horeca oprema

Kompanija Hygiene Pro Team je značajno proširila svoj portfolio kako bi uključila renomirane brendove poput Diversey, Tana, Buzil, Filmop, Meiko I ...

pročitaj još
Michelinovi restorani u Srbiji

Michelinove zvezdice stigle u Srbiju! Dobitnici su Langouste i Fleur de Sel

17.12.2024 Restoran

Srbija je čekala, čekala i dočekala. Michelinove zvezdice su stigle u Srbiju, a za to su zaslužni restorani Langouste i Fleur de Sel. Michelinove ...

pročitaj još
tork 2 u 1 krpa

TORK H2 Compressed: Više ubrusa, bolja higijena

16.12.2024 Horeca oprema

Uštedite vreme i povećajte kapacitet sa novim proizvodom Tork H2 compressed, 50% kompresovanim papirnim ubrusima koji udvostručuju kapacitet dispen...

pročitaj još
Barcaffee Artist Edition soljice

Stigla je jedna od najodvažnijih Barcaffè Artist Edition kolekcija do sad – omiljene šoljice čekaju na vas!

16.12.2024 Drink

Nakon velikog uspeha prve Barcaffè Artist Edition kolekcije, koju su obeležile autentične mačke street art umetnika Slavena Kosanovića Lunara i mot...

pročitaj još
⟨ 1 … 9 10 11 12 13 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Paelja je ultimativni letnji favorit!

Paelja je ultimativni letnji favorit! Saznajte sve o ovom španskom klasiku

02.08.2023 Chef

Paelja je najvoljenije špansko jelo. Chef Franko Camora otkriva sve tajne slasne paelje i šta je socarrat, koji joj daje ono nešto. Ultimativni ...

pročitaj još

Knjaz Miloš je u 2023. dobio novu mladost, vitalnost i relevantnost

28.12.2023 Drink

Kompanija Knjaz Miloš u proteklih nekoliko godina brojnim inovacijama u portfoliju, optimizacijom poslovanja i ulaganjem u tim funkcionalnih eksper...

pročitaj još

Farina di Grano 00 Gold, idealno za sva testa sa dugom fermentacijom

24.07.2021 Food

Bela pšenična brašna dobijaju se mlevenjem pšenice i to središnjeg dela zrna, a svoju belinu duguju činjenici da ne sadrže mekinje, već se sastoje ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja