CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Mionetto Proseco

Priča o šarmu penušavog vina. Mionetto… više od Prosecca!

10.01.2025 Drink Gastro News

Born in Italy, shared everywhere. Možete biti u Rimu, Beogradu, Londonu, Berlinu, Njujorku ili Valdobijadeneu. Odmah iza ugla vašeg doma ili kil...

pročitaj još
Koce Ivanovski, Tikveš

Koce Ivanovski, Tikveš: Strast i nauka kreiraju uspeh

10.01.2025 Drink Horeca oprema

Vinarija Tikveš, osnovana 1885. godine sa vekovnom tradicijom, prerasla je u sistem Tikveš Châteaux & Domaines i danas se sastoji od nekoliko v...

pročitaj još
Meiko HoReCa 2025

Dejan Jovanović: Meiko ima napredna tehnološka rešenja, što utiče na poboljšanje ekonomičnosti

09.01.2025 Horeca oprema

U HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera na...

pročitaj još
tabasco, tabasco recepti

Tabasco: Recepti za 5 vatrenih koktela

09.01.2025 Cafe Bar Drink

Tabasco sosovi svojim aromama koktelima daju specifičnu pikantnost i dubinu ukusa. Tabasco sos je ključni sastojak mnogih koktela, poput Bloody Mar...

pročitaj još
M&L International

Lazar Radulović, M&L International: Naša HoReCa linija kombinuje najkvalitetnije meso i sous vide tehniku

08.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran donosimo odgovore na krucijalna pitanja vezana za situaciju u domaćem HoRe...

pročitaj još
Fleur de Sel restoran Atelje vina Sapat

Atelje vina Šapat: Kuća vrhunskog vina i gastronomije

08.01.2025 Restoran

U istinskoj lepoti prirode kod Novog Slankamena, uz obalu Dunava, smešten je Atelje vina Šapat, koji nudi jedinstvenu kombinaciju najkvalitetnijeg ...

pročitaj još
izbor za najbolje restorane sa domacim jelima

Tradicionala 2025: Izbor našeg magazina za najbolje restorane sa tradicionalnim jelima

07.01.2025 Restoran

Čitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...

pročitaj još
Barista Julius Meinl Simeon Milković

Simeon Milković, Julius Meinl: I 2025. tržište podložno drastičnim promenama cene zelene kafe

07.01.2025 Horeca oprema

Horeca 2025 anketa je tradicionalna anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran u okviru koje odgovore i prognoze o dešavanjima u okviru domaćeg Ho...

pročitaj još
Office Direct

Lazar Cvjetković, OfficeDirect: Zadovoljstvo klijenata je temelj našeg poslovanja

07.01.2025 Horeca oprema

OfficeDirect d.o.o. uspešno posluje na domaćem tržištu od 2017. godine, kao firma speicijalizovana za profesionalnu higijenu i kancelarijska rešenj...

pročitaj još
HoReCa 2025 anketa Hygiene

Nebojša Mirić, Hygiene Systems: Integracija aplikacija i digitalnih alata nužna za efikasno poslovanje

06.01.2025 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...

pročitaj još

Srbi vole bistro: Moderni bistroi su osvežena interpretacija klasika starog 2 veka

06.01.2025 Restoran

Bistro - ugostiteljski objekat koji krasi intimna i opuštena atmosfera, jednostavna i ukusna hrana, pristupačne cene, lokalni sastojci i tradiciona...

pročitaj još
Kikkoman recepti

Kikkoman recept: Pripremite kineski kupus na 3 načina i uživajte u čarima azijske kuhinje!

05.01.2025 Food Horeca oprema

Kikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...

pročitaj još
CORP JVJV horeca 2025 anketa

Jakša Šćepanović: CORP JVJV kao nacionalni HoReCa lider i u 2025. godini

05.01.2025 Horeca oprema

U ovoj tradicionalnoj anketi, fokusiranoj na stanje u srpskom HoReCa sektoru, a odgovore na pitanja o zbivanjima na tržištu, predviđanjima i planov...

pročitaj još
Tradicionala 2025 CafeBar Restoran

Vaš glas je bitan: Cafe Bar & Restoran bira najbolje restorane sa tradicionalnim jelima

04.01.2025 Restoran

Tradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...

pročitaj još
Barcaffe horeca 2025 anketa

Nikola Mandić, Barcaffè Espresso: Kafi uvek treba posebna pažnja

04.01.2025 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa prikazuje detaljna kretanja na srpskom tržištu, kao i predviđanja i planove u sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva. U okviru o...

pročitaj još
horeca 2025 anketa atelje vina sapat

Mladen Ćirić, Atelje vina Šapat: Potrebna nam je visoka svest o plemenitosti vina, Atila je naš ponos

03.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još
Nadir Kadji METRO Srbija

METRO Cash & Carry Srbija ide u susret velikom jubileju u 2025. godini

03.01.2025 Horeca oprema

Krajem leta prošle godine, gospodin Nadir Kađi postavljen je na funkciju Chief Executive Officer METRO Srbija, a već u septembru sam imao prilike d...

pročitaj još
HoReCa 2025 anketa Garda namestaj

Milan Karišik: Garda nameštaj planira unapređenje ponude i širenje na tržišta Bliskog istoka i Afrike

02.01.2025 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa pruža uvid u kretanja na domaćem tržištu, predviđanja i planove. U tradicionalnoj anketi koja se odnosi na stanje u srpskom HoRe...

pročitaj još
⟨ 1 … 10 11 12 13 14 … 128 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Sladoled od burate

Burrata sir je savršen za bezglutenski gelato

08.07.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Burrata označava kremastu teksturu nalik maslacu Burrata je puno mekša i masnija od mozzarelle Mekana i kremasta unutrašnjost skrivena iza laga...

pročitaj još
tork non stop osveživač

Tork A3: Konstantna svežina do 90 dana

14.12.2024 Horeca oprema

Tork A3 dozator za osveživače vazduha koristi jedinstvenu, visoko-tehnološku tehnologiju distribucije kako bi ravnomerno i kontinuirano raspršivao ...

pročitaj još
Enso Ekipa

Predstavljamo novi meni restorana Enso! (FOTO GALERIJA)

13.08.2022 Restoran

Novi jelovnik prestižnog restorana Enso se temelji na raznovrsnim mesnim osnovama, ali su se šefovi Uroš Ivošević i Nedeljko Jerković poigrali barb...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja