CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Wekker kafeterija

Kafa, ambijent i usluga za uživanje: Vodimo vas u Wekker

08.03.2025 Cafe Bar

Trend otvaranja kafetarija je i dalje više nego prisutan. Srećom, većina ih ima odličnu ponudu kafe, baš kao i Wekker, kafeterija koja se nalazi na...

pročitaj još
La Dame de Pic u Londonu

Kraj jednog poglavlja: Najbolja Michelinova chefica zatvorila svoj restoran

06.03.2025 Restoran

En Sofi Pik (Anne-Sophie Pic) zatvorila je svoj restoran sa dve Michelinove zvezdice, La Dame de Pic, u Londonu nakon osam godina prisustva na brit...

pročitaj još
Zoze Murinjo vino

I Murinjo ulazi u svet vrhunskih vina: The Special One, portugalsko crveno iz regije Duoro

05.03.2025 Drink

Legendarni trener Žoze Murinjo, poznat po nikad poljuljanom samopouzdanju i vrhunskim trenerskim dostignućima, rešen je da se okuša i u svetu enolo...

pročitaj još

Coca-Cola i Bambi generisali 633 miliona evra za domaću ekonomiju

04.03.2025 Horeca oprema

Coca-Cola sistem i kompanija Bambi generisali su 633 miliona evra dodate vrednosti u domaćoj ekonomiji u 2023. godini, što predstavlja 0.9% bruto d...

pročitaj još
turistički promet januar 2025

Rast turizma u Srbiji: Prvi mesec 2025. prikazuje rekordne brojke

03.03.2025 Hoteli

U Srbiji je tokom januara boravilo ukupno 288.811 turista, što predstavlja povećanje od 16% u odnosu na isti period prethodne godine. Od tog broja,...

pročitaj još
Anamarija Babičković

Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran

02.03.2025 Chef

Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...

pročitaj još
Najbolji sirevi iz Srbije

Srbija na tanjiru: Najbolji sirevi od Zlatibora do Homolja

01.03.2025 Food

Iz godine u godinu, Srbija otkriva sve veći broj svojih autentičnosti zainteresovanim posetiocima, turistima, putnicima i zaljubljenicima u hranu i...

pročitaj još
Sajam SOL2EEXPO maslinovo ulje Verona

SOL2EXPO: Epicentar za inovacije i poslovne prilike u industriji maslinovog ulja

28.02.2025 Food Horeca oprema

SOL2EXPO, vodeći događaj u industriji maslinovog i biljnog ulja, održaće se od 2. do 4. marta 2025. u Veroni. Ovaj događaj, evolucija tradicionalno...

pročitaj još
airbnb porast prihoda i nova ulaganja

Airbnb investira 200 miliona dolara u poslovni segment putovanja

27.02.2025 Hoteli

Američka platforma za iznajmljivanje smeštaja, Airbnb, objavila je kvartalne rezultate koji su nadmašili prognoze, zahvaljujući snažnoj potražnji z...

pročitaj još
rasveta restoranska

Rasveta, ključni element uspešnog restoranskog ambijenta

26.02.2025 Restoran

Rasveta u restoranu igra ključnu ulogu u stvaranju posebnosti atmosfere restorana, jednako koliko hrana i usluga. Pažljiv odabir rasvetnih tela i n...

pročitaj još
Sajam turizma

Završen 46. Sajam turizma: Putovanja mogu da počnu

25.02.2025 Hoteli

Na Beogradskom sajmu završeni su 46. Međunarodni sajam turizma i 20. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca-oprema, najznačajnije t...

pročitaj još
Caputo brasno

Caputo, od kolača do hleba, brašno koje svakom pekaru treba!

25.02.2025 Horeca oprema

Da li ste se nekad zapitali zašto od svih italijanskih regija baš Napolitanci prave najbolje pizze, testenine i slatka testa? Odgovor je - u brašnu...

pročitaj još
Gordon Remzi

Restoran Gordona Remzija na meti lopova: Chefa ojadili za 2.000 funti

24.02.2025 Chef Gastro News

Restoran Gordona Remzija u Londonu ostao je bez više od 2.000 funti tokom jedne sedmice. Naime, gotovo 500 figura maneki-neko mačaka nestalo je iz ...

pročitaj još

20. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme pod kupolom Beogradskog sajma još danas

23.02.2025 Horeca oprema

Pod sloganom „Poslužite se“, u halama 2A i 2C, paralelno sa Sajmom turizma, danas do 18 časova, održava se 20. Međunarodni sajam hotelsko-ugostitel...

pročitaj još
Bezalkoholno vino u crkvi

Pravila su jasna! Za bezalkoholno vino u crkvi nema mesta

22.02.2025 Drink Gastro News

Upotreba bezalkoholnog vina i hleba bez glutena nedavno je bila tema o kojoj je morala da razmatra i Anglikanska crkva. Naime, vernici u Engleskoj ...

pročitaj još

Osetite duh savremenog luksuza i vrhunske usluge: Hotel Bristol otvorio svoja vrata FOTO

21.02.2025 Hoteli

Nakon više od dve i po godine pažljive restauracije, kultni hotel Bristol ponovo je otvorio svoja vrata, sada kao The Bristol Belgrade. Ovaj arh...

pročitaj još
Kristina Radosavljevic pastry chef

Pastry chef Kristina Radosavljević ovako priprema savršeni mus od lešnika

20.02.2025 Chef

Kristina Radosavljević nikada nije želela sebe da ističe u prvi plan, već njen rad, kao što je to slučaj i sa ovom kreacijom od lešnika, kafe i mar...

pročitaj još
Michel Husser u restoranu La Pista

Njegov restoran 88 godina nosi Michelinovu zvezdicu, a Michel Husser sada kuva u Gorski Hotel & Spa na Kopaoniku

19.02.2025 Gastro News

Michel Husser, čuveni francuski kuvar, nosilac Michelin zvezdice i vlasnik restorana Le Cerf u francuskoj pokrajini Alzas, stiže na Kopaonik 1. mar...

pročitaj još
⟨ 1 … 10 11 12 13 14 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

prvomajski praznici, putovanja za prvomajske praznike, YUTA

Seničić: Građani za 1. maj najviše putovali u evropske gradove, broj putovanja manji za 5 do 10%

01.05.2025 Hoteli

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je da su za prvomajske praznike građani najčešće bi...

pročitaj još
expo 2027

EXPO 2027 je prilika decenije! Ali samo uz saradnju svih aktera

08.07.2025 Hoteli

EXPO 2027 je prilika decenije – ali samo uz jedinstvenu viziju i saradnju svih aktera, saglasni su učesnici konferencije na kojoj su otvorena ključ...

pročitaj još

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran je u distribuciji

14.12.2021 Restoran

Broj 22 simbolizuje načelo preciznosti i ravnoteže. Ovaj broj ukazuje na velike ideje, velike planove, idealizam i ogromno samopouzdanje. U vreme ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja