CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

akvafor, voda za restorane i hotele
Oprema 30.06.2025

Investicija u nevidljivo: Voda kao strateški resurs

Nina Dosen MasterChef Srbija
Trend 29.06.2025

Titula je NJENA! Nina Došen pobednica MasterChef Srbija 2025.

najskuplje jelo srpske kuhinje
Restoran 28.06.2025

Ovo je najskuplje srpsko jelo, prava je delicija!

St Regis hotel beograd
Menadžment 27.06.2025

Prvi čovek St. Regis Beograd: Za mene liderstvo nije kontrola, već primer i poverenje

Restoran 26.06.2025

Nakon samo 60 dana! PRVA Michelinova zvezdica za Lilo i chefa Dušana Todića

samba kafa
Proizvodi 26.06.2025

Samba kafa: Porodična priča u zrnu najfinijeg ukusa

marina dorcol
Hotel 26.06.2025

Luksuzni kvart sjajna prilika za ugostiteljstvo i hotelijerstvo: Prva faza projekta Marina Dorćol

Restoran 26.06.2025

Gastro spektakl: Vodimo vas u YSL Sushi Park Paris

freezanz, sistem protiv komaraca
Oprema 25.06.2025

Freezanz, automatski sistem protiv komaraca

najmanji restorani na svetu
Restoran 24.06.2025

Još jedan oblik iskustvenog turizma: Mikro-restorani za personalizovani doživljaj

trendovi u gastronomiji 2025
Restoran 23.06.2025

Gastro trendovi 2025: Inovacija, specijalizacija i digitalizacija kao ključ uspeha

najbolji restoran na svetu, miado lima
Restoran 23.06.2025

Proglašen najbolji restoran na svetu za 2025: Peruanski Maido zauzeo prvo mesto

Vandemoortele, kroasani, silbo
Proizvodi 23.06.2025

Vandemoortele kroasani: Zalogaj koji budi dan

Utopia Design, luksuzni turizam
Hotel 21.06.2025

Nova destinacija za kapital: Luksuzni turizam i klijenti sa specifičnim afinitetima

Svetski dan odrzive gastronomije, metro,
Trend 20.06.2025

Svetski dan održive gastronomije i budućnost domaćeg ugostiteljstva

italijanski restorani, osteria
Restoran 20.06.2025

U čemu je razlika: Osteria, trattoria i pesceria?

Restoran Radgost, Kremna Koncept
Restoran 19.06.2025

Kremna Koncept: Projekat na kom chef Nemanja Janković sarađuje s prirodom

Hygiene Systems, Nilfisk Dryft
Oprema 19.06.2025

Revolucija u čišćenju malih prostora: Nilfisk Dryft

  • 1
  • …
  • 11
  • 12
  • 13
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.