CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
La Lorraine Bakery Group

Nebojša Cerovac: La Lorraine Bakery Group NV idealan partner u uspešnom poslovanju

01.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još
1 sound soundology

1 SOUND: Savršenstvo zvuka i estetike

31.12.2024 Horeca oprema

1 SOUND je prestižni brend iz čije proizvodnje izlaze zvučnici najviše klase, sastavljeni isključivo od najpouzdanijih komponenti iz Amerike i Ital...

pročitaj još
Horeca 2025 anketa

Bojana Ćirić: I naredne godine MCO će biti siguran i pouzdan dobavljač

31.12.2024 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa pruža uvid u kretanja na domaćem tržištu, predviđanja i planove. U tradicionalnoj anketi koja se odnosi na stanje u srpskom HoRe...

pročitaj još

Nastavljamo da budemo lideri i u 2025. godini, pridružite nam se

31.12.2024 Novo

Kraj jedne godine i početak nove prilika je da zastanemo, osvrnemo se na postignuća i zacrtamo nove ciljeve. Godina koja je iza nas bila je izazovn...

pročitaj još
Pavel Erankevich

Pavel Erankevich, Carlsberg Srbija: Investicije, inovacije i održivi rast u izazovnim vremenima

30.12.2024 Drink Horeca oprema

Pavel Erankevich je pre dve godine preuzeo poziciju generalnog direktora Carlsberg Srbija grupe, koja obuhvata tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine,...

pročitaj još
horeca 2025 anketa cafe bar restoran

Saša Pejić, BQ Group: Velika konkurencija, rast troškova i transformacija malih biznisa

30.12.2024 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još

Branislav Kljajić, Unifrit: Ne štedite na kvalitetu, zadovoljni gosti znače uvećan profit

29.12.2024 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još
CafeBar Restoran 72

Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran

28.12.2024 Restoran

Pred vama je decembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosimo najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora,...

pročitaj još
horeca 2025 anketa cafebar restoran

Igor Mišić, Tork: Viši standardi, održivost i digitalizacija usluga u HoReCa 2025

28.12.2024 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još
Price iz kafane Joca Tabor

Hadži Jovan Mrđenović za CafeBar & Restoran: Jedan dan života

27.12.2024 Restoran

Život čine lepi momenti, koje treba ceniti i čuvati u mislima. U izazovima koji su neminovni treba biti jak, a nakon dobijene borbe život ceniti jo...

pročitaj još
voćna rakija

Otkrivamo: Šta je potrebno da voćna rakija postane svetski trend

26.12.2024 Drink

Večno pitanje je kako je moguće da pića od žitarica, agave, šećerne trske, pa i krompira, budu po popularnosti ispred destilata koji nastaje od voć...

pročitaj još
Vodič za savršenu platu sa sirevima,

Vodič za raskošnu platu sa sirevima, idealno posluženje za svaku priliku

25.12.2024 Food

Plata sa sirevima je sjajan izbor za svečane prilike, intimne večere, ali i opuštene zakuske sa prijateljima. Kombinacija raznolikih sireva, voća, ...

pročitaj još
sampanjac uparivanje

Uparite šampanjac i hranu: Osetite radost trenutka i ne čekajte posebne prilike

24.12.2024 Drink

Novogodišnji praznici donose posebnu čaroliju, a ništa ne oličava slavlje bolje od boce šampanjca ili kvalitetnog penušavog vina. Osim što simboliz...

pročitaj još
Restoran lovacki raj

Preporučujemo: Restoran Lovački Raj, mesto za ukusna i autentična jela od divljači

23.12.2024 Restoran

Kad krenete od centra Aranđelovca prema Bukulji, za desetak minuta vožnje dolazite do restorana Lovački Raj. Na nadmorskoj visini od nepunih 400 me...

pročitaj još
Tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane sa tradicionalnim jelima Srbije 

21.12.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
Art Utopia Studio fotografija i video

Art Utopia Studio, fotografija i video za savršenu prezentaciju

20.12.2024 Horeca oprema

Stručnjaci za fotografiju i video, Art Utopia Studio, pružaju inovativne usluge koje omogućavaju ugostiteljima da svoje prostore predstave u najbol...

pročitaj još
Reduktarijanstvo Chef Nenad Zivkovic

Chef Nenad Živković predstavlja novi model gastronomije: Reduktarijanstvo

20.12.2024 Chef

U autorskom tekstu chef Nenad Živković upoznaje čitaoce magazina CafeBar & Restoran sa terminom reduktarijanstvo, novim pravcem u kulinarstvu, ...

pročitaj još
Restoran Fortunato

Restoran Fortunato: Kultna gastronomska rimska priča sada i u Beogradu

19.12.2024 Restoran

U srcu Rima, nekoliko koraka od Panteona, restoran Da Fortunato nosi unutar svojih zidova dugu porodičnu tradiciju gostoprimstva, strasti i profesi...

pročitaj još
⟨ 1 … 11 12 13 14 15 … 128 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Cocktail laboratorija: Aperol Spritz

Tajna uspeha Aperol Spritza + recepti!

28.06.2021 Cafe Bar

Aperol je relativno mlado piće i prvi put se pojavilo početkom dvadesetog veka, tačnije 1919. na sajmu u Padovi. Proizvod je maštarije braće Barbie...

pročitaj još

Saša Pejić: „Ugostiteljstvo je živ posao i ne trpi stanje mirovanja“

10.04.2023 Restoran

Očuvanje nacionalnog identiteta u ugostiteljstvu uz paralelno praćenje i uvođenje svetskih trendova je zahtevan proces koji zahvaljujući naporima i...

pročitaj još

Tamara Vidović, Saint Ten: “Naš gost se oseća možda i bolje nego u svom domu”

19.01.2023 Hoteli

Tamara Vidović, Head of Department HSK hotela Saint Ten otkriva da zbog visokih zahteva gostiju ništa ne rade po šablonu i automatizmu, već je kons...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja