CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

Salaš Kovač 1920 front
Restoran 18.06.2025

Vojvođanski fine dining: Salaš Kovač 1920

hotel, expo 2027, hotelijerstvo
Hotel 17.06.2025

Hotelijerska utakmica počela: Ko će ugostiti posetioce na EXPO 2027?

Coca Cola i Bambi, Izvestaj o odrzivom poslovanju za 2024
Menadžment 17.06.2025

Coca-Cola HBC Srbija i Bambi prestavili Izveštaj o održivom poslovanju: Posvećenost održivosti kroz konkretne rezultate

megaoprema, qbo sistem
Oprema 17.06.2025

Novo! QBO, univerzalni procesni sistem

svetsko prvenstvo barmena madeira, udruzenje barmena srbije
Bar 16.06.2025

Svetsko zlato za srpski bartending

puter bistro, french affair koktel vecera
Trend 16.06.2025

French Affair: Veče zavodljivog francuskog šarma i vrhunske gastronomije

dogma Barels serbian series
Bar 15.06.2025

Sour pivo & Merlot vino: Serbian Barrels Series by Dogma i Bikicki

Jamie's Italian Montenegro
Restoran 14.06.2025

Jamie Oliver stigao na Jadran: Novi restoran u Porto Montenegru prati luksuzne gastro trendove

mco, hotelska kozmetika
Oprema 14.06.2025

Mco: Hotelska kozmetika u borbi za održivu životnu sredinu

Lilo restoran, Dušan Todić
Restoran 13.06.2025

Chef Dušan Todić predstavlja Chef’s Table by Lilo

antico sapore, latte art
Proizvodi 13.06.2025

10 godina posvećenosti kafi: Antico Sapore proslavio jubilej uz Latte Art takmičenje

Gradska pečenjara Hrastovina
Restoran 12.06.2025

Hrastovina: Ambijent kao “kod kuće“ i pečenje s potpisom

Silbo, silbo 30 godina
Menadžment 11.06.2025

Kompanija Silbo slavi 30 godina uspeha: Od ideje do lidera u distribuciji!

Kad ide tura, ne ide gas 6
Trend 11.06.2025

Vozače u Beogradu zateklo neobično iznenađenje na jednoj od omiljenih gradskih lokacija

Belgrade Cocktail Fest 2025, Luca Cinalli
Bar 10.06.2025

Belgrade Cocktail Fest 2025 pretvorio prestonicu u oazu koktela i uživanja

Milos Mirjanic
Restoran 10.06.2025

Turbot u slanom testu: Spektakl ukusa iz kuhinje chefa Miloša Mirjanića

Koznik lounge bar
Restoran 09.06.2025

Koznik Lounge Bar: U srcu parka, u duši Banje

limoncelo, recept za limoncelo, limoncelo liker
Bar 09.06.2025

Limončelo: Najpopularniji italijanski liker sa Amalfi obale

  • 1
  • …
  • 12
  • 13
  • 14
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.