CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Nebojša Glišić, Tikveš: Planiramo širenje tima i još temeljnije predstavljanje premium vina i vinske kulture

18.01.2025 Horeca oprema

U HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore o zbivanjima na domaćem tržištu od naših poslovnih partnera, vlasn...

pročitaj još
La Pista, Hotel Gorski

Chef Stevan Pejdanovski, La Pista: Zimski jelovnik inspirisan Kopaonikom i italijanskim štihom

17.01.2025 Chef Restoran

Stevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...

pročitaj još
Shankys Whip Cocktail Lifestyle - On the Rocks

Zoran Stojanović, One Sip: Potrošači prepoznaju vrhunski kvalitet naših proizvoda

17.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran, pod nazivom HoReCa 2025 anketa, odgovore koji se tiču situacije i zbivanja u domaćem ...

pročitaj još
Spices of the world zamrznuti program azijske hrane

Filip Meter, Spices of The World: Glavnu reč i dalje vodi Kikkoman!

16.01.2025 Horeca oprema

Tradicionalna HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i ...

pročitaj još
SIRO Boka Place

Nova dimenzija luksuza na Jadranu: Prvi SIRO hotel u Evropi otvara se u Crnoj Goru u maju

16.01.2025 Hoteli

Jedna od najvećih hotelskih grupacija na svetu, Kerzner International, u maju ove godine u srcu Bokokotorskog zaliva otvara svoj prvi SIRO hotel u ...

pročitaj još
Vinska kuća Rajić

Vinska kuća Rajić nastupa sa misijom da Bavanište vrati na vinsku mapu

15.01.2025 Drink

Vinska kuća Rajić se nalazi u Bavaništu kod Pančeva. Za mesto se vezuje podatak da se pre oko 170 godina ovde gajilo gotovo 900 ha vinove loze. Kao...

pročitaj još
Winterhalter Srbija profesionalna oprema

Aleksandra Nikolić, Winterhalter: Nudimo rešenja koja našim kupcima daju potpuno nove mogućnosti

15.01.2025 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran već tradicionalno donosi predviđanja i odgovore vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje...

pročitaj još
HoReCa anketa hygiene pro team

Bojan Golić, Hygiene Pro Team: Planiramo da postanemo još bolji, kako bismo našim kupcima pružili najbolje

14.01.2025 Horeca oprema

Tradicionalna HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran daje detaljan pregled kretanja na srpskom tržištu, kao i predviđanja i planov...

pročitaj još
Zdravko Vukovic, Fisti

Zdravko Vuković: Fisti je najbolji prijatelj HoReCa uređaja

14.01.2025 Horeca oprema

U ekskluzivnom intervjuu za B2B magazin Cafe Bar & Restoran, Zdravko Vuković, direktor kompanije Fisti, otkriva više o bitnostima BRITA filtera...

pročitaj još
Nameštaj Pesada

Đorđe Ćopović, Nameštaj Pesada: Sinonim za našu firmu je vrhunska usluga, a to će važiti i u 2025. godini

13.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran, HoReCa 2025, potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodila...

pročitaj još
Guru za sir

Xavier Thuret, guru za sireve: Jedno piće nikako ne ide uz sir, sve možete kombinovati ali to nikako

13.01.2025 Food

Xavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...

pročitaj još
METRO Cash&Carry Srbija i METRO HoReCa centra

Milica Aleksić, METRO Srbija: Ove godine obeležavamo 20 godina poslovanja u Srbiji!

12.01.2025 Horeca oprema

U HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera na...

pročitaj još
Tradicionala 2025

Izbor za najbolje restorane sa tradicionalnim srpskim jelima

12.01.2025 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Mlekara Šabac Barista mleko

Ivana Ivačković, Mlekara Šabac: Uprkos teškoćama, HoReCa sektor raste iz dana u dan

11.01.2025 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran donosi predviđanja i odgovore naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera ...

pročitaj još
Monin Spiced Red Berries

Zimska čarolija u čaši: Monin Spiced Red Berries sirup za najlepše koktele

11.01.2025 Drink Horeca oprema

Praznična atmosfera donosi radost, toplinu i trenutke koje delimo sa voljenima. Uz Monin Spiced Red Berries sirup, svaki napitak postaje deo te čar...

pročitaj još
Mesara Morava

Branko Mijajlović, Mesara Morava: Nastavlja se trend opadanja platežne moći građana

10.01.2025 Food Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...

pročitaj još
Mionetto Proseco

Priča o šarmu penušavog vina. Mionetto… više od Prosecca!

10.01.2025 Drink Gastro News

Born in Italy, shared everywhere. Možete biti u Rimu, Beogradu, Londonu, Berlinu, Njujorku ili Valdobijadeneu. Odmah iza ugla vašeg doma ili kil...

pročitaj još
Koce Ivanovski, Tikveš

Koce Ivanovski, Tikveš: Strast i nauka kreiraju uspeh

10.01.2025 Drink Horeca oprema

Vinarija Tikveš, osnovana 1885. godine sa vekovnom tradicijom, prerasla je u sistem Tikveš Châteaux & Domaines i danas se sastoji od nekoliko v...

pročitaj još
⟨ 1 … 13 14 15 16 17 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Kolač od maslina

Kolač od maslina sa sorbeom od limuna i ruzmarina by Milica Aleksić

09.07.2022 Food

Šef Milica Aleksić je za naše čitaoce priredila inovativnu poslasticu od sastojaka koji se ne sreću često u pripremi Kolač od maslina SASTOJCI: ...

pročitaj još
Cilim bar

Posetite mesto iznad/ispred vremena. Ćilim bar toči autentične koktele i odabrana vina

02.05.2024 Cafe Bar

Već u nazivu ovog novootvorenog koktel-bara prepoznaje se baština pirotskoj kraja, koja se za svoje mesto izborila i na listi UNESCO svetske baštin...

pročitaj još
La Scarpetta

La scarpetta: Italijanski običaj na kraju obroka

10.12.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Fare la Scarpetta ili napraviti cipelicu, znači uzeti komad hleba i njime pokupiti i poslednji trag sosa. Predstavljamo vam restorane u kojima ovaj...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja