CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

Niske kafane
Restoran 05.05.2025

CafeBar & Restoran vodič kroz niške kafane, ovde i dalje živi merak

Važnost komunikacije u restoranskom poslovanju
Restoran 05.05.2025

Značaj autentične komunikacije u ugostiteljstvu: Ključ koji menja sve

chef ana ros
Restoran 04.05.2025

Gastronomija u službi destinacijskog turizma: Valamar i Ana Roš u zajedničkom poduhvatu

Nenad Atanaskovic Chef
Restoran 03.05.2025

Alhemičar u kuhinji: Chef Nenad Atanasković, jedan od sudija Master Chefa

5 ključnih veština savremenog hotelijera
Menadžment 02.05.2025

Nije dovoljno biti menadžer, današnji hotelijer je Yoda: Ovih 5 veština mora da poseduje

prvomajski praznici, putovanja za prvomajske praznike, YUTA
Hotel 01.05.2025

Seničić: Građani za 1. maj najviše putovali u evropske gradove, broj putovanja manji za 5 do 10%

Bacardi lounge bar Smederevo
Bar 01.05.2025

Bacardi lounge bar u Smederevu nudi koktele koji će razmrdati vaša čula

Uparivanje hrane i vina Corso Ancora
Bar 30.04.2025

Restoran Corso Ancora: Maštovina jela Uroša Ivkovića i uzbudljiva selekcija vina sommeliera Stefana Mladenovića

Cafe Bar & Restoran preporuka
Restoran 29.04.2025

Cafe Bar & Restoran preporuka: Nova jela na meniju poznatih restorana, od predjela do deserta

Pavle Gordić Kajmak i Brie
Bar 28.04.2025

Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie

Bialetti prelazi u kineske ruke
Bar 27.04.2025

Kraj jedne ere: Italijanski Bialetti, sinonim za autentičnu kafu, prešao u kineske ruke

Top 3 mesta za savršen brunch i prijatan gutljaj
Bar 26.04.2025

Top 3 mesta za savršen brunch i opušteno uživanje: Otkrijte nove tačke na beogradskoj mapi

Meiko logo
Oprema 25.04.2025

Meiko: Inovativna rešenja za profesionalnu higijenu u ugostiteljstvu

falkensteiner-belgrade
Hotel 25.04.2025

Zijin kupio Falkensteiner: Kineski rudarski gigant napravio prvi korak u srpskom hotelijerstvu?

Trend 24.04.2025

Gault&Millau, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, predstavio izdanje za 2025. godinu

Proizvodi 24.04.2025

Renoviran METRO Cash & Carry objekat u Požarevcu

Homestead Cottage
Restoran 24.04.2025

Michelinova zvezdica za kućerak u Irskoj: Restoran Homestead Cottage

Najveći skandal u istoriji vinske industrije
Wine & Spirits 23.04.2025

Najveći skandal u istoriji vinske industrije? RAI razotkrio italijanske vinare

  • 1
  • …
  • 16
  • 17
  • 18
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.