CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
tradicionala 2025

Doprinos očuvanju srpske gastronomije: Tradicionala 2025, Izbor za najbolje restorane sa tradicionalnim jelima

19.10.2024 Restoran

Tradicionala 2025 – Izbor za najbolje restorane koji služe tradicionalna i autentična jela Srbije organizuje Cafe Bar & Restoran kako bi potpom...

pročitaj još
focacceria

Focaccia Antico Belgrade, italijanska kuhinja u Beogradu na vodi

18.10.2024 Restoran

Hercegovačka ulica u Beogradu na vodi postaje sve življa i življa kada je gastronomska ponuda u pitanju. U proleće ove godine otvoren je Focaccia A...

pročitaj još
BrauBeviale Germany

Nazdravite inovacijama: Posetite vrhunski sajam industrije pića u Nirnbergu!

17.10.2024 Drink Horeca oprema

Sajam BrauBeviale jedan je od najvećih svetskih sajmova specijalizovanih za industriju piva, vina, alkoholnih i ostalih pića, sa snažnim fokusom na...

pročitaj još
coffeebean

Svratite u Coffee bean: Ako ste za savršeni espresso, francuske kroasane ili vino

16.10.2024 Cafe Bar

Nakon lokala u Vojvode Stepe, ovo je drugi Coffee Bean, koji se smestio uz hotel Moskva. Sve što je krasilo prvi lokal, važi i za ovaj. Coffee bea...

pročitaj još
Bikicki u Cirihu

Taste of Adriatic: Vinarije Bikicki i Temet na prestižnom vinskom događaju u Cirihu

16.10.2024 Drink

U subotu, 26. oktobra 2024., u modernoj dvorani Folium u strogom centru Ciriha, održaće se ekskluzivni događaj Taste of Adriatic, koji organizuje A...

pročitaj još
Ukusi Meksika front

Ukusi Meksika u Srbiji od 15. do 22. oktobra

15.10.2024 Food

Ambasada Meksika sa zadovoljstvom najavljuje da će se od 15. do 22. oktobra 2024. godine održati drugo izdanje gastronomskog festivala Ukusi Meksik...

pročitaj još
Prokupac čaša

14. oktobar, dan kada slavimo Prokupac

14.10.2024 Drink

Prokupac je kroz istoriju, a pre pojave međunarodnih sorti vinove loze u Srbiji, na ovim prostorima bio dominantna sorta, uključujući sve ostale, i...

pročitaj još
tork non stop osveživač

Ne samo sveže, sveže non-stop: Tork Constant, revolucija osveživača prostorija

14.10.2024 Horeca oprema

Tork je lansirao novi sistem osveživača vazduha kako bi toaleti konstantno odisali svežinom – dizajniran tako da se vrlo jednostavno dopunjava. Loš...

pročitaj još
jasmina maslina marko acimovic cafe bar restoran

Jasmin a Maslina: Kako je Jasminu Vukašinović ljubav prema kuvanju odvela u kulinarsku avanturu

13.10.2024 Chef

Jasmina Vukašinović je u jednom trenutku rešila da izađe iz zone komfora i hrabro se upusti u avanturu zvanu restoran Jasmin a Maslina. Jasmina Vuk...

pročitaj još
Antico Sapore

Antico Sapore: Tradicija duga 115 godina

12.10.2024 Drink Horeca oprema

Kompanija Corp JVJV d.o.o. konstantno radi na usavršavanju novih ukusa sopstvenog brenda kafe - Antico Sapore. Antico Sapore - tradicija duga 115 ...

pročitaj još
Tradicionala 2025 izbor za najbolje restorane tradicionalne kuhinje

Tradicionala 2025: Najbolji restorani sa tradicionalnim i autentičnim jelima Srbije

12.10.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
Panta Rei proslavio 30 godina

Restoran Panta Rei proslavio 30 godina postojanja

12.10.2024 Restoran

Restoran Panta Rei, jedan od simbola starog Beograda, poznat po kvalitetnoj usluzi, odabranom meniju i predivnom pogledu na Dunav, proslavio je 30 ...

pročitaj još
Mortadela devojka jede

Que bella Mortadela: Nekada su ovaj delikates jeli samo bogati

11.10.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Mortadela je narezak niže klase. Ovo može da izjavi samo neuki skorojević koji misli da je Italija samo pršuta i sir i čaša skupog vina. Daleko od ...

pročitaj još
Spices of the world zamrznuti program azijske hrane

Kompanija Spices of the World predstavlja: Novi zamrznuti program azijske hrane

11.10.2024 Food Horeca oprema

Kompanija Spices of the World d.o.o. sa zadovoljstvom najavljuje proširenje svoje ponude predstavljajući novi zamrznuti program azijske hrane. Spi...

pročitaj još
fiordilatte mozzarella pica

Fiordilatte Julienne: Obavezni sastojak svake ukusne pizze

10.10.2024 Food Horeca oprema

Fiordilatte Julienne je ukusni, sečeni mozzarella sir koji pizzi daje prepoznatljiv ukus. Pravi se isključivo od svežeg kravljeg mleka. Fiordilatt...

pročitaj još
Mamagayo

Restoran Mamagayo: Fuzija svetskih kuhinja, od srpskih klasika do azijskog carskog mesa i hrskavog pirinča

10.10.2024 Restoran

U Novom Beogradu, uz Stari Merkator, nedavno se otvorio restoran Mamagayo koje je idealno mesto za doručak i brunch, ali i za večeru uz živu muziku...

pročitaj još
nenad zivkovic inovacije u srpskoj gastronomiji

Chef Nenad Živković vodi vas na kulinarsko putovanje: Nazad u budućnost

09.10.2024 Chef

Industrijalizacija proizvodnje hrane dovela je do situacije u kojoj je inovacija često ograničena na menje varijacije na već postojeće teme. U d...

pročitaj još
Garda namestaj

Na Beogradskom sajmu nameštaja, Garda Outdoor brend predstavio kompletna rešenja za opremanje spoljašnjeg prostora

08.10.2024 Horeca oprema

Na ovogodišnjem Beogradskom sajmu nameštaja, Garda Outdoor brend se predstavio pažljivo osmišljenom kombinacijom novih proizvoda kao i već dobro po...

pročitaj još
⟨ 1 … 15 16 17 18 19 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

cabernet reserve imperial vin

Da zadrhti svaka struna vašeg srca: Select Food preporučuje Cabernet Sauvignon Reserve iz Imperial Vin

09.08.2024 Drink

Vinarija Imperial Vin za proizvodnju vina koristi sve blagodeti mikroklime prostora na kojem se nalazi, a sve u cilju dobijanja što kvalitetnijeg k...

pročitaj još
Napa Valley predjelo

Napa Valley u čaši: Večera uparivanja jela i vina chefa Nenada Živkovića

22.11.2023 Chef

Napa Valley in the glass je glasio naziv specijalne večere u hotelu Radisson. Uparivanje autorskih jela sa kalifornijskim vinima iz doline Napa bio...

pročitaj još
Dry aged fish Kristijan Marenic

Dry Aged riba za intenzivniji ukus

08.08.2023 Food

Do pre 4-5 godina dry age komadi junetine su bili nepoznanica za većinu domaćih gurmana. Kako je lako se navići na bolje i ukusnije, junetina koja ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja