Monte Carlo Chocolate Soufflé – slatka dekadencija koju priprema chef Dominique Lory
Posle više od deset godina rada u kuhinji Alaina Ducassea, chef Dominique Lory danas u punom obimu ispoljava svoj talenat, viziju i strast. A to či...
pročitaj jošPosle više od deset godina rada u kuhinji Alaina Ducassea, chef Dominique Lory danas u punom obimu ispoljava svoj talenat, viziju i strast. A to či...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošJedanaesti izveštaj kompanije Coca-Cola HBC Srbija, a četvrti koji obuhvata i podatke kompanije Bambi, dolazi sa naslovnom porukom „Održivost – sna...
pročitaj jošKompanija Walter BBQ osnovala je fondaciju "Kad Srce Kaže" u čijoj organizaciji je priređeno prvo donatorsko veče i prikupljanje sredstava za izgra...
pročitaj jošBeograd Cocktail Art 2024 je imao svoje prvo izdanje i kada smo sumirali šta je sve postignuto na ovom festivalu, možemo biti više nego zadovoljni ...
pročitaj jošOno je u 14. veku našlo put do Švajcarske, a odatle je produžilo do severne Italije do Lombarije, Veneta, Furlanije i Trentina-Alto Adiđea i vrlo b...
pročitaj jošKompanija Wingate, vlasnik SALT Shop, vodećeg maloprodajnog lanca u vejp industriji na tržištima Srbije i Crne Gore, učestvovala je sredinom juna n...
pročitaj jošAko je suditi po fotografijama sa Instagrama, Aperol je danas najpopularniji liker za spritz. Gotovo da nema dame koja tokom leta ne uživa u ovom k...
pročitaj jošTokom vrelih letnjih noći, pronaći mir, tišinu i udobnost može predstavljati pravi izazov. Ako vam je previše vruće da biste spokojno zaspali i uju...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošObjavljeni su ovogodišnji rezultati Decanter World Wine Awards, najeminetnijeg svetskog vinskog ocenjivanja koje je održano u Londonu. Decanter 20...
pročitaj jošIspijanje koktela na krovovima Beograda je letnji "must have" za iole pristojnog cocktail lovera. Posetite neki od beogradskih barova na krovu i ot...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošŠakšuka je autohtono jelo marokanske i tuniske kuhinje, rasprostanjeno širom afričkog kontinenta i Bliskog istoka. Ovaj recept možete koristiti bil...
pročitaj jošKonobar Dušan Đorđević nije očekivao da će postati hit u regionu samo zato što je radio svoj posao, onako kako on najbolje ume. Konobar Dušan Đorđ...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošItalijanski chef Cristiano Tomei ima veliki kapacitet da zabavi publiku zahvaljujući svom razigranom i iskrenom duhu. A trag takvog kreatora nemog...
pročitaj jošOskar Kovač je sa 13 godina znao da će biti kuvar. nakon stažiranja u michelinovim restoranima u inostranstvu, prošle godine je sa roditeljima i br...
pročitaj još