CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

besplatna kontrola rada Winterhalter mašina
Oprema 23.04.2025

Prolećna akcija! Besplatna kontrola rada Winterhalter mašina pred početak sezone

Vrbavska priča
Restoran 22.04.2025

Vrbavska priča: Srđan Joksić od seoske kafane napravio restoran

Hygiene Systems
Oprema 21.04.2025

Nilfisk SC351: Moćan, tih i kompaktan čistač podova

Marcos Pozarevac
Restoran 21.04.2025

Restoran Marco’s na putu oko sveta

Kissa 10 i Sloj Uskrsnji branc
Bar 20.04.2025

KISSA10 x SLOJ: Uskršnji branč i koktel sa ukusom kroasana

Raspored stolova u restoranima
Restoran 20.04.2025

Ratko Iveković donosi odgovor na pitanje: Kako raspored stolova utiče na profit restorana

tork dozatori
Oprema 18.04.2025

Tork manuelni dozatori, jedan sistem, višestruke namene

Restoran 17.04.2025

Al’ se nekad dobro jelo: Vojvodini u čast

heba voda
Bar 17.04.2025

Koja domaća voda je najsličnija Vichy vodi?

Tis snabdevanje
Proizvodi 17.04.2025

TIS Snabdevanje, svežina, kvalitet i higijena u vašem restoranu

Barcaffe 55 godina
Bar 16.04.2025

Barcaffè slavi 55. rođendan: Kafa koja je osvojila srca potrošača

Rakia Bar by Branko, brankoni koktel, bartender Zoran Budimirović
Bar 16.04.2025

Rakia Bar by Branko: Obavezna stanica na gastronomskoj karti Beograda

finale Heineken takmičenja u točenju piva
Bar 16.04.2025

Pivo od 5 zvezdica: Održano finale jedinstvenog Heineken takmičenja u točenju piva

Michters viski
Wine & Spirits 15.04.2025

Michter’s: Spoj tradicije i inovacije u svakom gutljaju

Lavazza fondacija odrzivost kafe
Proizvodi 14.04.2025

Lavazza, jedinstvena priča o održivosti kafe

Pure Monin voda sa ukusom
Proizvodi 13.04.2025

Pure by Monin: Voda sa ukusom, bez dodatog šećera i kalorija

Kissa 10 Bar
Bar 13.04.2025

Koktel festival 13. aprila u izakaya baru KISSA10

Pobednička sarma Vladimir Kucera
Trend 13.04.2025

Novi gastro festival i takmičenje Challenge Rekonstrukcija

  • 1
  • …
  • 17
  • 18
  • 19
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.