CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

restoran rivera sabac enterijer
Restoran 04.11.2025

Rivera Šabac, restoran koji redefiniše eleganciju i iskustvo gostoprimstva

Tabasco recepti
Proizvodi 04.11.2025

Ljuto, slatko, aromatično: TABASCO® sosovi koji prave razliku

tork salvete za restorane
Oprema 03.11.2025

Tork LinStyle®: Kada elegancija i održivost postanu deo svakog servisa

najbolji restorani u Becu
Restoran 03.11.2025

Najbolji restorani u Beču: Iskustva koja oblikuju savremenu evropsku gastronomiju

online rezervacije u restoranima
Menadžment 02.11.2025

Industrija pred još jednim izazovom: Online rezervacije 2025. ugostiteljima napravile gubitak

Samar rakija
Wine & Spirits 31.10.2025

Šamar rakija: 5 godina revolucije u svetu moderne rakije

Stevan Pejdanovski, Head Chef La Pista, Kopaonik
Restoran 30.10.2025

Stevan Pejdanovski: Autentična filozofija ukusa restorana La Pista na Kopaoniku

viski, indijski viski
Wine & Spirits 30.10.2025

Novi svetski viski-poredak: Indija preuzima vodeće mesto u proizvodnji škotskog nacionalnog ponosa

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

Cape of Senses
Hotel 29.10.2025

Hotel Cape of Senses na jezeru Garda – utočište italijanskog luksuza

Daniel Humm, eleven madison park
Trend 28.10.2025

Zašto je Daniel Humm vratio meso u Eleven Madison Park

Oil Block & Lock
Proizvodi 27.10.2025

Oil Block & Lock predstavio proizvode koji olakšavaju pripremu hrane

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

Kikkoman recepti
Proizvodi 25.10.2025

Tri lica kimchija: KIKKOMAN inspiracija za profesionalce i eksplozija ukusa na vašem stolu

najbolji hotelski dorucak, portrait milano
Hotel 24.10.2025

Kako je najbolji hotelski doručak postao ključ uspeha milanskog hotela Portrait

Nikola Milijašević, Head sommelier St. Regis Belgrade
Wine & Spirits 23.10.2025

Nikola Milijašević: Nova vinska filozofija hotela St. Regis Beograd

eilles tea logo
Proizvodi 22.10.2025

Eilles Tee – tradicija, održivost i kvalitet u svakoj šoljici

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CafeBar & Restoran #76

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

fresca restoran italijanske kuhinje beograd
Restoran 17.10.2025

Restoran Fresca počeo sa radom! Italijanska elegancija u savremenom beogradskom izdanju

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.