CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Srđan Jerinkić, pokretač „Challenge Rekonstrukcija“ takmičenja

Moderne verzije tradicionalnih jela: Challenge Rekonstrukcija, takmičenje vrhunskih kuvara

27.08.2025 Chef

Kuvari iz regiona se po treći put takmiče u modernizaciji tradicionalnih jela: gastro takmičenje „Challenge Rekonstrukcija“. U žiriju gastro zvezde...

pročitaj još
vrste soli i njihova upotreba

Otkrivamo najlepše vrste soli i njihovu primenu u profesionalnoj gastronomiji

27.08.2025 Chef

Vrste soli imaju presudnu ulogu u kreiranju ukusa i teksture jela. Bilo da ste profesionalni kuvar, HoReCa dobavljač ili pasionirani uživalac dobro...

pročitaj još

Zašto je stilski uređen toalet u restoranu sigurna investicija za dobar utisak?

27.08.2025 Restoran

U savremenom ugostiteljstvu, svaki detalj pravi razliku. Toalet u restoranu više nije samo funkcionalan prostor, već produžena pažnja koja se posve...

pročitaj još
jysk namestaj

Stiže nam jesen – ove godine enterijer traži više karaktera, manje pravila i puno autentičnosti

27.08.2025 Hoteli

Nova sezona uređenja doma ne poziva na potpuni preobražaj, već na pametno osvežavanje prostora kroz detalje koji pričaju priču - vašu priču. Jesenj...

pročitaj još
Chef Nedeljko Jerkovic Enso

Chef Nedeljko Jerković, restoran Enso: Kako izgleda beogradski fine dining bez kompromisa

25.08.2025 Chef

Enso i ovog leta podiže lestvicu na beogradskoj fine dining sceni. Iza sezonskog menija punog preciznosti i smelih kombinacija stoji chef Nedeljko ...

pročitaj još
June Cafe

Idemo u June Café na doručak: američke palačinke, turska jaja i Mimoza sa twistom

23.08.2025 Cafe Bar

Beogradski June Café doručak donosi u novom, proširenom, izdanju i tako nastavlja da osvežava svoju ponudu! Nakon nedavne izmene večernjeg menija, ...

pročitaj još
kissa10 bar fresca cellar i pretop

Jedna adresa, tri doživljaja: Fresca, KISSA10 i Pretop zovu vas u Dobračinu 29a

22.08.2025 Restoran

Ovog vikenda beogradska Dobračina 29a postaje mesto koje se ne preskače. Fresca Cellar i KISSA10 udružuju snage, a u goste stiže i čuveni beogradsk...

pročitaj još
nikola tanic hyatt

Radna stvarnost jednog chefa: Nikola Tanić iz kuhinje hotela Hyatt

22.08.2025 Chef

Chef Nikola Tanić iz hotela Hyatt vodi nas kroz jedan takav dan: bez filtera, bez “šminkanja”, onako kako zaista izgleda profesionalna kuhinja iza ...

pročitaj još
sleep tourism trend 2025

Sleep tourism: Kako luksuzni turizam u 2025. postaje putovanje u san

21.08.2025 Hoteli

Sve prisutniji sleep tourism više nije samo tendencija pojačanog rasta! Globalno tržište wellness turizma 2025. godine ostvariće dobit koja premašu...

pročitaj još
pizza denis lovatelo

Pejzaži na testu: Sezonska pizza Denisa Lovatela s jestivim cvećem

20.08.2025 Restoran

Na pizzama Denisa Lovatela ćete otkriti očaravajuće pejzaže. Tu je Intenzivna zima, sa fondijem i prženim prazilukom, zatim Miris livade, ukusima d...

pročitaj još
mionetto slikaj i cirkaj

Slikaj & Cirkaj uz MIONETTO: Umetnost, Prosecco i dobra energija

20.08.2025 Cafe Bar

Beograd je ovog leta dobio još jednu dozu italijanskog šarma – i to u najboljoj kombinaciji: platna, četkice i čaše hladnog Mionetto Prosecca. Na k...

pročitaj još
Eleven Medison Park chef Daniel Humm

Eleven Madison Park menja kurs od 14. oktobra: Chef Humm vraća meso nakon četiri veganske godine

19.08.2025 Restoran

Eleven Madison Park, restoran sa tri Michelinove zvezdice i jedan od najuticajnijih restorana na globalnoj sceni, najavio je značajnu promenu u pos...

pročitaj još
japanske gyoza knedle

Za sto pun ukusa – spoj Japana i Meksika u vašoj kuhinji

18.08.2025 Food

Tražite zalogaj koji iznenađuje i oduševljava? Naša ponuda donosi savršen spoj istoka i zapada – autentične japanske gyoza knedle i TABASCO® zeleni...

pročitaj još
Puter Fine Bistro Beograd

Puter Fine Bistro i Vladimir Popović: Autentična gastronomija i premium ketering

17.08.2025 Restoran

Puter Fine Bistro je primer kako postojana vizija i pažljivo građen kvalitet mogu stvoriti brend koji se samostalno izdvaja. Na inspirativnom ćošku...

pročitaj još
Silbo distribucija Dirafrost voće i Mastri Umbri kraft pivo

Premium zamrznuto voće i italijansko kraft pivo – dostupno uz Silbo distribuciju

17.08.2025 Horeca oprema

Za profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...

pročitaj još
michelin architecture design nagrada shebara saudijska arabija

Pet hotela u trci za prvu MICHELIN Architecture & Design nagradu

15.08.2025 Hoteli

Michelin Guide, globalni autoritet što se tiče gastronomskih preporuka, od prošle godine ozbiljno širi svoj uticaj i na hotelsku industriju. Ove go...

pročitaj još
Hygiene Systems

Ledomati Electrolux i QuickFix flaster dozeri: Efikasna rešenja za ugostiteljstvo

15.08.2025 Horeca oprema

Letnje temperature donose pojačan intenzitet rada, više gostiju i veći rizik od sitnih nezgoda na poslu. Zato je važno imati pouzdana i efikasna re...

pročitaj još
Petar Zuljevic Executve Pastry Chef

Kako je Petar Žuljević, pastry chef, kreirao kolekciju torti Crème de la Crowne Plaza

14.08.2025 Chef

Pastry chef Petar Žuljević, prepoznat kao lider u premium segmentu poslastičarstva, kreirao je ekskluzivnu kolekciju torti za Crowne Plaza Belgrade...

pročitaj još
⟨ 1 2 3 4 … 136 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Ambar Čikago enterijer restorana balkanske i srpske kuhinje

Ambar: Vodeći ambasador balkanske kuhinje u Americi

02.09.2025 Restoran

Najveći srpski grad izvan Srbije je od 1. aprila bogatiji za restoran u kojem će naša dijaspora, ali i svi ostali gastroljupci moći da uživaju u uk...

pročitaj još
Post Posti bašta

Post Posti, hram asketske hrane chefa Dalibora Ratkova

16.05.2024 Chef

U centru Zlatibora gde se ugostitelji utrkuju ko će ponuditi najbolju pršutu ili kajmak, radi restoran Post Posti, a njegov vlasnik i glavni čovek ...

pročitaj još
2 Milan Perić Carlsberg

Milan Perić, direktor marketinga i komunikacija: Carlsberg nikad spremniji za letnju sezonu!

17.07.2022 Drink

Milan Perić, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji Carlsberg Srbija, priča o aktuelnom trenutku pivarske industrije i svoju strast ka posl...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.