CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

fine & deli silbo
Horeca oprema 28.03.2025

Fine & Deli linija proizvoda za istinske gurmane i perfektan ukus

Roost zdrava hrana
Bar 27.03.2025

Kaše, salate, sendviči: Roost u ponudi ima zdrave i vege obroke za poneti

La Pista Gorski Michel Husser
Restoran 26.03.2025

Ukusi Alzasa na vrhu Srbije: Michelin večera Michela Hussera u La Pisti

Meggle Barista mleko
Proizvodi 25.03.2025

Meggle Barista mleko, savršen izbor za profesionalne bariste i HoReCa!

Restoran Atelje vina Sapat
Restoran 24.03.2025

Michelin zvezda sija u Novom Slankamenu

Beppino Occelli
Proizvodi 23.03.2025

Beppino Occelli: Istorija, proizvodnja i odležavanje

Pub No 25
Bar 22.03.2025

Pub No. 25, mesto za afterwork uživanje i pravu pabovsku hranu

Carlsberg zvanicno pivo UEFA
Menadžment 21.03.2025

Carlsberg postao zvanično pivo UEFA nacionalnih fudbalskih timova

Plantaze vina
Wine & Spirits 20.03.2025

Mundus Vini 2025: Istorijska priznanja za crnogorski Vranac i 7 zlatnih medalja za vina Plantaža

Uros Ivosevic, restoran GiG
Restoran 19.03.2025

Chef kuhinje restorana GiG, Uroš Ivošević: Fine dining je vraški težak rad

Panonske terme Inđija akva park
Hotel 17.03.2025

12 miliona evra vredne, Panonske terme svoja vrata otvaraju u maju

Bruschetta Novi Sad
Bar 16.03.2025

Brusketa ima raznih, ali Bruschetta u Novom Sadu je posebno mesto

Trend 15.03.2025

Legat Vuka Vuletića: Restoran sa Michelinovom preporukom od sada vodi srpski sommelier

Whiskey Fair naslovna
Bar 14.03.2025

Whisky Fair otvoren u Beogradu

Kos Lounge
Restoran 14.03.2025

Koš Lounge, gastronomska trica na Voždovcu!

cafebar restoran 73
Restoran 13.03.2025

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Promocija tradicije

Mocha Mousse recept
Trend 13.03.2025

Mocha Mousse je boja za 2025: Moderno, sofisticirano ali i ukusno

MIchelinov vodic Generacija Z
Gastro News 11.03.2025

Vreme je za promene: Michelinov vodič za Generaciju Z

  • 1
  • …
  • 19
  • 20
  • 21
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.