CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

MIchelinov vodic Generacija Z
Gastro News 11.03.2025

Vreme je za promene: Michelinov vodič za Generaciju Z

Schweppes Mixology 2025
Bar 10.03.2025

Kreiraj najbolji koktel i osvoji put u London!

Campania Pizza Gourmet Vracar
Restoran 10.03.2025

Sertifikovana napolitanska pizza na Vračaru: Campania Pizza Gourmet

Wekker kafeterija
Bar 08.03.2025

Kafa, ambijent i usluga za uživanje: Vodimo vas u Wekker

La Dame de Pic u Londonu
Restoran 06.03.2025

Kraj jednog poglavlja: Najbolja Michelinova chefica zatvorila svoj restoran

Zoze Murinjo vino
Trend 05.03.2025

I Murinjo ulazi u svet vrhunskih vina: The Special One, portugalsko crveno iz regije Duoro

Horeca oprema 04.03.2025

Coca-Cola i Bambi generisali 633 miliona evra za domaću ekonomiju

turistički promet januar 2025
Hotel 03.03.2025

Rast turizma u Srbiji: Prvi mesec 2025. prikazuje rekordne brojke

Anamarija Babičković
Restoran 02.03.2025

Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran

Najbolji sirevi iz Srbije
Restoran 01.03.2025

Srbija na tanjiru: Najbolji sirevi od Zlatibora do Homolja

Sajam SOL2EEXPO maslinovo ulje Verona
Proizvodi 28.02.2025

SOL2EXPO: Epicentar za inovacije i poslovne prilike u industriji maslinovog ulja

airbnb porast prihoda i nova ulaganja
Hotel 27.02.2025

Airbnb investira 200 miliona dolara u poslovni segment putovanja

rasveta restoranska
Restoran 26.02.2025

Rasveta, ključni element uspešnog restoranskog ambijenta

Sajam turizma
Hotel 25.02.2025

Završen 46. Sajam turizma: Putovanja mogu da počnu

Caputo brasno
Horeca oprema 25.02.2025

Caputo, od kolača do hleba, brašno koje svakom pekaru treba!

Gordon Remzi
Trend 24.02.2025

Restoran Gordona Remzija na meti lopova: Chefa ojadili za 2.000 funti

Horeca oprema 23.02.2025

20. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme pod kupolom Beogradskog sajma još danas

Bezalkoholno vino u crkvi
Bar 22.02.2025

Pravila su jasna! Za bezalkoholno vino u crkvi nema mesta

  • 1
  • …
  • 20
  • 21
  • 22
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.