CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

farma bela reka, metro aktivnosti, odrzivo ugostiteljstvo
Menadžment 20.10.2025

METRO u poseti farmi Bela Reka – nastavak aktivnosti na temu održivosti u ugostiteljstvu

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

plavia rakija od borovnice
Wine & Spirits 18.10.2025

Zašto ugostitelji sve češće pitaju za Plaviju – prvu srpsku rakiju od borovnice?

fresca restoran italijanske kuhinje beograd
Restoran 17.10.2025

Restoran Fresca počeo sa radom! Italijanska elegancija u savremenom beogradskom izdanju

BuildUp2025-Horecatura: Arhitektura ugostiteljstva
Trend 16.10.2025

Konferencija BuildUp 2025: Horekatura – kako prostorni dizajn oblikuje uspeh u ugostiteljstvu

nedelja meksicke kuhinje u metropolu
Trend 16.10.2025

Nedelja meksičke kuhinje u hotelu Metropol Palace: Noches de la Cucaracha

Julius Meinl kampanja s ugostiteljima
Menadžment 16.10.2025

Kafa kao partner: Julius Meinl i snaga zajedničkog rasta u ugostiteljstvu

hotel divine park svilajnac enterijer
Hotel 15.10.2025

Hotel Divine Park Svilajnac: Kada lokalni ukusi postanu vrhunsko iskustvo

Challenge Rekonstrukcija 2025 finalisti i pobednik
Trend 14.10.2025

Evo kako je izgledalo finale treće Rekonstrukcije – tradicija i inovacija za istim stolom

Michelin Key 2025 hotel Bristol
Hotel 13.10.2025

Michelin Key 2025: The Bristol Belgrade zasluženo na svetskoj mapi luksuza

Monin kokteli za jesen sa ukusom koji greje i telo i dušu
Proizvodi 13.10.2025

MONIN – kokteli za jesen donose inovaciju i ukuse koji greju

Thyme Indian StreetFood Beograd
Restoran 12.10.2025

Kako je Thyme Indian Street Food redefinisao indijsku kuhinju i postao nova destinacja za ljubitelje autentičnih ukusa

salt bae nusr-et 2025
Trend 11.10.2025

Salt Bae u 2025: Kad zlato izgubi sjaj

najbolji barovi na svetu 2025, Bar Leone
Bar 10.10.2025

Top 15 najboljih barova na svetu 2025 – inspiracija za ugostiteljstvo 3.0

restoran dragoljub vanje puškara na novoj adresi
Restoran 10.10.2025

Dragoljub sada u srcu grada: Projekat Vanje Puškara vraća kafanu u Beograd

Restoran Iberico Wine & Food Beograd
Wine & Spirits 10.10.2025

Restoran Iberico Wine & Food i Sherry Master Class za španski doživljaj vina i gastronomije

challenge rekonstrukcija finale mokrin house 2025
Restoran 10.10.2025

Znamo kako najbolje provesti vikend! 11. oktobra idemo na kulinarsko takmičenje Challenge Rekonstrukcija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CafeBar & Restoran #76

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

fresca restoran italijanske kuhinje beograd
Restoran 17.10.2025

Restoran Fresca počeo sa radom! Italijanska elegancija u savremenom beogradskom izdanju

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.