CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
samba kafa

Samba kafa: Porodična priča u zrnu najfinijeg ukusa

26.06.2025 Drink

Samba kafa svoj kvalitet zasniva na pažljivo odabranim prvoklasnim sortama kafe, a radi se o blendu 90% Arabike i 10% Robuste. Sve je počelo sponta...

pročitaj još
marina dorcol

Luksuzni kvart sjajna prilika za ugostiteljstvo i hotelijerstvo: Prva faza projekta Marina Dorćol

26.06.2025 Hoteli

Na svečanosti održanoj u Ambasadi Češke Republike u Beogradu, ozvaničen je početak prve faze izgradnje jednog od najiščekivanijih stambeno-poslovni...

pročitaj još

Gastro spektakl: Vodimo vas u YSL Sushi Park Paris

26.06.2025 Restoran

Kada se haute couture susretne sa vrhunskom japanskom gastronomijom, rezultat je koncept koji nadilazi restoranske okvire. Saint Laurent Sushi Par...

pročitaj još
freezanz, sistem protiv komaraca

Freezanz, automatski sistem protiv komaraca

25.06.2025 Horeca oprema

Za ugradnju Freezanz sistema dovoljno je imati na raspolaganju jednu električnu utičnicu i jednu slavinu. Kada je reč o ostalim aspektima instalaci...

pročitaj još
najmanji restorani na svetu

Još jedan oblik iskustvenog turizma: Mikro-restorani za personalizovani doživljaj

24.06.2025 Restoran

Dok su nekada hoteli i restorani svoju vrednost merili širinom ponude i brojem gostiju, danas se intenzivno razvija sasvim nov i drugačiji trend ko...

pročitaj još
trendovi u gastronomiji 2025

Gastro trendovi 2025: Inovacija, specijalizacija i digitalizacija kao ključ uspeha

23.06.2025 Restoran

Uprkos izazovima, poput nedostatka radne snage, rastućih troškova i administrativnih prepreka, ugostiteljski sektor pokazuje prilagodljivost. Prem...

pročitaj još
najbolji restoran na svetu, miado lima

Proglašen najbolji restoran na svetu za 2025: Peruanski Maido zauzeo prvo mesto

23.06.2025 Restoran

Restoran Maido u Limi proglašen najboljim na svetu, prema prestižnoj listi World’s 50 Best Restaurants za 2025. godinu. Dve nedelje nakon objave p...

pročitaj još
Vandemoortele, kroasani, silbo

Vandemoortele kroasani: Zalogaj koji budi dan

23.06.2025 Horeca oprema

U svetu u kojem se sve meri vremenom, retki su trenuci koji nas istinski usporavaju, poput doručka uz savršeno pečeno pecivo. Kompanija Vandemoort...

pročitaj još
Utopia Design, luksuzni turizam

Nova destinacija za kapital: Luksuzni turizam i klijenti sa specifičnim afinitetima

21.06.2025 Hoteli

Porodična investicija Nikolaja Storonskog, suosnivača Revoluta, usmerena je u sektor luksuznog turizma - lansiranjem projekta Utopia Design, mreže ...

pročitaj još
Svetski dan odrzive gastronomije, metro,

Svetski dan održive gastronomije i budućnost domaćeg ugostiteljstva

20.06.2025 Gastro News

Povodom Svetskog dana održive gastronomije, METRO HoReCa centar okupio je partnere i stručnjake iz oblasti hotelskog i restoranskog poslovanja, kak...

pročitaj još
tipovi restorana, italijanski restorani

U čemu je razlika: Osteria, trattoria i pesceria?

20.06.2025 Restoran

Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...

pročitaj još
Restoran Radgost, Kremna Koncept

Kremna Koncept: Projekat na kom chef Nemanja Janković sarađuje s prirodom

19.06.2025 Chef Restoran

Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...

pročitaj još
Hygiene Systems, Nilfisk Dryft

Revolucija u čišćenju malih prostora: Nilfisk Dryft

19.06.2025 Horeca oprema

Olakšajte i najteže poslove čišćenja uz Nilfisk Dryft. Hygiene Systems predstavlja prvi štapni mikro perač – Nilfisk Dryft lako čisti sva teško dos...

pročitaj još
Salaš Kovač 1920 front

Vojvođanski fine dining: Salaš Kovač 1920

18.06.2025 Restoran

Oskar Kovač je sa 13 godina znao da će biti kuvar. Nakon stažiranja u Michelinovim restoranima u inostranstvu, prošle godine je sa roditeljima i br...

pročitaj još
hotel, expo 2027, hotelijerstvo

Hotelijerska utakmica počela: Ko će ugostiti posetioce na EXPO 2027?

17.06.2025 Hoteli

Više od 400 delegata iz preko 150 zemalja okupilo se u Beogradu na pripremnom sastanku za EXPO 2027, a domaći hotelijeri iskoristili su priliku da ...

pročitaj još
Coca Cola i Bambi, Izvestaj o odrzivom poslovanju za 2024

Coca-Cola HBC Srbija i Bambi prestavili Izveštaj o održivom poslovanju: Posvećenost održivosti kroz konkretne rezultate

17.06.2025 Horeca oprema

Kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Bambi predstavile su Izveštaj o održivom poslovanju, sumiraju i 2024. godinu u kojoj su stabilnost, agilnost i str...

pročitaj još
megaoprema, qbo sistem

Novo! QBO, univerzalni procesni sistem

17.06.2025 Horeca oprema

Prekretnica u inovacijama procesnih sistema. Uređaji četvrte generacije. Qbo je kompletan, kompaktan i patentirani sistem za obradu koji integriše ...

pročitaj još
svetsko prvenstvo barmena madeira, udruzenje barmena srbije

Svetsko zlato za srpski bartending

16.06.2025 Cafe Bar

Na Svetskom prvenstvu barmena, održanom u Madeiri, predstavnik Udruženja barmena Srbije, barmen Boban Lazarević, napravio je fantastičan uspeh i po...

pročitaj još
⟨ 1 2 3 4 5 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Dani prokupac

Srpski prokupac postaje prepoznat u svetu

15.10.2021 Drink

„Prokupac – rođen u Srbiji“ je naziv konferencije koja je održana 15. oktobra povodom obeležavanja šestog međunarodnog Dana Prokupca, u organizaci...

pročitaj još
savasava12

SavaSava, oaza mira za ljubitelje prirode

22.01.2021 Cafe Bar

„SavaSava” kafe-bar restoran porodični je biznis, koji su započeli mladi ljudi, ljubitelji prirode i reke, u želji da nesebično sa drugima podele p...

pročitaj još
bakemax piZZA

Bakemax zna! Otklanjamo zablude koje prate zamrznuto testo za picu (VIDEO)

16.03.2022 Food

Ako mislite da je vreme fermentacije testa od 18 do 48 sati veoma dugo, pa čak i nepotrebno, imajte na umu da šampanjac stoji godinama u buradima u...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja