CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

Millo 6 Bukurest
Restoran 03.10.2025

Millo 6 – ovako izgleda dizajnerski spektakl s vrhunskom kuhinjom

Bojana Bukvić pastry chef u ljubičastoj uniformi nagnute glave sa pojedinačnim desertom na dlanu prikazuje svoju veštinu
Restoran 03.10.2025

Priča Bojane Bukvić, pastry šefice koja je zasladila Beograd a zatim i svet

Club 1912 Bristol, okupljene članice uživaju u luksuznoj atmosferi hotela The Bristol Belgrade
Hotel 02.10.2025

The Bristol Belgrade otkriva Club 1912, prostor za istinske hedoniste

CafeBar & Restoran 76
Restoran 01.10.2025

Novi broj B2B magazina CaféBar & Restoran: San Benedetto, Cavallino i trendovi koji oblikuju tržište

Zlatna Cvekla restoran i event hub prostor za zabavu, stolovi, podijum za igru i kristalni lusteri u obliku kugli
Restoran 01.10.2025

Zlatna Cvekla, restoran & event hub: novo, a već prepoznatljivo mesto zvučnog imena

ai u hotelima, hotelijerstvo veštačka inteligencija
Hotel 30.09.2025

AI u hotelima: 10 ključnih načina upotrebe

antico sapore kafa
Bar 30.09.2025

Latte art takmičenje povodom 10 godina kafe Antico Sapore u Srbiji

Aleksandar Mihajlovic
Bar 29.09.2025

Negroni je i dalje No.1 – Aleksandar Mihajlović otkriva zašto

zašto chefovi napuštaju kuhinju i restorane
Restoran 28.09.2025

Šta natera chefa da napusti udobnost svoje kuhinje i krene u nepoznato?

one belvedere vinarija u toskani case study
Wine & Spirits 27.09.2025

Case study: Vinarija One Belvedere, za održivo vinogradarstvo i eno-gastro turizam

hotel za solo putnike now now njujork
Hotel 26.09.2025

Hotel za solo putnike: Now Now u Njujorku nudi nov doživljaj putovanja

casa 50 napulj
Restoran 25.09.2025

Casa 50, nov jezik gastronomije

hotel hogo inđija
Hotel 24.09.2025

Hotel Hogo, nova adresa poslovnog i luksuznog boravka

Negroni Week 2025
Trend 23.09.2025

Negroni Week 2025 predstavlja najkreativnije verzije legendarnog koktela

belgrade wine week 2025, luda mara
Wine & Spirits 23.09.2025

Beograd od 23. do 28. septembra u znaku vina: koje poslovne prilike donosi Belgrade Wine Week

Ambalaza za ponovnu upotrebu u restoranima
Oprema 22.09.2025

Recite DA za reusable packaging! Istovremeno smanjuje količinu otpada i donosi finansijsku uštedu

Sombor dobija marinu, centralni gradski trg sa parkom i zelenim rastinjem,
Hotel 21.09.2025

Sombor dobija marinu 2026: obala Bezdana pretvara se u nautički centar

oktoberfest minhen
Trend 20.09.2025

Oktoberfest 2025 otvoren uz rekordne cene i milionsku posetu

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 139

Magazin

Magazin 2025

CafeBar & Restoran #76

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

Bojana Bukvić pastry chef u ljubičastoj uniformi nagnute glave sa pojedinačnim desertom na dlanu prikazuje svoju veštinu
Restoran 03.10.2025

Priča Bojane Bukvić, pastry šefice koja je zasladila Beograd a zatim i svet

salt bae nusr-et 2025
Trend 11.10.2025

Salt Bae u 2025: Kad zlato izgubi sjaj

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

hangar food market novi beograd
Restoran 04.10.2025

Otvoren Hangar Food Market! Novi gastro-centar Beograda sa 30 restorana na 5000 kvadrata

Aleksandar Mihajlovic
Bar 29.09.2025

Negroni je i dalje No.1 – Aleksandar Mihajlović otkriva zašto

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.