
Gyoza: Savršena podloga za višeslojne ukuse
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošZa restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošSa velikim ponosom i uzbuđenjem objavljujemo da se Pizzeria Pietra iz Beograda ponovo našla na svetskoj gastronomskoj mapi, osvojivši 26. mesto na ...
pročitaj jošDok miris sveže pripremljene kafe svakodnevno ispunjava kafiće širom regiona, a baristi stvaraju male umetničke radove u svakoj šoljici, iza kulisa...
pročitaj jošAleksandar Bućan, chef kuhinje hotela Mona Plaza oduševio je prestonicu sa dva hrabra i inovativna gastronomska projekta. Tokom petnaestogodišnje k...
pročitaj jošKompanija Tork, koja je sinonim za kvalitet kad je u pitanju higijena, u saradnji sa firmom Office Direct, održala je prvi Workshop namenjem kuvari...
pročitaj jošTesla je ušla u sektor ugostiteljstva otvaranjem inovativnog objekta Tesla Diner u Los Anđelesu, koji kombinuje brzu restoransku uslugu i infrastru...
pročitaj jošKompanija Japan Brewery, prethodnica Kirina, osnovana je pre više od sto godina, 1885. godine. Godine 1907. kompanija Japan Brewery promenila je im...
pročitaj jošLeto je vreme kada se menjaju lokacije, ali ne i navike koje volimo. Među njima, turska kafa zauzima posebno mesto. I dok se menjaju pejzaži i rita...
pročitaj jošUsred vrele letnje sezone, beogradski June Café pokrenuo je osveženi večernji meni — kako bi letnje večere s prijateljima bile još prijatnije i zan...
pročitaj jošLeti volimo da je sve jednostavno, lagano i osvežavajuće jer kada temperature porastu, tražimo ukuse koji hlade, bude i osvežavaju. Ne moraš da bir...
pročitaj jošKompanija VODAVODA i Košarkaški savez Srbije svečano su obeležili nastavak višegodišnjeg partnerstva, tako da će VODAVODA i na ovom Evropskom prven...
pročitaj jošU Beogradu, brunch više nije samo društveni ritual – on je ozbiljan segment restoranske i hotelske gastronomije, a hotel Mama Shelter se istakao ka...
pročitaj jošPraznik posvećen zahvalnosti okeanu, koji je čak i državni, u Japanu se proslavlja svakog 21. juna. Tog dana porodice odlaze na plaže, a akvarijumi...
pročitaj jošZornića kuća nije samo još jedno etno domaćinstvo, to je mesto koje spaja bitne segmente života, negujući tradiciju, kulturu, vrhunsko kulinarstvo,...
pročitaj jošU samom srcu Batajnice, pizzeria Da Luca je nezaobilazna adresa za sve istinske ljubitelje dobrog zalogaja. Iako po imenu asocira na italijansku k...
pročitaj jošPivnica je, zar ne, mesto gde očekujete kobasice, burger i pomfrit. Ali, Axiom ne haje za ukalupljene stereotipe, niti želi da igra na sigurno. Udr...
pročitaj jošU Vinariji Čoka, vinska priča se piše više od 120 godina, pažljivo se gradi, budi emocije i otkriva identitet brendova koji su mnogima sinonim za p...
pročitaj jošIza svakog tanjira krije se priča - o sastojcima, o ljudima koji su ih birali, o šefovima kuhinja koji su je pretočili u ukus koji se pamti. Kao i ...
pročitaj još