
Umami: Misteriozna dubina ukusa
Umami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj jošU trenutku kada letnje temperature pređu granicu prijatnog, ugostiteljski objekti suočavaju se sa dvostrukim izazovom: održati prostor osveženim i ...
pročitaj jošSmešten u samom srcu Beograda u građevini iz 19. veka nalazi se hotel Maison Royal koji sada više liči na umetničku galeriju nego na gradski smešta...
pročitaj jošOffice Direct, firma koja je poslednjih godina napravila veliki zaokret i uspešno se pozicionirala kao siguran i pouzdan partner kada su u pitanju ...
pročitaj jošBezglutenska ponuda u Beogradu odavno nije izuzetak, ali sada je postavila i visok standard. Sve više restorana prepoznaje potrebe gostiju koji iz ...
pročitaj jošZa sve one koji žude za putovanjima i odmorom upravo sada, beogradska vinilna izakaya i koktel bar KISSA10 tokom jula organizuje teleportaciju na r...
pročitaj jošLeto je stiglo – a sa njim i noći tokom kojih se više znojimo nego što spavamo. Visoke temperature, povećana vlažnost i loša cirkulacija vazduha m...
pročitaj jošMMM Lasta je pouzdan partner ugostiteljima i poslastičarima, kompanija specijalizovana za distribuciju visokokvalitetnih sirovina i dodataka koji p...
pročitaj jošDugo je važilo uverenje da će Gen Z, generacija rođenih od kraja 90-ih do ranih 2010-ih, u velikoj meri izbegavati klasičan alkohol. Fokus trendova...
pročitaj jošKako se fokus sve više usmerava na optimizaciju troškova i unapređenje korisničkog iskustva, pitanje kvaliteta vode sve više ulazi u agendu hotelij...
pročitaj jošZavršena je treća sezona popularnog kulinarskog formata MasterChef Srbija, a pobedu, titulu najboljeg i nagradu od 50.000 evra osvojila je Nina Doš...
pročitaj jošKako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošPrvi čovek hotela St. Regis, najluksuznijeg brenda u internacionalnom portfoliju kompanije Marriott, Marc De Ruijter je od 1995. godine na vodećim ...
pročitaj jošSamo dva meseca od otvaranja, restoran Lilo u San Dijegu, u kojem je jedan od ključnih članova tima naš chef Dušan Todić, dobio je izuzetno priznan...
pročitaj jošSamba kafa svoj kvalitet zasniva na pažljivo odabranim prvoklasnim sortama kafe, a radi se o blendu 90% Arabike i 10% Robuste. Sve je počelo sponta...
pročitaj jošNa svečanosti održanoj u Ambasadi Češke Republike u Beogradu, ozvaničen je početak prve faze izgradnje jednog od najiščekivanijih stambeno-poslovni...
pročitaj jošKada se haute couture susretne sa vrhunskom japanskom gastronomijom, rezultat je koncept koji nadilazi restoranske okvire. Saint Laurent Sushi Par...
pročitaj jošZa ugradnju Freezanz sistema dovoljno je imati na raspolaganju jednu električnu utičnicu i jednu slavinu. Kada je reč o ostalim aspektima instalaci...
pročitaj još