CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

KISSA10 spremna za leto! Nova pića, nov šef kuhinje i skrivena terasa u dvorištu

28.05.2025 Cafe Bar

Krajem maja, vinilska izakaja i bar KISSA10 na Dorćolu predstavlja prvo ažuriranje menija od otvaranja. U ponudi je sada još više minimalističke hr...

pročitaj još
MONIN-Blackcurrant

MONIN pire crna ribizla, za više luksuza u čaši

27.05.2025 Drink Horeca oprema

Da li vaša karta pića nudi nešto što gosti ne očekuju, ali pamte? U eri kada se sve više traže ukusi koji odskaču od proseka, crna ribizla se vraća...

pročitaj još
Hygiene Pro Team

Lideri promene u hotelijerstvu: Hygiene Pro Team na Housekeeping konvenciji

26.05.2025 Horeca oprema

U vremenu kada održivost i inovacije postaju ključni pokretači uspeha u hotelijerstvu, Hygiene Pro Team nastavlja da prednjači kao partner koji don...

pročitaj još
Green House kafeterija

Green House kafeterija donosi neobične ukuse i moderan duh

26.05.2025 Cafe Bar

Zamislite hladan cappuccino koji donosi svežinu tajgi sa mekanim mochijem koji savršeno dodaje toplinu Srbije. Ovaj combo i još mnogo toga zanimlji...

pročitaj još
brunch u beogradu

Izdvajamo: 7 idealnih mesta za brunch u Beogradu

25.05.2025 Cafe Bar

Mlad i vrlo popularan koncept ponude kako inostranih tako i domaćih lokala jeste brunch. Nekada rezervisan samo za hotelske restorane, brunch je pa...

pročitaj još
koktel sa kafom

Otkrijte tajne pravljenja savršenih koktela sa kafom: 5 nezaobilaznih saveta

24.05.2025 Cafe Bar Drink

Univerzalni espreso martini već odavno dominira kao koktel sa kafom koji zbog savršene ravnoteže između slatkog likera i gorkih kofeinskih nota pru...

pročitaj još
Tork 2 u 1 krpa za ciscenje i ribanje

Olakšajte poslove čišćenja u restoranima uz Tork

24.05.2025 Horeca oprema

Zaposleni u restoranima rade pod velikim pritiskom. Potrebno je brzo uslužiti goste, a ukoliko postoji manjak osoblja problem je još veći, i svaki ...

pročitaj još
Grandov vodič kroz svet kafe 2

Edukativni serijal “Grandov vodič kroz svet kafe“

23.05.2025 Drink

Grand kafa pokrenula je edukativni video serijal pod nazivom „Grandov vodič kroz svet kafe“, sa ciljem da ljubiteljima približi kompleksni i zaniml...

pročitaj još
Pizzeria Cafeteria Italiana - Damir Karpuzi

Pizzeria di Karpuzzi: Tradizione, passione, pizza

23.05.2025 Street Food

Jedan od najistaknutijih pizza majstora u našoj zemlji, pizzaiolo Damir Karpuzi, nakon višegodišnjeg rada i stečenog iskustva, otvorio je svoj kuta...

pročitaj još
kafana pod lozom, price iz kafane

Joca Tabor, Priče iz kafane: Kafana pod lozom čuva stara jela od zaborava

22.05.2025 Restoran

Kafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...

pročitaj još
Julius Meinl Srbija

Julius Meinl: Kafa je mnogo više od napitka za razbuđivanje

22.05.2025 Drink Novo

Poslednjih godina, ona je postala i stil života, tema ozbiljnih diskusija, zvezda društvenih mreža, a sve više i povod ljudima da uspore i opuste s...

pročitaj još
Master Class sa srpskim Michelin star chefom

Master Class sa srpskim Michelin star chefom

21.05.2025 Gastro News Horeca oprema

Juče je u METRO HoReCa centru održan Master Class sa našim čuvenim Michelin star chef-om Nikolom Stojakovićem i njegovim timom, koji su činili sous...

pročitaj još
najskuplji koktel na svetu

Najskuplji koktel na svetu je nova lekcija iz luksuznog ugostiteljstva

21.05.2025 Drink

U prestižnom hotelu NAHATÉ Dubai, luksuzna scena ugostiteljstva podignuta je na novu, gotovo nepojmljivu visinu. U partnerstvu sa čuvenom francusko...

pročitaj još
zornica kuca restoran i kamp

Zornica kuća donosi najbolje iz Srbije na vaš sto

21.05.2025 Novo

Zornića kuća promoviše novi meni koji budi sećanja, a kroz ukuse i mirise bakine kuhinje vraća u lepe dane. Kuhinju, zapravo, čini spoj tradicional...

pročitaj još
Tuborg Zero

Brend Tuborg predstavlja novitet bez limita: Tuborg Zero

21.05.2025 Drink

Brend Tuborg, kompanije Carlsberg Srbija, i ove godine donosi nešto novo ljubiteljima piva i dobrog osveženja – Tuborg Zero. U pitanju je bezalk...

pročitaj još
iqos projekat

Novi IQOS projekat je reinterpretacija tradicije namenjen mladima

20.05.2025 Novo

Kroz saradnju sa mladim, ali regionalno poznatim domaćim brendom MATES, brend IQOS predstavio je projekat koji spaja modu, muziku, jezik i tradicij...

pročitaj još
SIRVIS aplikacija

Soulfood & Sirvis: Digitalno partnerstvo koje menja pravila igre u HoReCa

19.05.2025 Horeca oprema

Kompanija Soulfood, jedna od vodećih distributera hrane i pića u Srbiji, ušla je u strateško partnerstvo sa SIRVIS aplikacijom, modernom B2B e-comm...

pročitaj još
Finalisti Schweppes Mixology 2025.

Londonski san postao stvarnost za najboljeg barmena regiona: Održano finale takmičenja Schweppes Mixology Session

19.05.2025 Drink

Osam finalista, izabranih među skoro 100 prijavljenih kandidata iz Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije, okupilo se u Beogradu na završnici prest...

pročitaj još
⟨ 1 2 3 4 5 6 … 130 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Restoran Filtz 45 enterijer

Restoran Filtz 45 vodi vas na putovanje kroz kulinarske čarolije

25.05.2024 Restoran

Putovanje kroz kulinarske čarolije i uživanje u svakom zalogaju, prema rečima menadžmena restorana Filtz 45, započinje se baš sa ove tačke. Restor...

pročitaj još
1 Ljubomir Stanisic FOTO FABRICE DEMOULIN

CB&R predstavlja! 100 Maneiras, carstvo Ljubomira Stanišića

17.01.2021 Chef

Lisabonski restoran 100 Maneiras, čije je ime posveta majci Rosi koja je umela da napravi krompir na 100 načina, ne treba mešati sa sestrinskim res...

pročitaj još

Poslastičar šef Nataša Marković spojila je duh francuskih pekara i tradiciju Homolja u restoranu „Novak“!

16.12.2020 Chef

Nataša Marković rođena je 1974. u Francuskoj i dugi niz godina živela je na relaciji Pariz–Kučevo (Homolje). Duh francuskih pekara i tradiciju Homo...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja