CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

Head Pastry Chef Jennifer D'Souza
Hotel 09.10.2025

Head Pastry Chef Jennifer D’Souza: St. Regis Afternoon Tea je društveni događaj i spoj elegancije i jednostavnosti

michelin key 2025 nagrada za vrhunsko hotelijerstvo
Hotel 09.10.2025

Michelin Key u Evropi – više od hiljadu hotela sa prestižnim oznakama

Tolstoy members club Vinska soba
Wine & Spirits 09.10.2025

Tolstoy Members Club – mesto za poslovni networking uz vrhunska Cheval Blanc vina

Restoran Cavallino je Massimo Bottura kreirao kao prostor koji spaja nasleđe Formule 1, italijansku kulinarsku tradiciju i savremeni luksuz
Restoran 08.10.2025

Restoran Cavallino, gastronomski pit stop Massima Botture

Hotel 07.10.2025

Sve je spremno za Michelin Key 2025: Novi standard luksuznog hotelijerstva

sake u boci koja se hladi u posudi s ledom, ispred su tri čaše, sve od debljeg matiranog stakla sa drvenom pozadinom i barskim drvenim stolom u naturalnim tonovima
Bar 07.10.2025

Sake-srede u KISSA10: Japanska tradicija u beogradskom stilu & novi meni

SLOJ u Beogradu na vodi, izlged lokala sa spoljne strane
Restoran 06.10.2025

Otvoren SLOJ Waterfront – Kolaboracija Vanje Puškara i vinska selekcija Drage Tontić garantuju sjajan doživljaj

San Benedetto voda roze etikete na restoranskom stolu uz servirana jela za dvoje
Proizvodi 06.10.2025

San Benedetto – italijanski sinonim za eleganciju i izvrsnost sada i u Srbiji

crveno vino u čaši, sa belom podlogom i pozadinom, uz čašu crvenog vina, grožđe i sireve
Wine & Spirits 05.10.2025

Vranac u fokusu: 8 preporuka za vina koja osvajaju tržište

osiguranje restorana razlozi, restoranska kuhinja sređena i uredna sa elementima i potrebnim priborom
Menadžment 04.10.2025

Osiguranje restorana u savremenom poslovanju: kako zaštititi tim, imovinu i reputaciju

hangar food market novi beograd
Restoran 04.10.2025

Otvoren Hangar Food Market! Novi gastro-centar Beograda sa 30 restorana na 5000 kvadrata

položena hrastova burad za vino tikveš, jer vinarija tikveš slavi 140 godina proizvodnje vina
Wine & Spirits 04.10.2025

140 godina vinarije Tikveš

Millo 6 Bukurest
Restoran 03.10.2025

Millo 6 – ovako izgleda dizajnerski spektakl s vrhunskom kuhinjom

Bojana Bukvić pastry chef u ljubičastoj uniformi nagnute glave sa pojedinačnim desertom na dlanu prikazuje svoju veštinu
Restoran 03.10.2025

Priča Bojane Bukvić, pastry šefice koja je zasladila Beograd a zatim i svet

Club 1912 Bristol, okupljene članice uživaju u luksuznoj atmosferi hotela The Bristol Belgrade
Hotel 02.10.2025

The Bristol Belgrade otkriva Club 1912, prostor za istinske hedoniste

CafeBar & Restoran 76
Restoran 01.10.2025

Novi broj B2B magazina CaféBar & Restoran: San Benedetto, Cavallino i trendovi koji oblikuju tržište

Zlatna Cvekla restoran i event hub prostor za zabavu, stolovi, podijum za igru i kristalni lusteri u obliku kugli
Restoran 01.10.2025

Zlatna Cvekla, restoran & event hub: novo, a već prepoznatljivo mesto zvučnog imena

ai u hotelima, hotelijerstvo veštačka inteligencija
Hotel 30.09.2025

AI u hotelima: 10 ključnih načina upotrebe

  • 1
  • …
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CafeBar & Restoran #76

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.