CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Bruschetta Novi Sad

Brusketa ima raznih, ali Bruschetta u Novom Sadu je posebno mesto

16.03.2025 Cafe Bar

Bruschetta u Novom Sadu je mali objekat, u koji je uloženo puno mašte, ali i hrabrosti. Ipak, isplatilo se jer su Novosađani prepoznali koncept, id...

pročitaj još
Legat enterijer

Legat Vuka Vuletića: Restoran sa Michelinovom preporukom od sada vodi srpski sommelier

15.03.2025 Gastro News Restoran

Najpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...

pročitaj još
Whiskey Fair naslovna

Whisky Fair otvoren u Beogradu

14.03.2025 Drink

Šesti po redu Whisky Fair ponovo je oduševio sve ljubitelje viskija, koktela i dobre zabave! U organizaciji Agencije MPG, prvi dan prestižnog festi...

pročitaj još
Kos Lounge

Koš Lounge, gastronomska trica na Voždovcu!

14.03.2025 Restoran

Koš Lounge je nova gastronomska adresa na Voždovcu na kojoj će vas ugostiti bilo da tražite mesto za doručak, ručak, večeru ili samo kratku pauzu u...

pročitaj još
cafebar restoran 73

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Promocija tradicije

13.03.2025 Restoran

Godinu dana nakon što smo započeli izbor za najbolje restorane koji svojom ponudom čuvaju tradicionalna i autentična jela Srbije, 28. februara je z...

pročitaj još
Mocha Mousse recept

Mocha Mousse je boja za 2025: Moderno, sofisticirano ali i ukusno

13.03.2025 Food

Moka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...

pročitaj još
MIchelinov vodic Generacija Z

Vreme je za promene: Michelinov vodič za Generaciju Z

11.03.2025 Gastro News Restoran

Michelinov vodič suočava se sa pravim izazovom, kako privući pažnju Generacije Z. Iako decenijama unazad važi za renomirani gastronomski vodič, Mic...

pročitaj još
Schweppes Mixology 2025

Kreiraj najbolji koktel i osvoji put u London!

10.03.2025 Drink

Schweppes sa ponosom otvara prijave za šesto Schweppes Mixology takmičenje, prestižno nadmetanje koje okuplja najtalentovanije barmene iz Srbije, C...

pročitaj još
Campania Pizza Gourmet Vracar

Sertifikovana napolitanska pizza na Vračaru: Campania Pizza Gourmet

10.03.2025 Restoran

Dobro poznati ukusi napolitanske kuhinje su, nakon matičnog lokala u Westu 65, odnedavno na još jednoj lokaciji. Campania Pizza Gourmet je restoran...

pročitaj još
Mimoza torta

Italijanski kulinarski simbol ženske lepote: Mimoza torta

09.03.2025 ITALIA LA CUCINA & VINO

Mimoza je cvet koji nam dolazi s prolećem, a Italijanke su odlučile da svoju neobičnu i večno mladu lepotu okite baš ovim cvetom. Početkom 50-ih go...

pročitaj još
Wekker kafeterija

Kafa, ambijent i usluga za uživanje: Vodimo vas u Wekker

08.03.2025 Cafe Bar

Trend otvaranja kafetarija je i dalje više nego prisutan. Srećom, većina ih ima odličnu ponudu kafe, baš kao i Wekker, kafeterija koja se nalazi na...

pročitaj još
La Dame de Pic u Londonu

Kraj jednog poglavlja: Najbolja Michelinova chefica zatvorila svoj restoran

06.03.2025 Restoran

En Sofi Pik (Anne-Sophie Pic) zatvorila je svoj restoran sa dve Michelinove zvezdice, La Dame de Pic, u Londonu nakon osam godina prisustva na brit...

pročitaj još
Zoze Murinjo vino

I Murinjo ulazi u svet vrhunskih vina: The Special One, portugalsko crveno iz regije Duoro

05.03.2025 Drink

Legendarni trener Žoze Murinjo, poznat po nikad poljuljanom samopouzdanju i vrhunskim trenerskim dostignućima, rešen je da se okuša i u svetu enolo...

pročitaj još

Coca-Cola i Bambi generisali 633 miliona evra za domaću ekonomiju

04.03.2025 Horeca oprema

Coca-Cola sistem i kompanija Bambi generisali su 633 miliona evra dodate vrednosti u domaćoj ekonomiji u 2023. godini, što predstavlja 0.9% bruto d...

pročitaj još
turistički promet januar 2025

Rast turizma u Srbiji: Prvi mesec 2025. prikazuje rekordne brojke

03.03.2025 Hoteli

U Srbiji je tokom januara boravilo ukupno 288.811 turista, što predstavlja povećanje od 16% u odnosu na isti period prethodne godine. Od tog broja,...

pročitaj još
Anamarija Babičković

Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran

02.03.2025 Chef

Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...

pročitaj još
Najbolji sirevi iz Srbije

Srbija na tanjiru: Najbolji sirevi od Zlatibora do Homolja

01.03.2025 Food

Iz godine u godinu, Srbija otkriva sve veći broj svojih autentičnosti zainteresovanim posetiocima, turistima, putnicima i zaljubljenicima u hranu i...

pročitaj još
Sajam SOL2EEXPO maslinovo ulje Verona

SOL2EXPO: Epicentar za inovacije i poslovne prilike u industriji maslinovog ulja

28.02.2025 Food Horeca oprema

SOL2EXPO, vodeći događaj u industriji maslinovog i biljnog ulja, održaće se od 2. do 4. marta 2025. u Veroni. Ovaj događaj, evolucija tradicionalno...

pročitaj još
⟨ 1 … 3 4 5 6 7 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Alkohol gel u kesicama od 2 grama

04.11.2020 Horeca oprema

Alkohol gel je dezinfekciono sredstvo na bazi alkohola, a preparat treba ravnomerno naneti na ruke, a zatim utrljati. Zbog svog specifičnog sastava...

pročitaj još
Rollman valjak za peglanje vesa

Rollman valjak za savršenu brzinu peglanja: Dvokrevetna soba opeglana za samo 8 minuta

20.11.2024 Hoteli

U svetu hotelijerstva i ugostiteljstva, prvi utisak je ključan. Gosti očekuju besprekorno opeglanu posteljinu, peškire, zavese, stolnjake, salvete ...

pročitaj još
Babuna crveno vino tikveš

Babuna Red vino je blend plavca malog

11.10.2023 Drink

Babuna je planina u Severnoj Makedoniji, između severnog dela Pelagonije i Veleške klisure. Sastavljena je od granita, pegmatita i drugih eruptivni...

pročitaj još

#cafebarrestoran

📢 Coca-Cola HBC Srbija jača ARTD segment! 🍸 📢 Coca-Cola HBC Srbija jača ARTD segment! 🍸🚀

U skladu sa savremenim potrošačkim navikama, @mi_smo_cocacolahbcsrbija ulazi u Al*ohol Ready to Drink (ARTD) kategoriju, spajajući snagu globalnih brendova sa inovativnim rešenjima za praktičnu konzumaciju.

🗣 Srđan Blagojević, Premium Spirits Brand Manager u intervjuu za @cafebar_restoran, između ostalog, rekao je: “ARTD kategorija je odgovor na sve sofisticiranije zahteve tržišta - autentičan ukus, vrhunski kvalitet i lakoća konzumacije”.

Jack & Coca-Cola već beleži odlične rezultate – potrošači prepoznaju kvalitet i vrednost praktičnih formata.
Sledeći korak❓
Već je načinjen 👉 Bacardi & Coca-Cola, od marta i na srpskom tržištu.

📦 ARTD je budućnost u rastućem segmentu pića, a Coca-Cola HBC Srbija postavlja nove standarde. Pratite inovacije koje redefinišu Fast-Moving Consumer Goods, spoj tradicije i modernog lifestyle-a.

#CocaColaHBC #ARTD #PremiumSpirits #fmcgtrend2025  #JackAndCoke #BacardiAndCoke #HORECA #B2Bnews #GotovaPića
📢 U ugostiteljstvu danas ne prodaješ samo hran 📢 U ugostiteljstvu danas ne prodaješ samo hranu i piće, već doživljaj, atmosferu, priču. Zato je važno kako pričaš o svom poslu. 

Budi iskren, dosledan i prisutan, jer gosti ne dolaze samo zbog menija, već i zbog ukupnog osećaja koji ponudiš.
Dobra komunikacija nije luksuz, to je strategija. I to ona koja puni lokale.

📌 Više o ovome, čitaj na @cafebar_restoran portalu

📸 Freepik/Drazen Zigic
Portal CafeBarRestoran.rs je jedan od najuticajnij Portal CafeBarRestoran.rs je jedan od najuticajnijih B2B medija u oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma na prostoru Srbije i regiona. Sa više od 25 godina tradicije, magazin i portal služe kao ključni izvor informacija za profesionalce u HoReCa sektoru.

🔍 Šta nudi CafeBarRestoran.rs?

| Aktuelne vesti i analize |
Redovno objavljuje najnovije informacije iz sveta ugostiteljstva, uključujući trendove, inovacije i poslovne prilike. 

| Intervjui sa stručnjacima |
Donosi razgovore sa renomiranim chefovima, menadžerima i vlasnicima restorana, pružajući uvid u njihove strategije i iskustva.

| Prezentacije opreme i tehnologija | 
Predstavlja nove proizvode i rešenja za opremanje ugostiteljskih objekata, uključujući recenzije i preporuke.

📢 Ako ste profesionalac u ugostiteljstvu, hotelijerstvu ili turizmu, @cafebar_restoran je izuzetno koristan resurs za praćenje industrijskih trendova, umrežavanje i unapređenje poslovanja. Mrežna pokrivenost i fokus na B2B segment čine naš magazin i portal vrednim alatom za svakog ko želi da ostane konkurentan i informisan u dinamičnom HoReCa sektoru. Javite nam se 🤝 da poslujemo zajedno.
Fine and Deli proizvodi od pažljivo odabranih, na Fine and Deli proizvodi od pažljivo odabranih, najkvalitetnijih sastojaka, s ciljem pružanja pravog užitka u hrani. 😋
Uz visok nutritivni sadržaj i pristupačnu cenu, ovi proizvodi donose radost za sva čula. ❤️

#FineandDeli #Silbo
💡 Beogradski sajam 2025: Mesto gde biznis raste 💡 Beogradski sajam 2025: Mesto gde biznis raste!

Tokom prošle godine Beogradski sajam je zabeležio više od 500.000 posetilaca i 1.200 izlagača iz zemlje i inostranstva. 

Pratite @cafebar_restoran i ne propustite ključne događaje koji slede:

🗓 20-23. maj 
67. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća
👉 Digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti

🗓 8-12. oktobar 
👉 31. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme 
Mašine i pribor za kancelarijsko poslovanje, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovna galanterija i pokloni, dekorativni i foto program 
👉 4. Sajam pakovanja
Specijalizovana manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.
👉 61. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Pod okrilje ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja

🗓 22-25. novembar
👉 4. Wine Vision by Open Balkan 

Beogradski sajam nije samo prostor, to je platforma za poslovne uspehe i inovacije. 

#BeogradskiSajam #Biznis2025 #SajamskiKalendar #Beograd

📸 Shutterstock
Na uzvišenju iznad Vršca, tik uz obronke planina Na uzvišenju iznad Vršca, tik uz obronke planina, nalazi se Hotel Villa Breg mesto gde se sreću luksuz, priroda i poslovni duh.

🌄 Pogled koji inspiriše
Spoj vrhunske usluge i jedinstvene lepote Vršačkog brega.

🛎️ Smeštaj koji odmara
Komforne sobe i apratmani, restoran, kamin bar i Wellness & SPA sa sadržajima na svetskom nivou.

📊 Konferencije koje ostavljaju utisak
Prostorni i tehnički kapaciteti hotela omogućuju organizaciju svih vrsta poslovnih događaja. 

#BusinessAndNature #MICE #LuksuzniOdmor #businesssupport

📍 Vršac 
📸 @hotelvillabreg
🔔 Velika promena u svetu kafe! Ikona italijansk 🔔 Velika promena u svetu kafe!
Ikona italijanskog dizajna i sinonim za autentičnu pripremu kafe #Bialetti moka pot prešla je u ruke kineskog fonda Nuo Octagon.

Za sektor ugostiteljstva, ovo je važan trenutak:
➡️ da li će Bialetti ostati garant poznatog iskustva koje gosti očekuju? 

Budući razvoj događaja biće ključan za odluke o očuvanju standarda u ponudi vrhunske ☕

Posetite portal i saznajte šta se dešava sa moka potom, sinonimom za #madeinitaly🇮🇹 

📸 Freepik/freepik
Top 3 mesta za savršen brunch i opušteno uživan Top 3 mesta za savršen brunch i opušteno uživanje: Otkrijte nove tačke na beogradskoj mapi

Beograd je grad koji diše kroz svoje restorane, kafiće i barove. Za uživaoce u dobroj hrani, novim ukusima i atmosferi koja mami na još jedno piće ili koji zalogaj više, @cafebar_restoran pripremio je nekoliko adresa koja zaslužuju vašu pažnju.

Bilo da ste raspoloženi za egzotične 🍣🍢🍤 specijalitete, savršeno pripremljen doručak ili lagani brunch sa prijateljima, ovi lokali kombinuju vrhunsku ponudu sa toplim ambijentom.

Ako volite mesta koja vas inspirišu da ostanete duže nego što ste planirali, sledi pravo malo gurmansko otkriće.

Od ranih jutarnjih ☕ do kasnih doručaka koji se pretvaraju u lenje ručkove, otkrivamo 📌 koja redefinišu kako Beograd brunchuje.

👉 Posetite naš portal i saznajte više

📸 Freepik/drobotdean
🥂 Gault&Millau 2025: najbolji ukusi Srbije! Na 🥂 Gault&Millau 2025: najbolji ukusi Srbije!

Na svečanosti u hotelu Hajat dodeljena su prestižna priznanja najboljim restoranima i kuvarima Srbije. 🇷🇸🍽

✨ 4 kape:
@langousterestoran | @salon_1905 | Fleur de Sel @ateljevinasapat 

✨ 3 kape:
@delirium.silence, @homa_restoran, @restoranmagellan, @project72_winendeli 72... (i drugi!)

🏆 Šef godine: @djericmarko Đerić (Langouste)
🍰 Najbolji poslastičar: @isakovicmartinov Jelena Isaković Martinov (Magellan)
🍷 Najbolji somelijer: Dušan Vranić (Fleur de Sel)

Posetite portal za više informacija i saznajte gde su najbolji ukusi Srbije! 

#gaultmillauserbia #gaultmillau2025 #serbia #tasteofserbia #serbiatourism 

📸 TOS (Jelena Vučinić i Ivan Vuković)
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes