
Posetili smo restoran Ljubica i osetili šarm Marakeša i Kazablanke u modernom duhu
Ušuškan u ulici Knjeginje Ljubice, restoran Ljubica kombinuje lakoću dnevnog zalogaja i kreativnost tanjira kakvu očekujete od mesta koje voli da p...
pročitaj jošUšuškan u ulici Knjeginje Ljubice, restoran Ljubica kombinuje lakoću dnevnog zalogaja i kreativnost tanjira kakvu očekujete od mesta koje voli da p...
pročitaj jošHotelska industrija guta sve one koji ne stvaraju trendove, tvrdi u svom autorskom tekstu Ratko Iveković. Zaboravite sve što mislite da znate o ho...
pročitaj jošStefano Micocci, Executive Chef restorana Savant u hotelu St. Regis Beograd, veruje da se vrhunska kuhinja temelji na pažljivom odabiru namirnica, ...
pročitaj jošMONIN je razvio PARAGON posebno za miksologe - uzdiže manje poznate biljne vrste sa svih strana sveta, pružajući koktel stručnjacima cordiale s ret...
pročitaj jošNa Langfang World Food festivalu u Kini održano svetsko prvenstvo kuvara, na kojem je briljirao naš predstavnik - chef kuhinje bistroa Kajmak &...
pročitaj jošBartending scena u Srbiji i regionu poslednjih godina beleži primetan rast – ne samo u pogledu broja barova i koktela na menijima, već i u načinu n...
pročitaj jošPrvo međunarodno gostovanje kineskog restorana i bara Ming Dynasty Food održaće se u beogradskom koktel baru Ćilim. U subotu, 19. jula, ulice Beogr...
pročitaj jošU savremenim profesionalnim kuhinjama, kvalitet vode direktno utiče na kvalitet hrane, efikasnost rada i dugovečnost opreme. BRITA PROGUARD Gastro...
pročitaj jošNa tržištu gde preciznost i estetika odavno nisu luksuz već standard, JAF furniri su se pozicionirali kao ključni element za arhitekte, dizajnere e...
pročitaj jošStassen čaj je 100% čist cejlonski čaj jedinstvenog porekla, a njegove plantaže se ubrajaju u najbolje plantaže na svetu gde Stassen proizvodi čaj ...
pročitaj jošThe Newt in Somerset nije samo još jedan luksuzni hotel u ruralnoj Engleskoj – on je pokazna vežba kako tradicija, priroda i savremeni hospitality ...
pročitaj jošOni koji su probali, kažu da je meso dobijeno od rase moravka nešto najukusnije, a naš dragi prijatelj i kolumnista Hadži Jovan Mrđenović to potvrđ...
pročitaj jošUsred beogradske letnje vreve, June café lansirao je novu sezonu osvežavajućih napitaka, dostupnih do kraja septembra. Letnji meni sada broji sedam...
pročitaj jošJedna od najstarijih kafana na Balkanu, beogradska Grčka kraljica, svečano nastavlja sa radom u četvrtak, 10. jula. Nakon što je 2007. godine zatvo...
pročitaj jošQuince Flower je adresa na kojoj kreativnost, stil i vrhunski kvalitet postaju jedno i gde se kroz cveće kreira doživljaj, izrađen po meri onih koj...
pročitaj jošSvetozar Janevski, predsednik Upravnog odbora Vinarije Tikveš, dobio je nagradu za životno delo, dok je Vinarija Tikveš dobila nagradu za najbolju ...
pročitaj jošTrening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...
pročitaj jošEXPO 2027 je prilika decenije – ali samo uz jedinstvenu viziju i saradnju svih aktera, saglasni su učesnici konferencije na kojoj su otvorena ključ...
pročitaj još