
Boiron, kada se voće pretvori u savršen sladoled
Priprema sladoleda zahteva veštinu, preciznost i vrhunske sastojke – spoj koji pravi razliku između prosečnog i nezaboravnog. Iz tog razloga profes...
pročitaj jošPriprema sladoleda zahteva veštinu, preciznost i vrhunske sastojke – spoj koji pravi razliku između prosečnog i nezaboravnog. Iz tog razloga profes...
pročitaj jošSvaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošU srcu severne Vojvodine, na tlu bogatom istorijom i vinogradarskom tradicijom, nalazi se Vinarija Čoka, simbol kontinuiteta, posvećenosti očuvanju...
pročitaj jošAdnan Kovačević je svoju profesionalnu karijeru započeo 2018. godine u kompaniji Coca-Cola HBC, na poziciji marketing specijaliste, gde je stekao s...
pročitaj jošU svetu kafe, gde se kvalitet meri svakim gutljajem, mleko koje barista koristi može biti presudni faktor. Zato ne čudi što je Cremoso Latte tokom ...
pročitaj jošNa donjem Dorćolu, u Carigradskoj 18, otvorena je vinoteka koja već na prvi pogled pokazuje da ima drugačiju ambiciju. Grand Crew donosi osveženje ...
pročitaj jošPremium brend pića Finlandia vodka lansirao je novu globalnu kampanju, osmišljenu da uspostavi vezu sa punoletnom publikom u Srbiji, oslanjajući se...
pročitaj jošChef Đorđe Dragomir je iskusan i rezultatima vođen profesionalac u ugostiteljstvu sa više od 18 godina iskustva u upravljanju hranom i pićem, strat...
pročitaj jošCon Te je porodična destilerija nastala nakon duže tradicije amaterskog bavljenja proizvodnjom vina i voćnih destilata. Verujući da imaju šta da po...
pročitaj jošKako bi odgovorila na sve izraženiju potrebu potrošača za praktičnim, a istovremeno kvalitetnim i autentičnim proizvodima, kompanija Coca-Cola HBC ...
pročitaj jošPripremite se da isprobate istorijski ukus. Bacardi Limited i The Coca-Cola Company udružili su snage da predstave BACARDÍ & Coca-Cola, klasiča...
pročitaj jošRodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...
pročitaj jošUgostiteljstvo je grana privrede u kojoj je jedina konstanta neprestana promena i evolucija. U industriji gde opstanak i uspeh zavise od sposobnost...
pročitaj jošAkvafor voda je premium rešenje za ugostitelje koji žele da gostima ponude vrhunski kvalitet. Bezbedna, sveža i uvek dostupna, idealna je za restor...
pročitaj jošJedan od najstarijih gradova na Balkanu, Niš, nezamisliv je bez bogatog kulturnog i gastronomskog nasleđa. Niške kafane su pravo mesto ako želite d...
pročitaj jošU svetu ugostiteljstva, gde su kvalitet usluge i ukupni utisak gosta na prvom mestu, komunikacija često ostaje nevidljiv, a ipak najznačajniji alat...
pročitaj jošAna Roš, čiji restoran Hiša Franko nosi tri Michelinove zvezdice, uskoro otvara nov restoran. Naime, krajem 2025. godine, u partnerstvu s Valamar h...
pročitaj jošChef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...
pročitaj još