CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Nenad Atanaskovic Chef

Alhemičar u kuhinji: Chef Nenad Atanasković, jedan od sudija Master Chefa

03.05.2025 Chef

Chef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...

pročitaj još
5 ključnih veština savremenog hotelijera

Nije dovoljno biti menadžer, današnji hotelijer je Yoda: Ovih 5 veština mora da poseduje

02.05.2025 Hoteli

U savremenom hotelijerstvu iskustvo više nije jedina odrednica za uspeh. Mnogo važniji postaju sposobnost prilagođavanja, razumevanje potreba, upra...

pročitaj još
prvomajski praznici, putovanja za prvomajske praznike, YUTA

Seničić: Građani za 1. maj najviše putovali u evropske gradove, broj putovanja manji za 5 do 10%

01.05.2025 Hoteli

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je da su za prvomajske praznike građani najčešće bi...

pročitaj još
Bacardi lounge bar Smederevo

Bacardi lounge bar u Smederevu nudi koktele koji će razmrdati vaša čula

01.05.2025 Cafe Bar

Da se Kolumbo nije zaputio u Novi svet i otkrio Dominikansku republiku ne bi bilo ni ruma, te savršene osnove za koktele. A i ovaj novi lokal bi mo...

pročitaj još
Uparivanje hrane i vina Corso Ancora

Restoran Corso Ancora: Maštovina jela Uroša Ivkovića i uzbudljiva selekcija vina sommeliera Stefana Mladenovića

30.04.2025 Drink Restoran

Kada restoran u ponudi ima nepunih 50 vina na čašu, onda znate da vas čeka gastronomski užitak. Još kad znate da hranu sprema talentovani chef Uroš...

pročitaj još
Cafe Bar & Restoran preporuka

Cafe Bar & Restoran preporuka: Nova jela na meniju poznatih restorana, od predjela do deserta

29.04.2025 Restoran

Ako tražite nove ukuse, poznati restorani imaju šta da ponude. Od svežeg kruda od školjki u Vera Cafeu, preko aromatičnog karija sa kokosovim mleko...

pročitaj još
Pavle Gordić Kajmak i Brie

Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie

28.04.2025 Cafe Bar Chef

Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...

pročitaj još
Bialetti prelazi u kineske ruke

Kraj jedne ere: Italijanski Bialetti, sinonim za autentičnu kafu, prešao u kineske ruke

27.04.2025 Drink

Italijanski brend Bialetti, sinonim za tradicionalnu pripremu kafe i nezaobilazan u brojnim ugostiteljskim objektima, prodat je kineskom fondu Nuo ...

pročitaj još
Top 3 mesta za savršen brunch i prijatan gutljaj

Top 3 mesta za savršen brunch i opušteno uživanje: Otkrijte nove tačke na beogradskoj mapi

26.04.2025 Cafe Bar

Beograd je grad koji diše kroz svoje restorane, kafiće i barove. Za uživaoce u dobroj hrani, novim ukusima i atmosferi koja mami na još jedno piće ...

pročitaj još
Meiko logo

Meiko: Inovativna rešenja za profesionalnu higijenu u ugostiteljstvu

25.04.2025 Horeca oprema

Na HoReCa sajmu predstavili smo Meiko – sinonim za vrhunsku tehnologiju pranja i higijene u ugostiteljstvu. Kao globalni lider u ovoj oblasti, Meik...

pročitaj još
falkensteiner-belgrade

Zijin kupio Falkensteiner: Kineski rudarski gigant napravio prvi korak u srpskom hotelijerstvu?

25.04.2025 Hoteli

Kompanija Serbia Zijin Mining d.o.o. Bor, članica kineske rudarske grupe Zijin Mining, preuzela je stopostotno vlasništvo nad kompanijom Alba Inves...

pročitaj još

Gault&Millau, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, predstavio izdanje za 2025. godinu

24.04.2025 Gastro News Restoran

Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije (TOS), svečano je predstavio novo izdanje za 2025. godi...

pročitaj još

Renoviran METRO Cash & Carry objekat u Požarevcu

24.04.2025 Horeca oprema

Postojeći METRO veletrgovinski objekat u Požarevcu (Đure Đakovića BB) renoviran je i u potpunosti prilagođen profesionalnim kupcima – ugostiteljima...

pročitaj još
Homestead Cottage

Michelinova zvezdica za kućerak u Irskoj: Restoran Homestead Cottage

24.04.2025 Restoran

U blizini litica Mohera, jednog od glavnih simbola Irske, i na gotovo 4 sata vožnje od Dablina smestila se ova ruralna kućica za koju bi retko ko p...

pročitaj još
Najveći skandal u istoriji vinske industrije

Najveći skandal u istoriji vinske industrije? RAI razotkrio italijanske vinare

23.04.2025 Drink Gastro News

Potencijalno najveći vinski skandal potresa Italiju. Naime, na trećem kanalu državne televizije u serijalu emisija na RAI3 iznešeno je niz optužbi ...

pročitaj još
besplatna kontrola rada Winterhalter mašina

Prolećna akcija! Besplatna kontrola rada Winterhalter mašina pred početak sezone

23.04.2025 Horeca oprema

Želimo da vaša mašina radi maksimalno funkcionalno i ekonomično, zbog toga vam poklanjamo Checking mašina. U okviru servisne podrške za sve korisni...

pročitaj još
Vrbavska priča

Vrbavska priča: Srđan Joksić od seoske kafane napravio restoran

22.04.2025 Chef

Donja Vrbava je naselje u opštini Gornji Milanovac i sastoji se od sedam zaselaka: Ivkovača, Mokro Polje, Gaj, Brakovići, Lipljani, Joksići i Tešić...

pročitaj još
Hygiene Systems

Nilfisk SC351: Moćan, tih i kompaktan čistač podova

21.04.2025 Horeca oprema

Nilfisk SC351 je veoma okretna mašina sa visokim performansama koja omogućava ribanje i sušenje u oba smera, uz pritisak četke od 27 kg, što je ide...

pročitaj još
⟨ 1 … 4 5 6 7 8 … 130 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Rižoto karbonara

Šef Luiđi Biskonti je napravio rižoto u slavu karbonare

19.04.2021 Chef

Mišljenja o poreklu karbonare su podeljena – dok je jedni smatraju rimskim jelom, drugi je vezuju za Umbriju i tvrde da je bila omiljena hrana tamo...

pročitaj još
Mondo pasta Silbo distributer

Mondo pasta – ukusi Mediterana očaraće vaše kupce

21.09.2024 Food Horeca oprema

Tradicionalni italijanski proizvođač testenina nudi klasične i moderne interpretacije mediteranske testenine za ugostiteljstvo. Istorija proizvo...

pročitaj još
Homestead Cottage

Michelinova zvezdica za kućerak u Irskoj: Restoran Homestead Cottage

24.04.2025 Restoran

U blizini litica Mohera, jednog od glavnih simbola Irske, i na gotovo 4 sata vožnje od Dablina smestila se ova ruralna kućica za koju bi retko ko p...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja