
Tork poručuje: Poslužite više ljudi, ređe dopunite držače
Nekad je teško da u jednom danu obavite sve što ste planirali. Vremena je nekako sve manje i uvek nam nedostaje koji sat. Čišćenje oduzima dragocen...
pročitaj jošNekad je teško da u jednom danu obavite sve što ste planirali. Vremena je nekako sve manje i uvek nam nedostaje koji sat. Čišćenje oduzima dragocen...
pročitaj jošNa golf terenima „Golf klub Ada“ održan je Tikveš Châteaux & Domaines II GCA Masters 2025, jedinstveni događaj ,,Golf Tournament”, koji je okup...
pročitaj jošBelgrade Cocktail Fest - vrhunski koktel spektakl! Hotel Radisson Old Mill Beograd 7. juna okupiće najbolje barmene domaće, regionalne i svetske sc...
pročitaj jošPravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...
pročitaj jošOd prvih kafana do Tik Tok-a, džezva je prešla dug put i menjala svoj izgled, ali nikad nije izašla iz mode i izgubila svoj šarm, jer sve nove i do...
pročitaj jošKada je reč o stvaranju savršenih kulinarskih dela, Debic šlag pena, pouzdan izbor profesionalaca, dokazuje da je od ključne važnosti izbor pravih ...
pročitaj jošU neposrednoj blizini Bukurešta, svega deset minuta vožnje od centra grada, nalazi se jedan od najupečatljivijih primera evropskog savremenog spa b...
pročitaj jošLavazza La Reserva de ¡Tierra! Cuba kafa je spoj bogate kubanske tradicije i inovativnog pristupa Lavazze. Kuba ima dugu istoriju proizvodnje kafe,...
pročitaj jošVegeta, jedan od najomiljenijih brendova začina u regionu, predstavila je novi vizuelni identitet koji donosi osvežen, savremen izgled – uz isti, d...
pročitaj jošZa mnoge najbolji kuvar 20. veka, Žoel Robišon je u jednom trenutku uspeo sa svojim restoranima da prikupi čak 32 Michelinove zvezdice, a o njegovo...
pročitaj jošLa Lorraine Bakery Group je jedan od evropskih lidera na tržištu pekarskih proizvoda namenjenih maloprodaji i ugostiteljstvu. Kompanija je prepozna...
pročitaj jošI ove godine, inicijativa Ima bez dima poziva kafiće, barove i restorane širom Srbije da se pridruže obeležavanju Svetskog dana bez duvanskog dima ...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj jošU srcu Beograda, hotel Moskva i danas čuva ritual duži od veka – doručak sa pogledom na Terazije. Mirisi sveže kafe i peciva, zvuci klavira i šarm ...
pročitaj jošKompanija JAF donosi vrhunska rešenja za opremanje terasa, bazena i enterijera, uz maksimalnu izdržljivost i besprekoran dizajn. U ponudi su dek...
pročitaj jošKrajem maja, vinilska izakaja i bar KISSA10 na Dorćolu predstavlja prvo ažuriranje menija od otvaranja. U ponudi je sada još više minimalističke hr...
pročitaj jošDa li vaša karta pića nudi nešto što gosti ne očekuju, ali pamte? U eri kada se sve više traže ukusi koji odskaču od proseka, crna ribizla se vraća...
pročitaj jošU vremenu kada održivost i inovacije postaju ključni pokretači uspeha u hotelijerstvu, Hygiene Pro Team nastavlja da prednjači kao partner koji don...
pročitaj još