CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
20. HoReCa sajam Winterhalter

Winterhalter na 20. HoReCa Sajmu Ugostiteljske Opreme: Čekaju vas besplatne ulaznice!

13.02.2025 Horeca oprema

Kompanija Winterhalter - specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će poset...

pročitaj još
kako se pravi jelovnik meni

Dobar meni vodi goste ka najboljim opcijama: Za njih i za vas!

12.02.2025 Horeca oprema Restoran

Dobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...

pročitaj još
Marger restoran Niš

I Stevan Sremac je sedeo pod lipom niške kafane Marger, koja sada ponovo radi

10.02.2025 Restoran

Niš je bogatiji za još jedan, dobro poznati, ugostiteljski objekat. Naime, nakon nekoliko godina pauze usled pandemije korona virusa, ponovo radi š...

pročitaj još
Sofija Vujasinović Per Se

Pastry sous chef restorana Per Se, Sofija Vujasinović: Nikada ne znaš sve, normalno je praviti greške, pa ih ispravljati

09.02.2025 Chef

Sofija Vujasinović, pastry sous chef njujorškog restorana Per Se, otkriva kako se oseća kao prva Srpkinja koja ima važnu ulogu u jednom restoranu s...

pročitaj još

Kvarner je Evropska regija gastronomije za 2026. i jedna od najatraktivnijih destinacija

08.02.2025 Hoteli

Kvarner se Beogradu predstavio kao destinacija izuzetnih prirodnih lepota, bogate istorijsko-kulturne baštine i uslova za zdravstveni turizam, ali ...

pročitaj još

Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?

06.02.2025 Restoran

Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...

pročitaj još
Kako se pravi sos, beli sos, puter sos, emulzija

Chef Kristijan Marenić objašnjava: Kako se pravi Beurre Monté

05.02.2025 Chef Food

Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...

pročitaj još
Pekarijada 2025

Prijavljivanje za „Pekarijadu 2025“ je počelo, i trajaće do kraja februara!

04.02.2025 Gastro News

Kompanija Lesaffre Srbija sa ponosom najavljuje početak prijava za petu „Pekarijadu“, nacionalno takmičenje koje okuplja najbolje pekare iz cele Sr...

pročitaj još
Top 10 Najbolja svetska vina 2024

Top 10 Najbolja svetska vina za 2024. godinu

03.02.2025 Drink

Jedan od najpriznatijih svetskih ocenjivača vina Džejms Sakling je na vrh svoje liste Top 100 World Wines 2024 stavio Bertani Amarone della Valpoli...

pročitaj još
Supertramp bar Belgrade

Za provod bez foliranja! Pravac Supertramp Bar Belgrade

02.02.2025 Cafe Bar

Aleksander Boltjan, zaljubljenik u motore, burgere, pivo i rokenrol, podario nam je Supertramp Bar Belgrade za oslobođenje od stega komformizma i p...

pročitaj još
Vandemoortele

Vandemoortele, ukus koji se pamti!

02.02.2025 Food Horeca oprema

Kompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...

pročitaj još

METRO – gastro partner Food Vision 2024

01.02.2025 Horeca oprema

METRO je i ove godine bio Gastro partner Food Vision gastro manifestacije, u okviru Wine Vision by Open Balkan. Tokom tri dana, koliko je trajao sa...

pročitaj još

Jamie’s Italian ima novog chefa: Nikola Vučković poručio da se pravila moraju poštovati

01.02.2025 Chef

Nikola Vučković je zavoleo gastronomiju uz svog oca koji je bio ozbiljan gurman i odrastao je uz njegovo kuvanje, a za to što je on izrastao u ozbi...

pročitaj još
kineski i japanski viski

BBC Spirits u Srbiji! Vrhunski japanski viski izazvao veliku pažnju

31.01.2025 Gastro News

Krajem 2024. godine kompanija One Sip d.o.o. je postala distributer jedne od vodećih francuskih kompanija, BBC Spirits i njihovog širokog portfolij...

pročitaj još
Enso novi meni

Enso restoran s inovativnim ukusima obeležio 10 godina zapaženog rada

31.01.2025 Restoran

Enso restoran, koji slavi deset godina postojanja, predstavio je novi zimski meni, kojm je chef Nedeljko Jerković ponovo dokazao da je velemajstor ...

pročitaj još
electrolux masina

Electrolux Professional mašina za pranje čaša

30.01.2025 Horeca oprema

Electrolux Professional dvostruko obložena mašina za pranje čaša idealno je rešenje za ugostiteljske objekte koji teže maksimalnoj efikasnosti i vr...

pročitaj još
Barista mleko za kafu

Savršena zimska kafa uz Barista mleko Mlekare Šabac

30.01.2025 Drink

Zima je idealno vreme za tople napitke koji pružaju bogatstvo ukusa, ali i komfor i energiju koji su nam posebno potrebni tokom zimskih dana. Topla...

pročitaj još
MCO uniforme

Kecelja, princeza restorana

29.01.2025 Horeca oprema

Svaka branša ima neki detalj koji se često smatra nebitnim, usputnim. I kao u svakoj branši tako i u ovoj, taj detalj je nebitan, ako je kako treba...

pročitaj još
⟨ 1 … 5 6 7 8 9 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

restoran konobar kuvar

Viber grupa Hosst je servis za pronalaženje posla u ugostiteljstvu

20.11.2021 Horeca oprema

Hosst je start-up projekat grupe entuzijasta na čelu sa Darkom Rajkovićem, čiji je cilj da pomogne kolegama iz struke da na jednom mestu pronađu ko...

pročitaj još
Tuna Tartar šef miloš lazić

Tuna tartar by šef Miloš Lazić iz restorana Velvet

13.01.2021 Chef

Šef Miloš Lazić, koji poseduje bogato internacionalno iskustvo, a trenutno radi kao zamenik šefa kuhinje u beogradskom restoranu Velvet, deli s naš...

pročitaj još
Bife bar

Bife Bar – omaž balkanskoj tradiciji kroz ukuse u tečnom obliku

09.01.2024 Cafe Bar

Apsolutno jedinstveno mesto i koncept koji beogradska barska scena do sada nije negovala, Bife Bar nalazi se u "polu-napuštenoj čudnoj zgradi na ug...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja