CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Splav Corso

Splav Corso: Nova ukusna plovidba Savom, od Srema do Orijenta

29.01.2025 Restoran

Splav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...

pročitaj još
Plecomop

Plecomop, mali uređaj za mokro čišćenje podova!

28.01.2025 Horeca oprema

Plecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...

pročitaj još
Nikola Stojakovic

Nikola Stojaković, šef kuhinje Ateljea vina Šapat, preporučuje najlepše od kulinarstva

28.01.2025 Chef Restoran

Zima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...

pročitaj još
Kikkoman Sauce Soja Sucree

Kikkoman slatki soja sos: Bogata aroma i prirodna fermentacija

27.01.2025 Food

Kikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...

pročitaj još
Lavazza barista challenge

Održan Treći Lavazza Barista Challenge u Srbiji, a ovo su najtalentovaniji domaći baristi

27.01.2025 Drink

Najtalentovaniji srpski baristi takmičili su se za titulu Najbolji srpski nacionalni barista na 3. izdanju Lavazza Barista Challenge u Srbiji. Pobe...

pročitaj još
METRO Chef biskviti

METRO Chef biskvit mix: Vrhunska poslastica sa puterom i čokoladom

26.01.2025 Food

METRO Chef biskvit mix je mešavina vrhunskih biskvita sa i bez čokoladnog preliva, sa visokim udelom putera, čokolade i najfinijih sastojaka. METR...

pročitaj još
ciao pelati

Ciao paradajz pelat: Ukusi italijanskog sunca

25.01.2025 Food

Ciao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...

pročitaj još
Hygiene Pro Team

2024. godina za Hygiene Pro Team je bila dinamična i uspešna kao nijedna pre!

24.01.2025 Horeca oprema

Godina za nama bila je izuzetno dinamična i uspešna za Hygiene Pro Team. Sa ponosom izdvajamo ključne događaje koja su obeležili ovaj period, osim ...

pročitaj još
Bata Pezo

Bata Pežo je sinonim za domaća jela, toplo gostoprimstvo i autentičan doživljaj pored Dunava

23.01.2025 Restoran

Restoran Bata Pežo u novom ruhu nastavlja da privlači sve ljubitelje domaće kuhinje i autentičnog doživljaja pored Dunava. Koju vrstu ugođaja mogu ...

pročitaj još
Dositey Vodka

Dositey Vodka ima ono što mnogima nedostaje: Prestiž u čaši

21.01.2025 Drink

Dositey Vodka, prva srpska premium votka, pojavila se na policama prestižnih kafea i restorana. Termin 'premium' apsolutno karakteriše Dositey Vodk...

pročitaj još
Krilca i pivce

KRILCA I PIVCE: Pokrenite biznis IZ MERAK(A) i pretvorite ga u biznis ZA MERAK

20.01.2025 Restoran Street Food

Priča KRILCA I PIVCE počinje 2016. kada je u Nišu, bastionu roštilja, krenula da se realizuje jedna jedinstvena biznis ideja: napraviti mesto koje ...

pročitaj još
Tradicionala 2025

Tradicionalna jela ne smeju pasti u zaborav: Glasajte za najbolji restoran nacionalne kuhinje

19.01.2025 Restoran

Čitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...

pročitaj još
Tork proizvodi u prirodnoj boji

Novi Tork proizvodi u prirodnoj boji, najbolja kombinacija održivosti i kvaliteta

18.01.2025 Horeca oprema

Kvalitet ima novu boju. Sa novim proizvodima za toalete u prirodnoj boji, Tork - brend kompanije Essity, predstavlja mekane i efikasne ubruse i toa...

pročitaj još

Nebojša Glišić, Tikveš: Planiramo širenje tima i još temeljnije predstavljanje premium vina i vinske kulture

18.01.2025 Horeca oprema

U HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore o zbivanjima na domaćem tržištu od naših poslovnih partnera, vlasn...

pročitaj još
La Pista, Hotel Gorski

Chef Stevan Pejdanovski, La Pista: Zimski jelovnik inspirisan Kopaonikom i italijanskim štihom

17.01.2025 Chef Restoran

Stevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...

pročitaj još
Shankys Whip Cocktail Lifestyle - On the Rocks

Zoran Stojanović, One Sip: Potrošači prepoznaju vrhunski kvalitet naših proizvoda

17.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran, pod nazivom HoReCa 2025 anketa, odgovore koji se tiču situacije i zbivanja u domaćem ...

pročitaj još
Spices of the world zamrznuti program azijske hrane

Filip Meter, Spices of The World: Glavnu reč i dalje vodi Kikkoman!

16.01.2025 Horeca oprema

Tradicionalna HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i ...

pročitaj još
SIRO Boka Place

Nova dimenzija luksuza na Jadranu: Prvi SIRO hotel u Evropi otvara se u Crnoj Goru u maju

16.01.2025 Hoteli

Jedna od najvećih hotelskih grupacija na svetu, Kerzner International, u maju ove godine u srcu Bokokotorskog zaliva otvara svoj prvi SIRO hotel u ...

pročitaj još
⟨ 1 … 6 7 8 9 10 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Radisson red 1

Radisson RED Belgrade je treći hotel Radisson Hotel Group u Beogradu

29.11.2023 Hoteli

Smešten na samo nekoliko minuta od centra glavnog grada kao i svih istorijskih znamenitosti, Radisson RED Belgrade je prvi hotel brenda Radisson RE...

pročitaj još
1 irska kafa

Irska kafa je klasičan koktel, tako je i tretirajte!

08.02.2021 Cafe Bar

Ako se ispoštuje recept, irska kafa treba da liči na još jedno omiljeno piće Iraca - Guinness. Lepa stvar u vezi sa irskom kafom jeste to što na kr...

pročitaj još

Prepusti se trenutku uz osvežavajući ukus kajsije i jogurta

28.09.2021 Food

Novi proizvodni pogon Koncerna Bambi u Požarevcu vredan 12 miliona evra u kome će se proizvoditi plazma keks počeće da radi u septembru ove godine ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja