CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

japanske gyoza knedle
Proizvodi 18.08.2025

Za sto pun ukusa – spoj Japana i Meksika u vašoj kuhinji

Puter Fine Bistro Beograd
Restoran 17.08.2025

Puter Fine Bistro i Vladimir Popović: Autentična gastronomija i premium ketering

Silbo distribucija Dirafrost voće i Mastri Umbri kraft pivo
Proizvodi 17.08.2025

Premium zamrznuto voće i italijansko kraft pivo – dostupno uz Silbo distribuciju

michelin architecture design nagrada shebara saudijska arabija
Hotel 15.08.2025

Pet hotela u trci za prvu MICHELIN Architecture & Design nagradu

Hygiene Systems
Oprema 15.08.2025

Ledomati Electrolux i QuickFix flaster dozeri: Efikasna rešenja za ugostiteljstvo

Petar Zuljevic Executve Pastry Chef
Restoran 14.08.2025

Kako je Petar Žuljević, pastry chef, kreirao kolekciju torti Crème de la Crowne Plaza

Galleria Vik Milano, prvi hotel muzej u Milanu
Hotel 13.08.2025

Galleria Vik Milano: Hotel-muzej je prestižni koncept umetnosti i ugostiteljstva

Boro Todorovic knjiga Umetnost restoranskog poslovanja
Restoran 12.08.2025

Umetnost restoranskog poslovanja: Saveti Bora Todorovića za dugoročni uspeh

mikro-event u restoranu za popunjenost kapaciteta
Restoran 11.08.2025

Mikro-eventi: Tajno oružje restorana za privlačenje gostiju i povećanje zarade

Konfitiranje mesa u svinjskoj masti sa začinima
Restoran 08.08.2025

Konfitiranje u restoranskoj praksi: Tradicija koja štedi vreme i podiže kvalitet

Dolce & Gabbana Casa tapete Roma Company
Oprema 08.08.2025

Ekskluzivne Dolce & Gabbana Casa tapete u Roma Company

Dior Spa
Hotel 07.08.2025

Dior Spa, luksuzni wellness u vozu – nova definicija hospitality industrije

vanja puskar, kissa10
Restoran 07.08.2025

Omakase večera sa Vanjom Puškarom u KISSA10 ovog vikenda!

Bar 06.08.2025

Lacoste Café, luksuzni kafe u Monte Karlu briše granice između gastronomije i mode

Merima Allen
Menadžment 06.08.2025

Merima Allen: 18 godina karijere od Vršca do Dubaija, bez šablona i čekanja

PROFRESH Netro profesionalni neutralizator neprijatnih mirisa
Oprema 05.08.2025

PROFRESH – Profesionalna neutralizacija neprijatnih mirisa

2 d kafic lucky plate
Bar 05.08.2025

Lucky Plate, prvi 2D kafić u Beogradu kao iz stripa

Miya restoran
Restoran 04.08.2025

Restoran Miya: Mediteranski dizajn & sharing meni u Beogradu

  • 1
  • …
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CafeBar & Restoran #76

Pročitaj sve

Preporučujemo

najbolja biljna mleka za kafu
Proizvodi 18.10.2025

Najbolje biljno mleko za kafu: test pene, ukusa i teksture

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.