
Splav Corso: Nova ukusna plovidba Savom, od Srema do Orijenta
Splav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...
pročitaj jošSplav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...
pročitaj jošPlecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj jošKikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošNajtalentovaniji srpski baristi takmičili su se za titulu Najbolji srpski nacionalni barista na 3. izdanju Lavazza Barista Challenge u Srbiji. Pobe...
pročitaj jošMETRO Chef biskvit mix je mešavina vrhunskih biskvita sa i bez čokoladnog preliva, sa visokim udelom putera, čokolade i najfinijih sastojaka. METR...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...
pročitaj jošGodina za nama bila je izuzetno dinamična i uspešna za Hygiene Pro Team. Sa ponosom izdvajamo ključne događaje koja su obeležili ovaj period, osim ...
pročitaj jošRestoran Bata Pežo u novom ruhu nastavlja da privlači sve ljubitelje domaće kuhinje i autentičnog doživljaja pored Dunava. Koju vrstu ugođaja mogu ...
pročitaj jošDositey Vodka, prva srpska premium votka, pojavila se na policama prestižnih kafea i restorana. Termin 'premium' apsolutno karakteriše Dositey Vodk...
pročitaj jošPriča KRILCA I PIVCE počinje 2016. kada je u Nišu, bastionu roštilja, krenula da se realizuje jedna jedinstvena biznis ideja: napraviti mesto koje ...
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...
pročitaj jošKvalitet ima novu boju. Sa novim proizvodima za toalete u prirodnoj boji, Tork - brend kompanije Essity, predstavlja mekane i efikasne ubruse i toa...
pročitaj jošU HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore o zbivanjima na domaćem tržištu od naših poslovnih partnera, vlasn...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran, pod nazivom HoReCa 2025 anketa, odgovore koji se tiču situacije i zbivanja u domaćem ...
pročitaj jošTradicionalna HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i ...
pročitaj jošJedna od najvećih hotelskih grupacija na svetu, Kerzner International, u maju ove godine u srcu Bokokotorskog zaliva otvara svoj prvi SIRO hotel u ...
pročitaj još