CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
salon 1905, prolecni meni, amuse bouche

Salon 1905: Nezaboravno Zero Waste putovanje kroz Srbiju

04.06.2025 Restoran

Poseta fine dining restoranu Salon 1905 je raskošan doživljaj koji će vas osvojiti u svakom detalju. Smešten u zgradi Geozavoda pruža nesvakidašnji...

pročitaj još
Tork Xpress kompresovani ubrusi

Tork poručuje: Poslužite više ljudi, ređe dopunite držače

03.06.2025 Horeca oprema

Nekad je teško da u jednom danu obavite sve što ste planirali. Vremena je nekako sve manje i uvek nam nedostaje koji sat. Čišćenje oduzima dragocen...

pročitaj još
tikves vikend za hedoniste, vino i golf

Vikend za hedoniste: Golf i vino na jednom mestu

03.06.2025 Drink

Na golf terenima „Golf klub Ada“ održan je Tikveš Châteaux & Domaines II GCA Masters 2025, jedinstveni događaj ,,Golf Tournament”, koji je okup...

pročitaj još
Belgrade Cocktail Festival, cocktail fest 2025

Belgrade Cocktail Fest: Mesto gde se ukusi stapaju u doživljaj!

03.06.2025 Cafe Bar

Belgrade Cocktail Fest - vrhunski koktel spektakl! Hotel Radisson Old Mill Beograd 7. juna okupiće najbolje barmene domaće, regionalne i svetske sc...

pročitaj još
Hygiene Systems podloga, odrzavanje podnih obloga

Hygiene Systems, podloga uspeha: Održavanje podova u ugostiteljskim objektima

02.06.2025 Horeca oprema

Pravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...

pročitaj još
dzezverska doncafe

Doncafé lansirao Džezversku, novu kafu za ljubitelje rituala i trenutaka koji traju

02.06.2025 Drink

Od prvih kafana do Tik Tok-a, džezva je prešla dug put i menjala svoj izgled, ali nikad nije izašla iz mode i izgubila svoj šarm, jer sve nove i do...

pročitaj još
Debic slag pena

Debic šlag pena, pouzdan izbor profesionalaca

02.06.2025 Horeca oprema

Kada je reč o stvaranju savršenih kulinarskih dela, Debic šlag pena, pouzdan izbor profesionalaca, dokazuje da je od ključne važnosti izbor pravih ...

pročitaj još
Terme Bukurest

Case study: Terme Bukurešt, model koji spaja wellness i luksuz

01.06.2025 Hoteli

U neposrednoj blizini Bukurešta, svega deset minuta vožnje od centra grada, nalazi se jedan od najupečatljivijih primera evropskog savremenog spa b...

pročitaj još
lavazza cuba, lavazza la reserva de tiera cuba

Sinergija tradicije i inovacije: Lavazza La Reserva de Tierra Cuba

31.05.2025 Drink Horeca oprema

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! Cuba kafa je spoj bogate kubanske tradicije i inovativnog pristupa Lavazze. Kuba ima dugu istoriju proizvodnje kafe,...

pročitaj još
Vegeta u novom ruhu

Vegeta u novom ruhu na policama u Srbiji

31.05.2025 Gastro News

Vegeta, jedan od najomiljenijih brendova začina u regionu, predstavila je novi vizuelni identitet koji donosi osvežen, savremen izgled – uz isti, d...

pročitaj još
najbolji krompir pire,

Chef sa 32 Michelinove zvezdice ovako pravi krompir pire: Definitivno, najbolji!

31.05.2025 Chef

Za mnoge najbolji kuvar 20. veka, Žoel Robišon je u jednom trenutku uspeo sa svojim restoranima da prikupi čak 32 Michelinove zvezdice, a o njegovo...

pročitaj još
la lorreine pekarski proizvodi

Novo kod nas: Pekarski proizvodi La Lorraine Bakery Group

31.05.2025 Horeca oprema

La Lorraine Bakery Group je jedan od evropskih lidera na tržištu pekarskih proizvoda namenjenih maloprodaji i ugostiteljstvu. Kompanija je prepozna...

pročitaj još
Svetski dan bez duvanskog dima

Inicijativa „Ima bez dima“ apeluje na lokale širom Srbije: 31. maja bez dima

30.05.2025 Cafe Bar

I ove godine, inicijativa Ima bez dima poziva kafiće, barove i restorane širom Srbije da se pridruže obeležavanju Svetskog dana bez duvanskog dima ...

pročitaj još
Cezar salata originalni recept

Zaboravite verzije iz restorana! Ovo je jedina prava Cezar salata

30.05.2025 Food

Izvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...

pročitaj još
Hotel Moskva donosi doručak sa pogledom na Terazije

Doručak sa istorijom: Nova jutra u hotelu Moskva

29.05.2025 Hoteli Restoran

U srcu Beograda, hotel Moskva i danas čuva ritual duži od veka – doručak sa pogledom na Terazije. Mirisi sveže kafe i peciva, zvuci klavira i šarm ...

pročitaj još
Kompanija JAF deking i ploce za stolove

Za moderan eksterijer i enterijer vašeg prostora: JAF ima rešenje!

29.05.2025 Horeca oprema

Kompanija JAF donosi vrhunska rešenja za opremanje terasa, bazena i enterijera, uz maksimalnu izdržljivost i besprekoran dizajn. U ponudi su dek...

pročitaj još
kissa10, kissa10 jelovnik

KISSA10 spremna za leto! Nova pića, nov šef kuhinje i skrivena terasa u dvorištu

28.05.2025 Cafe Bar

Krajem maja, vinilska izakaja i bar KISSA10 na Dorćolu predstavlja prvo ažuriranje menija od otvaranja. U ponudi je sada još više minimalističke hr...

pročitaj još
MONIN-Blackcurrant

MONIN pire crna ribizla, za više luksuza u čaši

27.05.2025 Drink Horeca oprema

Da li vaša karta pića nudi nešto što gosti ne očekuju, ali pamte? U eri kada se sve više traže ukusi koji odskaču od proseka, crna ribizla se vraća...

pročitaj još
⟨ 1 … 7 8 9 10 11 … 136 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Uspešno je završeno IV izdanje Made in Italy u Srbiji Komore italijansko-srpskih privrednika

20.11.2022 ITALIA LA CUCINA & VINO

Povodom VII nedelje italijanske kuhinje u svetu, koja je počela 14. novembra, sa ciljem promovisanja druželjubivosti, održivosti i inovativnosti, i...

pročitaj još

Kafe zaluđenici by Julius Meinl Srbija

29.03.2021 Drink

Od domaće kafe koju smo kuvali u staroj bakinoj džezvi na šporetu na drva ili plin, sa dosta pene i posluženu u malim porculanskim šoljama uz kocki...

pročitaj još
Festival rakija Kazannova

Festival rakija, Kazannova ove subote u hotelu Sheraton u Novom Sadu

30.01.2024 Drink

Kazannova festival rakija će se održati 03. Februara 2024.godine, u Hotelu Sheraton, u Novom Sadu. Posetioci će moći da probaju preko 100 različiti...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.