CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Vinska kuća Rajić

Vinska kuća Rajić nastupa sa misijom da Bavanište vrati na vinsku mapu

15.01.2025 Drink

Vinska kuća Rajić se nalazi u Bavaništu kod Pančeva. Za mesto se vezuje podatak da se pre oko 170 godina ovde gajilo gotovo 900 ha vinove loze. Kao...

pročitaj još
Winterhalter Srbija profesionalna oprema

Aleksandra Nikolić, Winterhalter: Nudimo rešenja koja našim kupcima daju potpuno nove mogućnosti

15.01.2025 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran već tradicionalno donosi predviđanja i odgovore vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje...

pročitaj još
HoReCa anketa hygiene pro team

Bojan Golić, Hygiene Pro Team: Planiramo da postanemo još bolji, kako bismo našim kupcima pružili najbolje

14.01.2025 Horeca oprema

Tradicionalna HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran daje detaljan pregled kretanja na srpskom tržištu, kao i predviđanja i planov...

pročitaj još
Zdravko Vukovic, Fisti

Zdravko Vuković: Fisti je najbolji prijatelj HoReCa uređaja

14.01.2025 Horeca oprema

U ekskluzivnom intervjuu za B2B magazin Cafe Bar & Restoran, Zdravko Vuković, direktor kompanije Fisti, otkriva više o bitnostima BRITA filtera...

pročitaj još
Nameštaj Pesada

Đorđe Ćopović, Nameštaj Pesada: Sinonim za našu firmu je vrhunska usluga, a to će važiti i u 2025. godini

13.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran, HoReCa 2025, potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodila...

pročitaj još
Guru za sir

Xavier Thuret, guru za sireve: Jedno piće nikako ne ide uz sir, sve možete kombinovati ali to nikako

13.01.2025 Food

Xavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...

pročitaj još
METRO Cash&Carry Srbija i METRO HoReCa centra

Milica Aleksić, METRO Srbija: Ove godine obeležavamo 20 godina poslovanja u Srbiji!

12.01.2025 Horeca oprema

U HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera na...

pročitaj još
Tradicionala 2025

Izbor za najbolje restorane sa tradicionalnim srpskim jelima

12.01.2025 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Mlekara Šabac Barista mleko

Ivana Ivačković, Mlekara Šabac: Uprkos teškoćama, HoReCa sektor raste iz dana u dan

11.01.2025 Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran donosi predviđanja i odgovore naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera ...

pročitaj još
Monin Spiced Red Berries

Zimska čarolija u čaši: Monin Spiced Red Berries sirup za najlepše koktele

11.01.2025 Drink Horeca oprema

Praznična atmosfera donosi radost, toplinu i trenutke koje delimo sa voljenima. Uz Monin Spiced Red Berries sirup, svaki napitak postaje deo te čar...

pročitaj još
Mesara Morava

Branko Mijajlović, Mesara Morava: Nastavlja se trend opadanja platežne moći građana

10.01.2025 Food Horeca oprema

HoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...

pročitaj još
Mionetto Proseco

Priča o šarmu penušavog vina. Mionetto… više od Prosecca!

10.01.2025 Drink Gastro News

Born in Italy, shared everywhere. Možete biti u Rimu, Beogradu, Londonu, Berlinu, Njujorku ili Valdobijadeneu. Odmah iza ugla vašeg doma ili kil...

pročitaj još
Koce Ivanovski, Tikveš

Koce Ivanovski, Tikveš: Strast i nauka kreiraju uspeh

10.01.2025 Drink Horeca oprema

Vinarija Tikveš, osnovana 1885. godine sa vekovnom tradicijom, prerasla je u sistem Tikveš Châteaux & Domaines i danas se sastoji od nekoliko v...

pročitaj još
Meiko HoReCa 2025

Dejan Jovanović: Meiko ima napredna tehnološka rešenja, što utiče na poboljšanje ekonomičnosti

09.01.2025 Horeca oprema

U HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera na...

pročitaj još
tabasco

Tabasco: Recepti za 5 vatrenih koktela

09.01.2025 Cafe Bar Drink

Tabasco sosovi svojim aromama koktelima daju specifičnu pikantnost i dubinu ukusa. Tabasco sos je ključni sastojak mnogih koktela, poput Bloody Mar...

pročitaj još
M&L International

Lazar Radulović, M&L International: Naša HoReCa linija kombinuje najkvalitetnije meso i sous vide tehniku

08.01.2025 Horeca oprema

U tradicionalnoj HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran donosimo odgovore na krucijalna pitanja vezana za situaciju u domaćem HoRe...

pročitaj još
Fleur de Sel restoran Atelje vina Sapat

Atelje vina Šapat: Kuća vrhunskog vina i gastronomije

08.01.2025 Restoran

U istinskoj lepoti prirode kod Novog Slankamena, uz obalu Dunava, smešten je Atelje vina Šapat, koji nudi jedinstvenu kombinaciju najkvalitetnijeg ...

pročitaj još
izbor za najbolje restorane sa domacim jelima

Tradicionala 2025: Izbor našeg magazina za najbolje restorane sa tradicionalnim jelima

07.01.2025 Restoran

Čitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...

pročitaj još
⟨ 1 … 7 8 9 10 11 … 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Pescatore 21

Kako Nikola Nikoletić uparuje hranu i koktele u njujorškom vinskom baru Peskatoreu!

16.02.2021 Cafe Bar

Iako se radi o tradicionalnom vinskom baru, Peskatore je za poslednjih nekoliko godina, krupnim koracima došao do koktel programa i selekcije pića ...

pročitaj još
Dragoljub Radojičić:

Dragoljub Radojičić: „Formula za uspeh Atlantic grupe je u domaćinskom pristupu“

03.08.2023 Drink

„HoReCa je odnos, učenje, upornost , predanost i pre svega emocija prema poslu koji radimo, prema ljudima sa kojima radimo, ali i onim ljudima sa k...

pročitaj još

Svetski dan Vranca proslavljen je online sa mnogo posetilaca iz celog sveta

05.10.2020 Horeca oprema

U organizaciji Udruženja „Vina Makedonije“, danas se po drugi put obeležava Svetski dan Vranca, u saradnji sa proizvođačima ove sorte iz Makedonije...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja