CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Michel Husser u restoranu La Pista

Njegov restoran 88 godina nosi Michelinovu zvezdicu, a Michel Husser sada kuva u Gorski Hotel & Spa na Kopaoniku

19.02.2025 Gastro News

Michel Husser, čuveni francuski kuvar, nosilac Michelin zvezdice i vlasnik restorana Le Cerf u francuskoj pokrajini Alzas, stiže na Kopaonik 1. mar...

pročitaj još
Srpska kuhinja među najboljima na svetu

Srbija na petnaestom mestu među 100 Najboljih kuhinja na svetu!

18.02.2025 Food

Popularna stranica za gastronomiju, TasteAtlas je objavila tradicionalnu godišnju listu najboljih kuhinja i jela sveta. Lista je, kako navode na st...

pročitaj još
pravilno držanje čaše za vino, kako se pravilno drži čaša za vino

Kako se pravilno drži čaša za vino? Ovaj mini vodič daje odgovor

17.02.2025 Drink

U svetu ugostiteljstva i poslovanja sa hranom i pićem, naročito vinom, poznavanje pravilne tehnike držanja čaše za vino nije samo stvar estetikete,...

pročitaj još
srbija travelers choice

Top 10 Srbija Traveler’s Choice, prema recenzijama i ocenama korisnika

16.02.2025 Food Restoran

Traveler's Choice nagrade su vrlo cenjene u turističkoj industriji, jer predstavljaju odraz mišljenja stvarnih putnika, a ne samo profesionalnih kr...

pročitaj još
Svetozar Janevski prima nagradu

Za Svetozara Janevskog, na praznik vinogradara i vinara, iz Italije stiglo visoko odlikovanje

14.02.2025 Drink Gastro News

U okviru ovogodišnje proslave Svetog Trifuna – praznika vinogradara i vinara, ambasador Italije, Njegova ekselencija Paolo Palminteri, uručio je pr...

pročitaj još
21 grams dubai Stasa Toncev

21grams Urban Balkan Bistro Staše Tončev među najboljim restoranima u Dubaiju

14.02.2025 Restoran

21grams - Urban Balkan Bistro se našao među 50 najboljih restorana kojim je predstavljena gastronomska scena Dubaija... Dubai Restaurant Week 2024 ...

pročitaj još
20. HoReCa sajam Winterhalter

Winterhalter na 20. HoReCa Sajmu Ugostiteljske Opreme: Čekaju vas besplatne ulaznice!

13.02.2025 Horeca oprema

Kompanija Winterhalter - specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će poset...

pročitaj još
kako se pravi jelovnik meni

Dobar meni vodi goste ka najboljim opcijama: Za njih i za vas!

12.02.2025 Horeca oprema Restoran

Dobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...

pročitaj još
Marger restoran Niš

I Stevan Sremac je sedeo pod lipom niške kafane Marger, koja sada ponovo radi

10.02.2025 Restoran

Niš je bogatiji za još jedan, dobro poznati, ugostiteljski objekat. Naime, nakon nekoliko godina pauze usled pandemije korona virusa, ponovo radi š...

pročitaj još
Sofija Vujasinović Per Se

Pastry sous chef restorana Per Se, Sofija Vujasinović: Nikada ne znaš sve, normalno je praviti greške, pa ih ispravljati

09.02.2025 Chef

Sofija Vujasinović, pastry sous chef njujorškog restorana Per Se, otkriva kako se oseća kao prva Srpkinja koja ima važnu ulogu u jednom restoranu s...

pročitaj još

Kvarner je Evropska regija gastronomije za 2026. i jedna od najatraktivnijih destinacija

08.02.2025 Hoteli

Kvarner se Beogradu predstavio kao destinacija izuzetnih prirodnih lepota, bogate istorijsko-kulturne baštine i uslova za zdravstveni turizam, ali ...

pročitaj još

Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?

06.02.2025 Restoran

Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...

pročitaj još
Kako se pravi sos, beli sos, puter sos, emulzija

Chef Kristijan Marenić objašnjava: Kako se pravi Beurre Monté

05.02.2025 Chef Food

Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...

pročitaj još
Pekarijada 2025

Prijavljivanje za „Pekarijadu 2025“ je počelo, i trajaće do kraja februara!

04.02.2025 Gastro News

Kompanija Lesaffre Srbija sa ponosom najavljuje početak prijava za petu „Pekarijadu“, nacionalno takmičenje koje okuplja najbolje pekare iz cele Sr...

pročitaj još
Top 10 Najbolja svetska vina 2024

Top 10 Najbolja svetska vina za 2024. godinu

03.02.2025 Drink

Jedan od najpriznatijih svetskih ocenjivača vina Džejms Sakling je na vrh svoje liste Top 100 World Wines 2024 stavio Bertani Amarone della Valpoli...

pročitaj još
Supertramp bar Belgrade

Za provod bez foliranja! Pravac Supertramp Bar Belgrade

02.02.2025 Cafe Bar

Aleksander Boltjan, zaljubljenik u motore, burgere, pivo i rokenrol, podario nam je Supertramp Bar Belgrade za oslobođenje od stega komformizma i p...

pročitaj još
Vandemoortele

Vandemoortele, ukus koji se pamti!

02.02.2025 Food Horeca oprema

Kompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...

pročitaj još

METRO – gastro partner Food Vision 2024

01.02.2025 Horeca oprema

METRO je i ove godine bio Gastro partner Food Vision gastro manifestacije, u okviru Wine Vision by Open Balkan. Tokom tri dana, koliko je trajao sa...

pročitaj još
⟨ 1 … 7 8 9 10 11 … 128 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Good Food & Wine festival: Okuplja 100 izlagača iz regiona

Good Food & Wine festival okuplja 100 izlagača iz regiona

15.06.2023 Food

Good Food & Wine festival pod sloganom "Mesto dobrih ukusa" održava se u Beogradu 1. jula i okuplja oko 100 izlagača iz Srbije i regiona. Ne pr...

pročitaj još
Whiskey Fair naslovna

Whisky Fair otvoren u Beogradu

14.03.2025 Drink

Šesti po redu Whisky Fair ponovo je oduševio sve ljubitelje viskija, koktela i dobre zabave! U organizaciji Agencije MPG, prvi dan prestižnog festi...

pročitaj još
1 Šamar rakija

Milovanje u Savamaloj! Šamar za celu ekipu!

04.05.2022 Drink

Te večeri se osetilo nešto što se do sada nigde nije moglo videti i oseti, neverovatan spoj tradicionalnog i modernog je bio svuda oko nas. I da, t...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja