
Branko Vučković: „Budućnost je u jačanju premiumizacije i građenju koktel kulture“
Čuveni italijanski brend Caffè Vergnano koji je ove godine proslavio 140 godina postojanja odnedavno je dostupan i na tržištu Srbije, i to zahvalju...
pročitaj jošAndrea Grujić je u svet bartendinga ušla tokom studija u Americi radi dopune budžeta. Počela je kao konobarica, da bi ubrzo dostigla poziciju bar menadžera u njujorškom baru “Highwater”.
Predstavljamo vam njen koktel koji predstavlja spin koktela “Casanova”, a za njega je upotrebila sledeće sastojke:
* 1.5 oz Martell Cognac
* 0.25 oz Campari
* 0.5 oz Honey cayenne ginger syrup
* 0.5 oz Serbian Pear Brandy
A kako se pravi pogledajte u videu.
Trend otvaranja kafetarija je i dalje više nego prisutan. Srećom, većina ih ima odličnu ponudu kafe, baš kao i Wekker, kafeterija koja se nalazi na...
pročitaj jošBruschetta u Novom Sadu je mali objekat, u koji je uloženo puno mašte, ali i hrabrosti. Ipak, isplatilo se jer su Novosađani prepoznali koncept, id...
pročitaj jošIstorija opuštenog i zabavnog načina ispijanja pića i ručavanja u Japanu seže više od 250 godina unazad. Međutim, rani koreni izakaje povezani su s...
pročitaj još