
Branko Vučković: „Budućnost je u jačanju premiumizacije i građenju koktel kulture“
Čuveni italijanski brend Caffè Vergnano koji je ove godine proslavio 140 godina postojanja odnedavno je dostupan i na tržištu Srbije, i to zahvalju...
pročitaj jošAndrea Grujić je u svet bartendinga ušla tokom studija u Americi radi dopune budžeta. Počela je kao konobarica, da bi ubrzo dostigla poziciju bar menadžera u njujorškom baru “Highwater”.
Predstavljamo vam njen koktel koji predstavlja spin koktela “Casanova”, a za njega je upotrebila sledeće sastojke:
* 1.5 oz Martell Cognac
* 0.25 oz Campari
* 0.5 oz Honey cayenne ginger syrup
* 0.5 oz Serbian Pear Brandy
A kako se pravi pogledajte u videu.
Mlad i vrlo popularan koncept ponude kako inostranih tako i domaćih lokala jeste brunch. Nekada rezervisan samo za hotelske restorane, brunch je pa...
pročitaj jošI ove godine, inicijativa Ima bez dima poziva kafiće, barove i restorane širom Srbije da se pridruže obeležavanju Svetskog dana bez duvanskog dima ...
pročitaj jošZamislite hladan cappuccino koji donosi svežinu tajgi sa mekanim mochijem koji savršeno dodaje toplinu Srbije. Ovaj combo i još mnogo toga zanimlji...
pročitaj još