
Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie
Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj jošDanilo Dača Božović, jedan od naših najuspešnijih barmena u svetu i vlasnik Swizzle Rum Bar & Drinkery iz Majamija, božićne i novogodišnje praznike provodi u Argentini.
Ni na odmoru nije zaboravio na nas i na sve prijatelje i naše čitaoce u Srbiji. Uz šampanjac od 100% pino noara je nazdravio za Novu godinu.
Praznik posvećen zahvalnosti okeanu, koji je čak i državni, u Japanu se proslavlja svakog 21. juna. Tog dana porodice odlaze na plaže, a akvarijumi...
pročitaj jošZa sve one koji žude za putovanjima i odmorom upravo sada, beogradska vinilna izakaya i koktel bar KISSA10 tokom jula organizuje teleportaciju na r...
pročitaj jošPrvo međunarodno gostovanje kineskog restorana i bara Ming Dynasty Food održaće se u beogradskom koktel baru Ćilim. U subotu, 19. jula, ulice Beogr...
pročitaj još