Top 5 ekscentričnih vrsta džina! Od mravljeg, čokoladnog, do džina od tartufa
Industrija craft džinova doživljava pravi bum i raste brže pre nekoliko godina kada je sve počelo. Džin nije komplikovano piće za proizvesti i razl...
pročitaj jošVeć u nazivu ovog novootvorenog koktel-bara prepoznaje se baština pirotskoj kraja, koja se za svoje mesto izborila i na listi UNESCO svetske baštine.
View this post on Instagram
No, Ćilim o kome mi pričamo je odnedavno obavezna beogradska stanica svih ljubitelja koktela. Uostalom, Ćilim wine & cocktails bar je mesto koje se ponosi ponudom autentičnih koktela i odabranim vinima najboljih lokalnih i evropskih vinara.
VRHUNSKI MERLO – Pétrus, legendarna berba 1961.
Ćilim bar neretko doživljavaju i mestom iznad/ispred vremena jer unutrašnje uređenje upravo to i budi u posetiocima.
Metalni elementi, beton, neonska rasveta i ćilim – možda čudno ali ništa manje od činjenice da smo svi satkani od istih elemenata, sa naročitim osvrtom na baštinu ovih prostora.
Po ulasku u Ćilim bar odlučili smo se za eksperiment, i to Kiwi Experiment – koktel koji sadrži džin, kašasu, kivi i ananas. Primetno ljubazno osoblje je, sa naročitom pažnjom, ženskom delu društva preporučilo da uživanje u prijatnom ambijentu Ćilim bara nastave uz neko od vina iz prolećne Pét-Nat selekcije. Što je ulepšalo nastavak večeri.
ĆILIM bar
Kapetan Mišina 5, Beograd
Tel. +381 66 806 6808
Radno vreme: 17:00-00:00, petak – subota 17.00-01.00
IG @cilim.bar
Tabasco sosovi svojim aromama koktelima daju specifičnu pikantnost i dubinu ukusa. Tabasco sos je ključni sastojak mnogih koktela, poput Bloody Mar...
pročitaj još