
Mikk Parre je najbolji somelijer Evrope, Afrike i Bliskog istoka za 2024. godinu
Estonski somelijer Mikk Parre je pobednik takmičenja ASI Best Sommelier of Europe, Africa & Middle East. Drugo mesto je osvojila francuska takm...
pročitaj jošNa levoj obali Dunava otvoren je prvi vinski bar. Dovoljno daleko od glavnog puta, kako bi se posetioci sklonili od saobraćajne buke i gužve, a opet – dovoljno blizu za lak i brz dolazak.
Enterijer čini zanimljiv, skladan spoj retro i modernih elemenata, koji pružaju posebnu toplinu. Bar poseduje i baštu na dva nivoa i idealan je za ispijanje jutarnje kafe uz prelistavanje novina, za „punjenje baterija” uz ceđeno voće, pivo posle napornog radnog dana ili degustaciju vina, koktela ili žestine.
Za pasionirane uživaoce vina ili one koji vina tek upoznaju, na raspolaganju je i somelijer, koji im uvek može dati svoju preporuku, savet ili porazgovarati sa gostima o određenoj etiketi. Preko 200 etiketa domaćih i inostranih vina izloženo je na unikatan način, kao i veliki broj destilata s akcentom na rakije iz manjih destilerija. U ponudi su i hladni zalogaji za kompletan ugođaj. Bar nudi mogućnost isporuke vina.
Prekoputa.Wine.Bar
Adresa: Partizanski blok, Ulica 3, br 18, Krnjača
Telefon: 069/22-801-22
Radno vreme: od 8 h do ponoći, nedeljom ne radi
E-mail: [email protected]
Istorija opuštenog i zabavnog načina ispijanja pića i ručavanja u Japanu seže više od 250 godina unazad. Međutim, rani koreni izakaje povezani su s...
pročitaj jošOve godine KISSA10 i SLOJ zajedno proslavljaju Uskrs: u nedelju, 20. aprila, na adresi Dobračina 29A održaće se prvi zajednički branč obe ekipe, uz...
pročitaj jošPrvi Rakia bar ponikao je u Dobračinoj ulici br. 5, u samom centru Beograda, i to tada započinje prava rakijska avantura. - Rakia Bar postao je ...
pročitaj još