
Bartender Zoran Budimirović priprema: Brankoni, koktel sa rakijom
Čitaocima magazina CafeBar & Restoran bartender Zoran Budimirović poklanja recept sjajno izbalansiranog koktela Brankoni, čiji ključni sastojak...
pročitaj jošPrunus je koktel koji je napravljen od šljivove prepečenice sa namerom da se podigne kultura ispijanja rakije i samih koktela na bazi voćnih rakija
Praznik posvećen zahvalnosti okeanu, koji je čak i državni, u Japanu se proslavlja svakog 21. juna. Tog dana porodice odlaze na plaže, a akvarijumi...
pročitaj jošBrend Lacoste napravio je novi iskorak u svetu ugostiteljstva otvaranjem Le Café Lacoste u Monaku u prestižnom hotelu Le Méridien Beach Plaza. Ovaj...
pročitaj jošDok miris sveže pripremljene kafe svakodnevno ispunjava kafiće širom regiona, a baristi stvaraju male umetničke radove u svakoj šoljici, iza kulisa...
pročitaj još