Radomir Raša Vlačić: Velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija i sporog jagnjeta
Radomir Raša Vlačić je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. Posle mnogo truda i rada postao je prepoznatljiv po sad već čuvenoj ...
pročitaj jošRadomir Raša Vlačić, velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija, sporog jagnjeta i čega sve još ne, opet je oduševio Beograđane.
Osmislio je „Rašino veče Slow Food“-a i gosti su fenomenalno odreagovali.
Koncept koji se sastoji od šest gangova, šest pravih umetničkih dela svake srede poseti više od 70 ljudi. Da nije korone, poseta bi bila daleko veća jer se za svako mesto traži karta više. I tako je od septembra meseca svake srede.
Pogledajte kako izgledaju zadovoljni gosti, a kako Raša i njegova ekipa u akciji.
Inače, Raša je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. S obzirom kako engleskom šefu, u poslednje vreme, ne cvetaju ruže u restoranskom biznisu, možda bi Džejmi mogao da krene ispočetka. Ko zna, možda tada dobije nadimak engleski Raša.
View this post on Instagram
Restoran Tchaikovsky, nekada Kafana Moskva, mesto prepuno živopisnih priča, koraka znamenitih ličnosti i stvaralaštva, nalazi se u samom srcu Beogr...
pročitaj jošMolekularni momenat je temelj promišljanja u novom restoranu Delirium Silence. Bez obzira što je ovaj koncept u Srbiji prilično neistražen, chef Vl...
pročitaj jošMladi chef Nikola Šorak je na Međunarodnom takmičenju San Pellegrino Young Chef ostvario istorijski uspeh za Srbiju osvojivši nagradu Food for Thou...
pročitaj još