Bronzana medalja na svetskom takmičenju za mlade šefove Srbije
Mladi šefovi, predstavnici Junior Chefs Cluba Srbije, osvojili su bronzanu medalju na najvećem svetskom kulinarskom takmičenju Villeroy & Boch ...
pročitaj jošKoliko vam vredi savršeno pripremljen obrok? A da li ste se zapitali kolika je zasluga kuvara za to?
Upravo zbog toga, a i kako bi podržali mlade kuvare na putu razvoja svoje profesionalne karijere, kompanija za profesionalnu regrutaciju kandidata Feron, raspisala je konkurs za najboljeg Feron mladog kuvara. Na konkurs se mogu prijaviti svi oni koji vole da kuvaju, imaju manje od 27 godina, imaju odgovarajuće kuvarsko iskustvo, ili su učenici ili studentni kulinarstva. 1000 evra im nikada nisu bili bliži.
Ukoliko želite da se prijavite na FERON CHEF takmičenje potrebno je da:
– Napravite video prijavu na engleskom jeziku u kojoj pripremate i prezentujete odredjeni kuvarski recept.
– Pripremite CV sa podacima o skolovanju i radnom iskustvu.
– Popunite prijavni formular.
Samo kompletne prijave će se uzimati u obzir, a takmičenje se sastoji iz tri kruga.
I krug – eliminacioni krug. Predstavnici agencije Feron će bodovati pristigle prijave.
II krug – ekspertska procena. 8 istaknutih pojedinaca i predstavnika kompanija ocenjuju 20 kandidata.
III krug – finale. 8 istaknutih pojedinaca i predstavnika kompanija ocenjuju 6 kandidata (5 kandida pobednika 2 kruga i 1 kandidata koji je imao najvise glasova publike u trenutku preseka).
Kompanija Feron je tokom svog desetogodisnjeg iskustva posredovanja u zapošljavanju zaposlila veliki broj kuvara za rad u inostranim rečnim i okeanskim kompanijama, hotelima i restoranima, a sve češći su i upiti domaćih restorana i hotela za ovom vrstom usluge.
Prijave kuvara ocenjivaće osam renomiranih kuvara, predstavnika domaćih i stranih kompanija pa pored vredne novčane nagrade mladi kuvari će imati šansu da budu primećeni od strane nekih od najrenomiranijih poslodavaca u ovoj oblasti.
Više informacija na linku OVDE.
Jasmina Vukašinović je u jednom trenutku rešila da izađe iz zone komfora i hrabro se upusti u avanturu zvanu restoran Jasmin a Maslina. Jasmina Vuk...
pročitaj jošIndustrijalizacija proizvodnje hrane dovela je do situacije u kojoj je inovacija često ograničena na menje varijacije na već postojeće teme. U d...
pročitaj jošChef Aleksandar Kerekeš se nakon Beograda zaputio na jedno od najlepših ostrva u Jadranskom moru. Kao i svaki profesionalac obišao je svaki kamen n...
pročitaj još