
Restoran Dragoljub: Za novi život kafane!
Svaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošTim Visoke Hotelijerske škole je na internacionalnom takmičenju “The International Culinary Competition of Southern Europe” u Solunu ostvario nezapamćen uspeh.
Srpski tim mladih kuvara je na takmičenju, koje se od 17. do 20. februara održalo u Solunu, ostvario sjajan rezultat osvojivši ukupno 23 medalje i to 4 zlatne 10 srebrnih i 9 bronzanih.
Naš tim su činili Matea Taubner, Aleksa Gošić, Nikola Pavlović, Aleksa Stanojević, Lazar Josimović, Stefan Ignjatović, Stefan Terek i Jovan Kravljanac. Stručni tim su čini nastavnici veština Miloš Ćirić i Mladen Pršić.
Svoj doprinos su dali Urbani Farmeri koji su obezbedili vrhunsko mikrobilje, Gastronaut Srbija na čijim tanjirima su naši takmičari svoja jela i Ecogrill Electric Grill koji je donirao roštilj našoj ekipi,
Ponosni na naše mlade kulinarske snage, od srca im čestitamo!
Svaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošChef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...
pročitaj jošRodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...
pročitaj još