
Salt Bae gostima prodaje ostatke vina s drugih stolova u restoranu?!
Još jedan loš period za tursku gastronomsku senzaciju. Nusret Gokče, poznatiji pod umetničkim imenom Salt Bae je ponovo na udaru zaposlenih. Proda...
pročitaj jošRestoran u vlasništvu internet senzacije Nusreta Gokčea poznatog pod pseudonimom Salt Bae rangiran je među najgorim u Londonu, zauzevši poziciju broj 17.418 uz niz kritika posetilaca koji smatraju da hrana ne zavređuje paprene cene.
Devet meseci nakon što je otvorio svoja vrata u Najtsbridžu u Londonu, restoran je zauzeo 17.418. mesto od ukupno 17.488 restorana u Londonu, s prosečnom ocenom od dve zvezdice. Takođe je do danas dobio ukupno 73 „užasne“ ocene posetilaca, zajedno sa 9 ocena koje ga karakterišu kao „lošeg“, 5 je bilo „prosečno“, 3 „vrlo dobro“ i 28 „odličnih“ ocena.
View this post on Instagram
Restoran je zauzeo i 265. mesto od ukupno 265 restorana tog tipa u britanskoj prestonici. Jedna recenzija razočaranog gosta na Tripadvisoru ističe da „iako je očigledni specijalitet meso – ono je suvo, suvo, suvo“, dok se u drugoj recenziji navodi: „Očigledno da Salt Bae štedi na soli – kao i na svakoj drugoj vrsti ukusa“.
U restoranskoj industriji ime Chef Grant Achatz odavno je sinonim za inovaciju i stratešku hrabrost. Njegov restoran Alinea u Čikagu ne samo da je ...
pročitaj jošChef Nikola Tanić iz hotela Hyatt vodi nas kroz jedan takav dan: bez filtera, bez “šminkanja”, onako kako zaista izgleda profesionalna kuhinja iza ...
pročitaj jošTermin "od njuške do repa" je nastao krajem devedesetih godina, a prvi ga je upotrebio chef Fergus Henderson, koji je u istoimenoj knjizi propagira...
pročitaj još