Salt Bae gostima prodaje ostatke vina s drugih stolova u restoranu?!
Još jedan loš period za tursku gastronomsku senzaciju. Nusret Gokče, poznatiji pod umetničkim imenom Salt Bae je ponovo na udaru zaposlenih. Proda...
pročitaj jošRestoran u vlasništvu internet senzacije Nusreta Gokčea poznatog pod pseudonimom Salt Bae rangiran je među najgorim u Londonu, zauzevši poziciju broj 17.418 uz niz kritika posetilaca koji smatraju da hrana ne zavređuje paprene cene.
Devet meseci nakon što je otvorio svoja vrata u Najtsbridžu u Londonu, restoran je zauzeo 17.418. mesto od ukupno 17.488 restorana u Londonu, s prosečnom ocenom od dve zvezdice. Takođe je do danas dobio ukupno 73 „užasne“ ocene posetilaca, zajedno sa 9 ocena koje ga karakterišu kao „lošeg“, 5 je bilo „prosečno“, 3 „vrlo dobro“ i 28 „odličnih“ ocena.
View this post on Instagram
Restoran je zauzeo i 265. mesto od ukupno 265 restorana tog tipa u britanskoj prestonici. Jedna recenzija razočaranog gosta na Tripadvisoru ističe da „iako je očigledni specijalitet meso – ono je suvo, suvo, suvo“, dok se u drugoj recenziji navodi: „Očigledno da Salt Bae štedi na soli – kao i na svakoj drugoj vrsti ukusa“.
U septembru 2022. godine Zemun je postao bogatiji za nesvakidašnji gastronomski eksperiment. Tri chefa, tri musketara, Nikola Rosić, Nenad Atanasko...
pročitaj jošNikola Šorak, jedan od najtalentovanijih kuvara koje Srbija trenutno ima, priprema se ovih dana za Međunarodno takmičenje San Pellegrino Young Chef...
pročitaj jošČuveni chef Alain Ducasse objašnjava kada je zamalo dao otkaz, zašto je veganska hrana budućnost, govori o rekordnim Michelinovim zvezdicama i zaš...
pročitaj još