
Dejan Živkoski: Naša vina imaju odličnu budućnost!
Dejan Živkoski Deža, jedan od osnivača i aktuelni predsednik Udruženja somelijera Srbije svojom knjigom Wine Школа želi da uzdigne vinsku kulturu n...
pročitaj jošBelo vino od crvenog grožđa, napravljeno laganim i pažljivim ceđenjem crvenog grožđa. Dobijena šira je ostavljena da fermentiše i dobili smo nesvakidašnje vino na našim prostorima. Nova berba na tržištu će se pojaviti početkom marta 2021. godine.
Bartending scena u Srbiji i regionu poslednjih godina beleži primetan rast – ne samo u pogledu broja barova i koktela na menijima, već i u načinu n...
pročitaj jošU Vinariji Čoka, vinska priča se piše više od 120 godina, pažljivo se gradi, budi emocije i otkriva identitet brendova koji su mnogima sinonim za p...
pročitaj jošTrening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...
pročitaj još