
Pfanner voćni sokovi, ovog puta u limenkama
Pfanner, autrijski brend vrhunskih sokova, je već dugi niz godina prisutan na tržištu Srbije. Pfanner novi ukusi savršeni za HoReCa sektor Pfann...
pročitaj jošOve godine, pored vodećih Italijanskih brendova, porodici Mayrex se pridružio i austrijski brend Pfanner. Sokovi napravljeni sa velikom pažnom prilikom samog izbora, prerade i flaširanja voća, a tokom više od 160 godina uz inovacije, razvoj i kontinuirano usavršavanje, Pfanner je stekao poverenje miliona potrošača.
1856. godine Max Hermann Pfanner kupio je restoran „Gasthof Hirschen“ u Lauterachu i osnovao malu pivovaru. Njegov unuk Hermann Pfanner je šezdesetak godina kasnije preuzeo i proširio posao prodajom raznih poljoprivrednih proizvoda kao i vina i žestokih pića.
Od 1933. godine Pfanner počinje da proizvodi i voćne sokove, a nakon što je Hermann Pfanner umro, njegova supruga Ferdinanda i njihova deca nastavili su posao. Zbog promišljene poslovne prakse i tehničkih inovacija uspeli su preneti kompaniju na sledeću generaciju koja je akcenat stavila na voćne sokove, pa su proširili poslovanje na međunarodnom nivou. Pre dvadeset godina kompanija je napravila grandioznu fabriku u Hamburgu da bi se pokrilo rastuće nemačko tržište i tržište zemalja Beneluksa. Pfanner je i dalje porodična firma, a i nove generacije planiraju da tako i ostane.
„Pfanner označava porodicu, kompaniju, brend i filozofiju: Dati sve od sebe da proizvodimo visokokvalitetne proizvode koristeći darove prirode“, reči su naših partnera, a mi vam predstavljamo 7 ukusa: Ananas-Kokos, Brusnica, Jagoda, Pomorandža, Multivitamin, A+C+E Multivitamin, Breskva i to u pakovanjima od 1L i 2L.
Na golf terenima „Golf klub Ada“ održan je Tikveš Châteaux & Domaines II GCA Masters 2025, jedinstveni događaj ,,Golf Tournament”, koji je okup...
pročitaj jošDa li vaša karta pića nudi nešto što gosti ne očekuju, ali pamte? U eri kada se sve više traže ukusi koji odskaču od proseka, crna ribizla se vraća...
pročitaj jošHEINEKEN ti je „zaključao“ auto – nemoguće?! E, moguće – upravo to se desilo posetiocima Gastrošora ovoga vikenda, i ono što je još zanimljivije: s...
pročitaj još