Nikola Mandić, Barcaffè Espresso: Kafi uvek treba posebna pažnja
HoReCa 2025 anketa prikazuje detaljna kretanja na srpskom tržištu, kao i predviđanja i planove u sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva. U okviru o...
pročitaj jošZa sve ljubitelje dobre hrane i pića, Zemunski kej će biti pravo mesto susreta u okviru Street food festivala, a na radost svih onih koji ručak završavaju omiljenom šoljicom kafe, Barcaffè espresso biće deo ovog gastronomskog iskustva! Svi posetioci ovog festivala imaće priliku da uživaju u neodoljivim ukusima Barcaffè espresso Maesoso i Barcaffè espresso Fantasia od 22. do 25. septembra.
Uz besplatnu degustaciju, svi koji posete Barcaffè espresso štand dobiće i poklon – višekratne „on the go“ čaše za dodatno uživanje u najdražem napitku, kao i priveske. Kafa će se služiti tokom sva četiri dana festivala (od 22. do 25. septembra), od 14 do 20 časova. Specijalni gost ovog štanda, u petak 23. septembra biće Prljavi inspektor Blaža, koji će se zajedno Arigom Sakijem, kolegom iz benda, oprobati u ulozi bariste. Na taj način, svi oni koji dođu do istog, dobiće priliku da se uvere u veštine pravljenja savršenog espresa posluženog od strane poznatih muzičara, u periodu od 14 do 16 časova. Zaljubljenici u italijansku, meksičku i japansku kuhinju, kao i kubanske specijalitete će dobiti mogućnost da tokom festivalskih dana uživaju u ovom jedinstvenom gastro putovanju, na kom će se predstaviti 25 učesnika. A za dobru kafu posle ručka, i ovog puta pobrinuo se Barcaffè espresso.
Barcaffè je brend sa tradicijom dugom 50 godina, posvećen odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espresso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu. Dodatnu potvrdu vrhunskog kvaliteta dokazuje osvajanje 13 zlatnih medalja na Međunarodnom takmičenju u degustaciji kafe (International Coffee Tasting), poslednju je osvojio prošle godine Barcaffè espresso India Single Origin. Takmičenjima poput ovog, Barcaffè želi da pokaže svoju ljubav, posvećenost i strast prema kafi, ujedno gradeći imidž eksperta u sferi espressa i pružajući priliku svim zainteresovanim baristima da i dalje napreduju i nadograđuju sebe u ovoj veoma popularnoj profesiji.
Tabasco sosovi svojim aromama koktelima daju specifičnu pikantnost i dubinu ukusa. Tabasco sos je ključni sastojak mnogih koktela, poput Bloody Mar...
pročitaj jošVečno pitanje je kako je moguće da pića od žitarica, agave, šećerne trske, pa i krompira, budu po popularnosti ispred destilata koji nastaje od voć...
pročitaj jošNovogodišnji praznici donose posebnu čaroliju, a ništa ne oličava slavlje bolje od boce šampanjca ili kvalitetnog penušavog vina. Osim što simboliz...
pročitaj još