
Tabasco recepti sa roštilja: Ukus koji pali, ali prija
Kada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošFilip Meter, General Manager Spices of the World doo, se u tradicionalnoj prednovogodišnjoj anketi osvrnuo na situaciju u našem HoReCa sektoru i na početku razgovora je izrazio zadovoljstvo što se situacija znatno popravila.
„Svedoci smo ozbiljnog uzdizanja, kako nacionalne, tako i internacionalne hrane. Streetfood je doživeo ozbiljan procvat u kvalitetu, a Srbija ne zaostaje u tom pogledu. Savetujemo vlasnicima objekata da istraju u svojim idejama i da za svoje poslovne partnere biraju isključivo proverene i transparentne kompanije kao što je naša!“
View this post on Instagram
Spices of the World doo je kompanija koja je dugogodišnji partner u HoReCa i retail industriji. Kako sami kažu cilj im je da svim potencijalnim konzumentima, kuvarima, vlasnicima ugostiteljskih objekata i drugima u Srbiji, upotpune bogatstvo domaće kuhinje širokom lepezom ukusa, mirisa, začina i drugog sa raznih kontinenata: Evrope, Azije, Latinske Amerike, Severne Amerike.
Upitali smo gospodina Metera koji bi proizvod iz njihove palete naveo kao najuspešniji.
„Uvek moramo da naglasimo uspehe koje beležimo sa našim najpoznatijim brendovima: Kikkoman i Tabasco. Novine su Kikkoman Ulje od 100% pečenog susama i Tabasco Srirača koja i u HoReCa i Retail sektoru beleži ozbiljan rast u prodaji. Proizvodi kao što su hrskavi luk, Panko prezle, Kewpie majonez i paleta Exotic Food proizvoda već su ustaljeni u našoj prodaji“, otkriva naš sagovornik, a o planovima za narednu godinu kaže:
„U naše novoizgrađene hladnjače, već u decembru stiže asortiman koji smo i mi sami dugo čekali. Belgrader sir, Gyoze svih vrsta, Tobiko, Masago, Surimi, Bao Buns, Ramen i Udon testenine i mnogi drugi azijski i neazijski proizvodi koji su trenutno svetski trend, stigli su u Srbiju“.
Filip Meter
General Manager Spices of the World
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Kako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj još