
Za moderan eksterijer i enterijer vašeg prostora: JAF ima rešenje!
Kompanija JAF donosi vrhunska rešenja za opremanje terasa, bazena i enterijera, uz maksimalnu izdržljivost i besprekoran dizajn. U ponudi su dek...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Vlasnik i CFO kompanije Medina Gelus, Milanka Stanić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“HoReCa distribucija i lanac snabdevanja za konzumiranja van kuće ponovo je pokrenut uz prilagođavanje ponuda potrebama građana. Distribucije u HoReCa kanalu i ugostiteljski objekti važni su izvori ekonomske i društvene vrednosti za zemlje našeg regiona u kojima Medina Gelus posluje. Potrebno je izaći tome u susret sa proizvodima i uslugama. Odgovor je u apliciranju praktičnih inovacija koje će omogućiti brz rast”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Naš inovativni koncept Gelato Concept Shop, koji daje mogućnost mobilne proizvodnje i prodaje gelata u, do sada, nedostupnim i malim prostorima, je naš najuspešniji proizvod. Smešten u prostor restorana, hotela ili napolju, na terasama ili u tržnim centrima, on je dao mogućnost proizvodnje odličnog i balansiranog gelata, za čiju pripremu ne treba biti master chef.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
U 2024. Medina Gelus nastavlja sa širenjem na globalnom tržištu sa učestvovanjem na Sajmu Artisan Gelata, Poslastičarstva, Pekarstva i Kafe SIGEP u Riminiju, na Internacionalnom sajmu HoReCa u Beogradu i Međunarodnom sajmu pića i opreme za turizam PROMOHOTEL u Poreču.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
U svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj jošKada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj još