Igor Mišić, Tork: Viši standardi, održivost i digitalizacija usluga u HoReCa 2025
U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Vlasnik i CFO kompanije Medina Gelus, Milanka Stanić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“HoReCa distribucija i lanac snabdevanja za konzumiranja van kuće ponovo je pokrenut uz prilagođavanje ponuda potrebama građana. Distribucije u HoReCa kanalu i ugostiteljski objekti važni su izvori ekonomske i društvene vrednosti za zemlje našeg regiona u kojima Medina Gelus posluje. Potrebno je izaći tome u susret sa proizvodima i uslugama. Odgovor je u apliciranju praktičnih inovacija koje će omogućiti brz rast”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Naš inovativni koncept Gelato Concept Shop, koji daje mogućnost mobilne proizvodnje i prodaje gelata u, do sada, nedostupnim i malim prostorima, je naš najuspešniji proizvod. Smešten u prostor restorana, hotela ili napolju, na terasama ili u tržnim centrima, on je dao mogućnost proizvodnje odličnog i balansiranog gelata, za čiju pripremu ne treba biti master chef.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
U 2024. Medina Gelus nastavlja sa širenjem na globalnom tržištu sa učestvovanjem na Sajmu Artisan Gelata, Poslastičarstva, Pekarstva i Kafe SIGEP u Riminiju, na Internacionalnom sajmu HoReCa u Beogradu i Međunarodnom sajmu pića i opreme za turizam PROMOHOTEL u Poreču.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Kikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj jošXavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...
pročitaj još