Taljata biftek sa crnim tartufima by šef Miloš Ristić iz hotela Ramonda
Miloš Ristić, šef kuhinje hotela Ramonda redovno je završio Ugostiteljsko turističku školu u Jug-Bogdanovoj u Beogradu, a potom kao stipendista hotela Moskva i Visoko-hotelijersku školu. U hotelu Moskva proveo je 10 godina od pomoćnog kuvara do šefa kuhinje.
Šef Miloš Ristić caruje u planinskom butik hotelu na Rtnju
Zatim su se nizali hoteli u Srbiji, Keniji i Češkoj. Nepune dve godine nalazi se na čelu tima kuhinje hotela Ramonda, malog planinskog butik hotela na Rtnju, koji se odlično pozicionirao na hotelijerskoj mapi Srbije, i postao prepoznatljiv, između ostalog, i po gastronomiji. Miloš je oduvek pratio svoj put za svojom zvezdom, a za sve čitaoce CB&R predstavlja svoj omiljeni recept.
Taljata biftek sa crnim tartufima
SASTOJCI: 250 gr bifteka, 100 gr krompira, 150 gr sezonskog povrća za grilovanje, 30 gr tartufa, 30 gr parmezana, 0.05 dl maslinovog ulja, so, biber.