Trend 16.10.2025 Konferencija BuildUp 2025: Horekatura – kako prostorni dizajn oblikuje uspeh u ugostiteljstvu
Trend 14.10.2025 Evo kako je izgledalo finale treće Rekonstrukcije – tradicija i inovacija za istim stolom
Trend 16.10.2025 Konferencija BuildUp 2025: Horekatura – kako prostorni dizajn oblikuje uspeh u ugostiteljstvu
Trend 14.10.2025 Evo kako je izgledalo finale treće Rekonstrukcije – tradicija i inovacija za istim stolom
Restoran 04.10.2025 Otvoren Hangar Food Market! Novi gastro-centar Beograda sa 30 restorana na 5000 kvadrata
Restoran 12.10.2025 Kako je Thyme Indian Street Food redefinisao indijsku kuhinju i postao nova destinacja za ljubitelje autentičnih ukusa
Restoran 10.10.2025 Znamo kako najbolje provesti vikend! 11. oktobra idemo na kulinarsko takmičenje Challenge Rekonstrukcija
Restoran 06.10.2025 Otvoren SLOJ Waterfront – Kolaboracija Vanje Puškara i vinska selekcija Drage Tontić garantuju sjajan doživljaj
Hotel 09.10.2025 Head Pastry Chef Jennifer D’Souza: St. Regis Afternoon Tea je društveni događaj i spoj elegancije i jednostavnosti
Restoran 12.10.2025 Kako je Thyme Indian Street Food redefinisao indijsku kuhinju i postao nova destinacja za ljubitelje autentičnih ukusa
Hotel 09.10.2025 Head Pastry Chef Jennifer D’Souza: St. Regis Afternoon Tea je društveni događaj i spoj elegancije i jednostavnosti
Wine & Spirits 10.10.2025 Restoran Iberico Wine & Food i Sherry Master Class za španski doživljaj vina i gastronomije
Wine & Spirits 09.10.2025 Tolstoy Members Club – mesto za poslovni networking uz vrhunska Cheval Blanc vina
Oprema 22.09.2025 Recite DA za reusable packaging! Istovremeno smanjuje količinu otpada i donosi finansijsku uštedu
Oprema 13.09.2025 Don’t worry. Just wash. – Winterhalter predstavlja inovativne Next Level usluge na sajmu Host
Menadžment 04.10.2025 Osiguranje restorana u savremenom poslovanju: kako zaštititi tim, imovinu i reputaciju
Menadžment 08.09.2025 Marija Todorović: Kako je Hotel Biogor postavio novi standard domaćeg hotelijerstva