
Tork manuelni dozatori, jedan sistem, višestruke namene
Tork manuelni dozatori za sapun i dezinfekciju, kroz svoju praktičnu primenu, pružaju jedno rešenje za ceo objekat. Različiti delovi poslovnog p...
pročitaj jošOve godine KISSA10 i SLOJ zajedno proslavljaju Uskrs: u nedelju, 20. aprila, na adresi Dobračina 29A održaće se prvi zajednički branč obe ekipe, uz odabranu muziku sa vinila i DJ set. U à la carte meniju biće glavni kulichi (tradicionalno rusko uskršnje pecivo) iz SLOJ-a sa malinom, kremom od iriske, makom i limunom, kao i hitovi projekta i uskršnji specijaliteti.
Za početak, šef kuhinje SLOJ-a Aleksandar Agafonov predlaže mini maritozzo sa pilećim paštetom i paradajze sa kremom od kozjeg sira, a centralno mesto na meniju zauzeće „uskršnja“ pastirska pita. U ponudi će takođe biti i čuveni sarmice od kelja sa piletinom i sosom od pečuraka, kao i novi praznični desert, jaje.
View this post on Instagram
KISSA10 je, s druge strane, osmislio specijalni koktel — Qsn, na „kroasan“ destilatu koji tim priprema u sopstvenoj barskoj laboratoriji koristeći rotacioni isparivač. U destilatu se kombinuju kroasani, beurre noisette i votka, a zatim se u koktel dodaju aperitiv od zove i „krem-soda“. Piće će prvi put moći da se proba na branču u KISSA10, a zatim se Qsn pojavljuje i u meniju SLOJ-a u Dorćolu (Gospodar Jevremova 9). U SLOJ-u koktel će biti dostupan od 25. aprila do uključivo 2. maja — idealna prilika da se uporedi sa njihovim poznatim pecivima.
(20. april, od 16:00 do 21:00)
– maritozzo sa pilećim paštetom
– paradajz sa kremom od kozjeg sira, rotkvicom, vincottom i jagodama
– uskršnja pastirska pita
– sarmice od kelja sa piletinom, prazilukom i sosom od pečuraka
– desert „Uskršnje jaje“
Kulichi
– sa nežnim kremom i malina konfitom
– sa kremom od iriske
– sa makom i limun kremom
Qsn koktel – destilat od kroasana, aperitiv od zove, krem-soda
Završnica ove saradnje biće intimna žurka petkom u SLOJ-u 2. maja — savršena prilika da se uživa u toploj prolećnoj večeri, koktelima i muzici (planiran je set art direktora KISSA10, Danija Čistjakova).
Kissa 10
Dobračina 29A
Gospodar Jevremova 9
IG @kissa10.bg i @sloj.beograd
Istorija opuštenog i zabavnog načina ispijanja pića i ručavanja u Japanu seže više od 250 godina unazad. Međutim, rani koreni izakaje povezani su s...
pročitaj jošPub No. 25 je mesto koji spaja autentičan ambijent sa prijatnom atmosferom i bogatom ponudom pića. Dobrodošli ste da uživate u velikom izboru točen...
pročitaj jošNajbolji kuvari iz Srbije i regiona po drugi put se takmiče u rekonstrukciji i modernizaciji tradicionalnih jela. Posle takmičenja za najbolju mode...
pročitaj još