
Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?
Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošNa sednici Kriznog štaba analizirana je trenutna epidemiološka situacija u Srbiji i eventualno novo ublažavanje mera za predstojeće praznike.
Restorani se otvaraju od 8. maja, ali pod uslovom da epidemiološka situacija ne bude pogoršana.
Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović je nakon sednice rekao da je vakcinacija neophodna za popuštanje mera.
„Fokus će u narednom periodu biti na vakcinaciji radno aktivnog stanovništva“, rekao je Tiodorović i dodao da 15. maja kreće velika kampanja pozivanja mladih na vakcinaciju.
Za sada nismo spremni, prema njegovim rečima, za popuštanje mera.
„Čekamo da brojke budu daleko manje nego sada. Ako sve bude kako treba možda će restorani moći da rade od 8. maja i u zatvorenom delu„, rekao je Tiodorović i ponovio da je za to potrebna vakcinacija u najširem smislu.
Kompanija Winterhalter - specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će poset...
pročitaj jošGodina za nama bila je izuzetno dinamična i uspešna za Hygiene Pro Team. Sa ponosom izdvajamo ključne događaje koja su obeležili ovaj period, osim ...
pročitaj jošMETRO je i ove godine bio Gastro partner Food Vision gastro manifestacije, u okviru Wine Vision by Open Balkan. Tokom tri dana, koliko je trajao sa...
pročitaj još