
Nemojte propustiti Kvart pizze, paste i polo curry anančine
Tvrdnju da pizza nikada ne može postati dosadna i prevaziđena ulična hrana, potvrdilo je otvaranje novosadske picerije Kvart. Pored ponude pizza u...
pročitaj jošFood Planet, festival nacionalnih kuhinja, otvara se u subotu 10. oktobra u 15 časova na platou ispred SPENS-a. Domaćin prvog dana je Danska, pa će tako ambasadorka u Srbiji, Suzana Šajn otvoriti ovu manifestaciju, Danska se ponosi zdravim i održivim rešenjima i kada je hrana u pitanju i gospođi Šajn je drago što je njena zemlja dobila priliku da ovu inicijativu podele sa lokalnim stanovništvom u Srbiji.
Na dan otvaranja biće otvorena i izložba „Cenimo hranu“ na otvorenom, koja će prikazati održive podstreke Danske u proizvodnji hrane. Ova izložba nudi rešenja za načine na koje možemo pristupati trenutnim ekološkim problemima, podstiče na pojedinačno razmišljanje o problemu sa kojim smo suočeni, i pruža uvid u korake koje bi trebalo preduzeti kako bismo učinili svet zelenijim. Izložba će biti otvorena od 10. do 17. oktobra na platou SPENS-a. Osim toga, biće poslužene varijacije tradicionalnog danskog otvorenog sendviča – smørrebrød, napravljenih u saradnji sa lokalnim restoranom Novi Wrh i danskom kompanijom Tomex.
Kompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...
pročitaj jošKompanija Winterhalter - specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će poset...
pročitaj jošSvaka branša ima neki detalj koji se često smatra nebitnim, usputnim. I kao u svakoj branši tako i u ovoj, taj detalj je nebitan, ako je kako treba...
pročitaj još