
Brusketa ima raznih, ali Bruschetta u Novom Sadu je posebno mesto
Bruschetta u Novom Sadu je mali objekat, u koji je uloženo puno mašte, ali i hrabrosti. Ipak, isplatilo se jer su Novosađani prepoznali koncept, id...
pročitaj jošFood Planet, festival nacionalnih kuhinja, otvara se u subotu 10. oktobra u 15 časova na platou ispred SPENS-a. Domaćin prvog dana je Danska, pa će tako ambasadorka u Srbiji, Suzana Šajn otvoriti ovu manifestaciju, Danska se ponosi zdravim i održivim rešenjima i kada je hrana u pitanju i gospođi Šajn je drago što je njena zemlja dobila priliku da ovu inicijativu podele sa lokalnim stanovništvom u Srbiji.
Na dan otvaranja biće otvorena i izložba „Cenimo hranu“ na otvorenom, koja će prikazati održive podstreke Danske u proizvodnji hrane. Ova izložba nudi rešenja za načine na koje možemo pristupati trenutnim ekološkim problemima, podstiče na pojedinačno razmišljanje o problemu sa kojim smo suočeni, i pruža uvid u korake koje bi trebalo preduzeti kako bismo učinili svet zelenijim. Izložba će biti otvorena od 10. do 17. oktobra na platou SPENS-a. Osim toga, biće poslužene varijacije tradicionalnog danskog otvorenog sendviča – smørrebrød, napravljenih u saradnji sa lokalnim restoranom Novi Wrh i danskom kompanijom Tomex.
Za profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...
pročitaj jošPredrag Stanojević, generalni menadžer platforme za rezervacije, Ontopo, objašnjava kakve sve pogodnosti ona nudi ugostiteljima. U ugostiteljstvu ...
pročitaj jošLetnje temperature donose pojačan intenzitet rada, više gostiju i veći rizik od sitnih nezgoda na poslu. Zato je važno imati pouzdana i efikasna re...
pročitaj još