Hotel 27.11.2025 56. Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu donosi tri dana susreta, inovacija i više od 250 izlagača
Trend 27.11.2025 Zimski Hangar Food Market: Novi Beograd dobija kvart sa gastronomskim sadržajem i prazničnom atmosferom
Menadžment 26.11.2025 Jovana Mikić: Kako izgleda savremeni sales u hotelijerstvu kroz Moskvu, Tonanti i Klub A
Trend 27.11.2025 Zimski Hangar Food Market: Novi Beograd dobija kvart sa gastronomskim sadržajem i prazničnom atmosferom
Wine & Spirits 14.11.2025 Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije
Bar 18.11.2025 Srpska miksologija sve jača na globalnoj sceni: Zoran Budimirović učestvuje na World Cocktail Championship 2025
Menadžment 26.11.2025 Jovana Mikić: Kako izgleda savremeni sales u hotelijerstvu kroz Moskvu, Tonanti i Klub A
Bar 18.11.2025 Srpska miksologija sve jača na globalnoj sceni: Zoran Budimirović učestvuje na World Cocktail Championship 2025
Hotel 27.11.2025 56. Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu donosi tri dana susreta, inovacija i više od 250 izlagača
Wine & Spirits 25.11.2025 Plantaže Vranac Pro Corde osvojio 95 bodova i zlatnu medalju na Decanteru 2025
Wine & Spirits 14.11.2025 Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije
Proizvodi 07.11.2025 Čokoladu biraju Čačani, Beograđani pistaće ali jagodu vole svi! Puratos istraživanje o preferencijama potrošača
Oprema 07.11.2025 Lindström: Uredna, profesionalna i uvek spremna radna odeća – baš kao vaš najbolji konobar
Menadžment 26.11.2025 Jovana Mikić: Kako izgleda savremeni sales u hotelijerstvu kroz Moskvu, Tonanti i Klub A
Menadžment 02.11.2025 Industrija pred još jednim izazovom: Online rezervacije 2025. ugostiteljima napravile gubitak