
Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie
Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj jošBred Pit je predstavio svoj prvi roze šampanjac vinarije Miraval – Fleur de Miraval. Ovaj roze šampanjac se pravi od 75 posto šardonea i 25 posto pino noara. Vlasništvo u Miravalu, popularni glumac deli sa bivšom suprugom Anđelinom, a glavni enolog i suvlasnik vinarije je Matje Perin iz ugledne vinarske porodice koja proizvodi Chateau de Beaucastel.
Prema informacijama koje je objavio Decanter, Bred je odlučio da se on i Anđelina ne pojavljuju kao zaštitna lica svojih vina. Po njegovim rečima glavni razlog je što je u proizvodnji šampanjca upravo on imao jednu od najvažnijih uloga i vrlo je aktivno učestvovao u samom procesu.
“Ovo nije selebriti vino, već autentičan projekat koji se naslanja na Miravalov roze“, izjavio je Bred Pit.
Na tržištu će se pojaviti 15. oktobra, a neslužbeno se saznaje da će cena biti, više nego previsokih, 340 evra za flašu. Samim time, bez obzira na Bredove tvrdnje, ovaj šampanjac se cenom svrstava u selebriti vina.
Akvafor voda je premium rešenje za ugostitelje koji žele da gostima ponude vrhunski kvalitet. Bezbedna, sveža i uvek dostupna, idealna je za restor...
pročitaj jošPostojeći METRO veletrgovinski objekat u Požarevcu (Đure Đakovića BB) renoviran je i u potpunosti prilagođen profesionalnim kupcima – ugostiteljima...
pročitaj jošTork manuelni dozatori za sapun i dezinfekciju, kroz svoju praktičnu primenu, pružaju jedno rešenje za ceo objekat. Različiti delovi poslovnog p...
pročitaj još