
Najveći skandal u istoriji vinske industrije? RAI razotkrio italijanske vinare
Potencijalno najveći vinski skandal potresa Italiju. Naime, na trećem kanalu državne televizije u serijalu emisija na RAI3 iznešeno je niz optužbi ...
pročitaj jošAutohtone vrste vina iz čitavog regiona i bogata gastronomska ponuda u prijatnom ambijentu Vip Casa Cluba na Zlatiboru obeležili su vikend za nama.
Jedinstvena manifestacija „Fiesta“ okupila je veliki broj gostiju koji su imali priliku da uživaju u duhu zlatnih šezdesetih, degustaciji, druženju i muzičkim hitovima koji su obeležili decenije za nama. Ovogodišnji događaj, peti po redu, okupio je čak 33 vinarije iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Hrvatske, kao i devet destilerija i pet kraft pivara. Među učesnicima su bili i distributeri vinarija iz Italije, Španije, Rumunije i Brazila, a predstavljeni su i lokalni proizvođači sireva i suhomesnatih proizvoda, kao i bogata gastronomska ponuda restorana Casa de Vinos. Za sjajnu atmosferu bio je zadužen užički bend Arhivska Zabava.
Najavljeno je i otvaranje novog, ekskluzivnog hotela Bor Squared by Karisma, koji će biti deo grupacije Karisma Hotels & Resorts poznate po luksuznim odmaralištima na egzotičnim destinacijama.
„Za nas je Zlatibor jedno od najlepših mesta na svetu i trudimo se da ga promovišemo na svakom koraku. Kada god neko izgovori ili pomisli na Zlatibor, želja nam je da prve asocijacije budu divna usluga, kvalitetan smeštaj, vrhunsko piće i hrana, dobri i dragi ljudi. Da bismo sačuvali naš Zlatibor i promovisali ga, moramo da nastavimo da radimo zajedno kao i do sada, da budemo kao tim, jak tim, da pomažemo jedni drugima, jer za ovakvu lepotu vredi se boriti„, rekao je Goran Ćuković, jedan od domaćina događaja i suvlasnik Vip Casa Cluba.
Leti volimo da je sve jednostavno, lagano i osvežavajuće jer kada temperature porastu, tražimo ukuse koji hlade, bude i osvežavaju. Ne moraš da bir...
pročitaj jošTrening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...
pročitaj jošMONIN je razvio PARAGON posebno za miksologe - uzdiže manje poznate biljne vrste sa svih strana sveta, pružajući koktel stručnjacima cordiale s ret...
pročitaj još