
Plecomop, mali uređaj za mokro čišćenje podova!
Plecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...
pročitaj jošFugne upijaju prljavštinu i bakterije, a nakon brisanja podova i zidova, kontaminirana tečnost ponovo dospeva u fugne. U našem asortimanu nalaze se dva proizvoda za čišćenje fugni.
FUGINATOR– četka sa specijalnim vlaknima i ergonomskom drškom za jednostavno i efikasno čišćenje fugni. Prilikom čišćenja fugni pri različitim tipovima industrija, u zonama za preradu hrane ili na bilo kojoj lokaciji koja zahteva profesionalno čišćenje prema HACCP standardu, FUGINATOR – četka za čišćenje fugni je prvi izbor. Mašine za proizvodnju, fugne između pločica i područja koja obična četka ne može dao čisti, sa upotrebom FUGINATORA postaju istinski čisti.
Ručka i čekinje su optimizovani za lako, brzo i temeljno čišćenje fugni. Zahvaljujući ergonomskom obliku, korisnik direktno svojom snagom direktno utiče na proces čišćenja. Svakodnevno čišćenje i upotreba FUGINATOR četke ne utiče na zamaranje osoblja.
PREDNOSTI:
Ergonomski oblik, za idealan prenos snage i čišćenje bez umora
Nema gubitka snage. Četkica deluje direktno unutar same fugne
Ručka bez oštrih ivica
HACCP standard: beli držač i četvorobojni sistem za dlake
Čekinje na kraćoj strani: za čišćenje teško dostupnih mesta, kao što su lajsne
Kiehl Corvett – hemijsko sredstvo koje čisti fugne, tako što iz njih „izvlači“ prljavštinu i ostavlja ih higijenski čistim. Proizvod je namenjen i čišćenju porcelanskih pločica.
Meggle Barista mleko garantuje bogatu, kremastu penu i idealnu teksturu za latte art, zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli. Meggle Barista mlek...
pročitaj jošCoca-Cola sistem i kompanija Bambi generisali su 633 miliona evra dodate vrednosti u domaćoj ekonomiji u 2023. godini, što predstavlja 0.9% bruto d...
pročitaj jošBeppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj još