
Plecomop, mali uređaj za mokro čišćenje podova!
Plecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...
pročitaj jošFugne upijaju prljavštinu i bakterije, a nakon brisanja podova i zidova, kontaminirana tečnost ponovo dospeva u fugne. U našem asortimanu nalaze se dva proizvoda za čišćenje fugni.
FUGINATOR– četka sa specijalnim vlaknima i ergonomskom drškom za jednostavno i efikasno čišćenje fugni. Prilikom čišćenja fugni pri različitim tipovima industrija, u zonama za preradu hrane ili na bilo kojoj lokaciji koja zahteva profesionalno čišćenje prema HACCP standardu, FUGINATOR – četka za čišćenje fugni je prvi izbor. Mašine za proizvodnju, fugne između pločica i područja koja obična četka ne može dao čisti, sa upotrebom FUGINATORA postaju istinski čisti.
Ručka i čekinje su optimizovani za lako, brzo i temeljno čišćenje fugni. Zahvaljujući ergonomskom obliku, korisnik direktno svojom snagom direktno utiče na proces čišćenja. Svakodnevno čišćenje i upotreba FUGINATOR četke ne utiče na zamaranje osoblja.
PREDNOSTI:
Ergonomski oblik, za idealan prenos snage i čišćenje bez umora
Nema gubitka snage. Četkica deluje direktno unutar same fugne
Ručka bez oštrih ivica
HACCP standard: beli držač i četvorobojni sistem za dlake
Čekinje na kraćoj strani: za čišćenje teško dostupnih mesta, kao što su lajsne
Kiehl Corvett – hemijsko sredstvo koje čisti fugne, tako što iz njih „izvlači“ prljavštinu i ostavlja ih higijenski čistim. Proizvod je namenjen i čišćenju porcelanskih pločica.
Plecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...
pročitaj jošMETRO je i ove godine bio Gastro partner Food Vision gastro manifestacije, u okviru Wine Vision by Open Balkan. Tokom tri dana, koliko je trajao sa...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj još