
Edukativni serijal “Grandov vodič kroz svet kafe“
Grand kafa pokrenula je edukativni video serijal pod nazivom „Grandov vodič kroz svet kafe“, sa ciljem da ljubiteljima približi kompleksni i zaniml...
pročitaj jošJutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.
Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na pravi način, tu je Grand Black’n’Easy. Zbog svoje brze i lake pripreme pravi je izbor onih koji su se odricali prve jutarnje, turske kafe usled velikog broja obaveza na početku dana. Baš zbog tih brojnih aktivnosti posebno je zgodno imati kod kuće veća pakovanja, jer su nam u svakom trenutku pri ruci, kad god je potrebno da se „razbudimo“.
Da ova prava turska kafa zaista budi za minut, dokazuje i Đura. Razbuđivanje nakon samo jedne šoljice Black’n’Easy kafe je takvo, da on sa lakoćom otpleše tri koraka levo, dva koraka desno, uz okret, odnosno taj lagani „Đurin ples“.
„Moj dan prepun je snimanja, proba, nastupa, kastinga i brojnih putovanja. Toliki je broj obaveza koje me očekuju svakog dana, pa od ranog jutra pokušavam da dan startujem na najbolji način. Osim vežbi i meditacije koje izvodim ujutru, glavna pokretačka energija mi je i šolja Grand Black’n’Easy kafe bez koje ne mogu da zamislim početak dana. Najviše mi znači to što je pripremim bukvalno za minut, i tako uštedim vreme za mnoge druge jutarnje aktivnosti“, kaže Branko Đurić Đura.
Uz Grand Black’n’Easy, više nemamo izgovor da ne uživamo u prvoj jutarnjoj kafi kod kuće. Ova prava turska kafa razbudiće nas za minut: potrebno je samo da ugrejemo vodu u ketleru, sadržaj kesice prelijemo vrelom vodom i prepustimo se punom ukusu turske kafe.
Novi spot u kome Đura izvodi svoj jutarnji ples se nalazi u etru, pa ukoliko niste imali priliku da ga pogledate, trk na link!
Retko se za neki proizvod koji se vodi u kategoriji ekoloških proizvoda može reći da pravi smanjenje troškova. Nova linija hotelske kozmetike Botan...
pročitaj jošZaposleni u restoranima rade pod velikim pritiskom. Potrebno je brzo uslužiti goste, a ukoliko postoji manjak osoblja problem je još veći, i svaki ...
pročitaj jošJuče je u METRO HoReCa centru održan Master Class sa našim čuvenim Michelin star chef-om Nikolom Stojakovićem i njegovim timom, koji su činili sous...
pročitaj još